hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Goldwell (12 kpl)

Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights AntiBrassiness shampoo 250 ml

Goldwell Dualsenses Blondes & Highlig...

8,90 (14,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Keltaisuutta vähentävä shampoo hehkuville vaaleille ja raidoitetuille hiuksille. Innovaatio: Mirabelle-luumun lipidiöljyä sisältävä, ainutlaatuinen FadeStopFormula vähentää värin haalistumisen minimiin. Neutraloi ei-toivottuja keltaisen vivahteita vaaleissa hiuksissa. Tarjoaa välittömästi uudistavaa hoitoa.

Tuoteinfo:

Keltaisuutta vähentävä shampoo hehkuville vaaleille ja raidoitetuille hiuksille. Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,3333 / 5
Goldwell Dualsenses Rich Repair Cream shampoo 250 ml

Goldwell Dualsenses Rich Repair Cream...

Täyteläinen shampoo kuiville ja rasittuneille hiuksille. Puhdistaa hiukset poikkeuksellisen hellävaraisesti. Syvähoitaa hiukset tehokkaasti. Antaa hiuksiin välittömästi joustavaa pehmeyttä ja kiiltoa. Uudistava IntraLipidComplex, joka sisältää pashmina-silkkiproteiineja ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

Täyteläinen shampoo kuiville ja rasittuneille hiuksille. Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Goldwell Dualsenses Color Fade Stop shampoo 250 ml

Goldwell Dualsenses Color Fade Stop s...

8,90 (14,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Värinkestoa lisäävä shampoo normaaleille ja hennoille värihiuksille. Innovaatio: Granaattiomenauutetta sisältävä, ainutlaatuinen FadeStopFormula vähentää värin haalistumisen minimiin. Hoitaa hiukset välittömästi niitä veltostuttamatta.

Tuoteinfo:

Värinkestoa lisäävä shampoo normaaleille ja hennoille värihiuksille. Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,1667 / 5
Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Fade Stop shampoo 250 ml

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich...

8,90 (14,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Värinkestoa lisäävä shampoo paksuille ja karheille värihiuksille. Innovaatio: Vadelmansiemenöljyä sisältävä, ainutlaatuinen FadeStopFormula vähentää värin haalistumisen minimiin. Tarjoaa välittömästi ravitsevaa hoitoa.

Tuoteinfo:

Värinkestoa lisäävä shampoo paksuille ja karheille värihiuksille. Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,5 / 5
Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Detangling hoitoaine 200 ml

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich...

10,70 (17,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Selvittävä hoitoaine paksuille ja karheille värihiuksille. Selvittää hiukset välittömästi. Tehostaa värinloistoa. Tarjoaa ravitsevaa hoitoa. ColorChromaComplex, joka sisältää erittäin hoitavaa vadelmansiemenöljyä, UV-suodattimen ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

Selvittävä hoitoaine paksuille ja karheille värihiuksille. Käyttö: Levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

Sivun alkuun