hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Goldwell (12 kpl)

Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects seerumi 100 ml

Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Eff...

13,70 (22,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

6 tavalla vaikuttava seerumi kuiville ja rasittuneille hiuksille. Vaikuttaa syvällä hiuksissa. 6 välitöntä vaikutusta: kiilto, joustava pehmeys, elastisuus, sileys, terveet latvat ja vähemmän hiusten katkeilua. Sisältää todella runsaasti aktiiviaineita. Uudistava IntraLipidComplex, joka sisältää pashmina-silkkiproteiineja ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

6 tavalla vaikuttava seerumi kuiville ja rasittuneille hiuksille. Käyttö: Levitä muutama painallus pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Älä huuhtele.

5,0 / 5
Goldwell Dualsenses Color Serum Spray suihkeseerumi 150 ml

Goldwell Dualsenses Color Serum Spray...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Suihkeseerumi normaaleille ja hennoille värihiuksille. Tehostaa värinloistoa. Suojaa hiuksia kuumuudelta. Hoitaa hiukset niitä veltostuttamatta. ColorChromaComplex, joka sisältää väriä suojaavaa granaattiomenauutetta, UV-suodattimen ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

Suihkeseerumi normaaleille ja hennoille värihiuksille. Käyttö: Ravista hyvin ja suihkuta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Ei huuhdella.

4,2857 / 5
Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Serum Spray suihkeseerumi 150 ml

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Suihkeseerumi paksuille ja karheille värihiuksille. Tehostaa värinloistoa. Suojaa hiuksia kuumuudelta. Tarjoaa ravitsevaa hoitoa. ColorChroma-Complex, joka sisältää erittäin hoitavaa vadelmansiemenöljyä, UV-suodattimen ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

Suihkeseerumi paksuille ja karheille värihiuksille. Käyttö: Ravista hyvin ja suihkuta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Ei huuhdella.

4,5 / 5
Goldwell Dualsenses Rich Repair Thermo Leave-In Treatment suihkehoito 150 ml

Goldwell Dualsenses Rich Repair Therm...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lämpöaktiivinen, hiuksiin jätettävä suihkehoito kuiville ja rasittuneille hiuksille. Lämpöaktiivisen koostumuksensa ansiosta rakennepaikkaa hiuksia sisältä käsin tekemättä niitä raskaiksi. Parantaa välittömästi kammattavuutta ja kiiltoa. Uudistava IntraLipidComplex, joka sisältää pashmina-silkkiproteiineja ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

Lämpöaktiivinen, hiuksiin jätettävä suihkehoito kuiville ja rasittuneille hiuksille. Käyttö: Ravista hyvin ja suihkuta pyyhekuiviin tai kevyesti esikuivattuihin hiuksiin. Ei huuhdella. Föönaa.

4,5 / 5
Goldwell Dualsenses Rich Repair 60 sec Treatment tehohoito 200 ml

Goldwell Dualsenses Rich Repair 60 se...

60 sekunnin tehohoito kuiville ja rasittuneille hiuksille. Elvyttää hiukset jopa 100-prosenttisesti yhdessä minuutissa. Hoitaa jopa erittäin vahingoittuneet hiukset sisältä käsin. Antaa hiuksiin vaikuttavaa joustavuutta ja kiiltoa. Uudistava IntraLipidComplex, joka sisältää pashmina-silkkiproteiineja ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

60 sekunnin tehohoito kuiville ja rasittuneille hiuksille. Käyttö: Levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa 1 minuutti ja huuhtele huolellisesti.

4,1667 / 5
Vain myymälässä
Goldwell Elixir Oil Treatment hoitoöljy 100 ml

Goldwell Elixir Oil Treatment hoitoöl...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

All-in-one-hoitoöljy kaikille hiustyypeille. Sisältää uudistavaa argaani- ja tamanuöljyä. Äärimmäisen tehokkaat aineosat imeytyvät välittömästi hiuksiin antaen kiiltoa ja silkinpehmoisen tunnun - tekemättä hiuksia raskaan tuntuisiksi.

Tuoteinfo:

All-in-one-hoitoöljy kaikille hiustyypeille. Käyttö: Hiusrakenteesta riippuen 1-2 pumppausta. Hierotaan tasaisesti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Ei huuhdella. Toistetaan tarvittaessa.

4,8 / 5
Sivun alkuun