hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
GLAMGLOW® merkin perustivat Glenn ja Shannon Dellimore vuonna 2010 ammattikäyttöön Hollywoodin Viihde, Musiikki ja Muotiteollisuuteen.  GLAMGLOW® -kasvonaamiot ovat vihdoin saatavilla Sokos verkkokaupassa.  Tuotteet valmistetaan Kaliforniassa ja niitä löytyy nykyään yli 88 eri maassa.  Tehokas naamio välittömillä tuloksilla. Kokeile ja ihastu!

Glamglow (12 kpl)

GlamGlow POUTMUD™ Fizzy Lip Exfoliant Treatment huulenkuorinta 25 g

GlamGlow POUTMUD™ Fizzy Lip Exfoliant...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Monipuolinen “Fizzy Exfoliating Treatment” välittömästi uudistaa, energisoi ja pehmittää huulia. Sisältää kuorivan yhdistelmän Karibian ruokosokeria, Hawaijin merisuolaa & Hibiskuksen kukkajauhetta. Levitä runsas kerros huulille ja hiero 5-10 sekuntia aktivoidaksesi tuotetta. Hiero kevyesti veden kanssa aktivoidaksesi uudistavaa vaikutusta. Huuhtele lämpimällä vedellä. Käytä tuotetta 2-3 kertaa viikossa.

GlamGlow POUTMUD™ Wet Lip Balm Treatment huulivoide 7 g

GlamGlow POUTMUD™ Wet Lip Balm Treatm...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava huulivoide suunniteltu luomaan välittömästi pehmeämmät ja kosteutetut huulet. Sisältää erityisen kosteuttavia raaka-aineita, makeaa manteliöljyä, kaakaovoita, Sheavoita, Tamanuöljyä & Babassuöljyä. Koostumusta on vielä vahvistettu TEAOXI® Marokon mintunlehdillä, joilla saat pehmeät suudeltavat huulet. Levitä huulille tasainen kerros. Käytä aamuin ja/tai illoin, niin usein kuin haluat.

GlamGlow GRAVITYMUD™ Firming Treatment kasvonaamio 40 g

GlamGlow GRAVITYMUD™ Firming Treatmen...

Välittömästi napakoittava ja kiinteyttävä naamiohoito. Innovatiivinen koostumus muuttuu valoisesta naamiosta ihanaksi helmiäiseksi Peel-Off naamioksi, jonka jättää iholle napakoittavan ja kiinteyttävän tunteen. GRAVITYMUD™ naamio uudestaan muokkaa kasvojen piirteitä, saadakseen kasvot näyttämään nuorekkaammalta ja muotoillummalta. Iho on kimmoisampi, joustavampi ja nuorekas hehku on palautettu. Käyttö: Levitä runsas kerros puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna vaikuttaa 20–30 minuuttia. Naamion sävy muuttuu kuivatessa. Kun naamio on kuivunut irrota naamio hellävaraisesti naamio kasvojen reunoilta. Pyyhi lopuksi ylimääräinen pois paperilla ja hiero loppu ihoon tai huuhtele vedellä pois. Käytä kaksi kertaa viikossa tai milloin vain haluat. Sopii kaikille ihotyypeille, kaiken ikäisille, naisille ja miehille.

Vain myymälässä
Glamglow Supercleanse Clearing Cleanser puhdistustuote 150 g

Glamglow Supercleanse Clearing Cleans...

Kirkastava ja supistava kasvojenpuhdistustuote ihon ongelmiin ja epäpuhtauksiin. Savipohjainen koostumus muuttuu veden kanssa puhdistavaksi vaahdoksi, jonka aluksi tumman harmaa väri muuttuu vaaleaksi veden vaikutuksesta. Poistaa iholta kaiken lian, meikin, liiallisen talin ja ihoa tukkivat epäpuhtaudet. Tuloksena on puhdas ja mattapintainen iho. Päivittäiseen käyttöön aamuin ja/tai illoin, ei silmämeikin puhdistukseen. Sopii naisille ja miehille, kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille. Vaikuttavat aineet: K17 ja välimerensavi poistavat kuona-aineet, tasoittavat ihon pintaa sekä tasapainottavat ihoa. Bambuhiili tasapainottaa ihoa ja antaa sille elinvoimaa. Lakritsajuuriuute kirkastaa ihon väriä ja rauhoittaa ihoa. Ryytineidonsiemenuute (mustakumina) on vaikutukseltaan antimikrobinen ja antioksidanttinen. Glykoli- ja maitohappo poistavat iholta kuolleen solukon ja tukkeumat. Teaoxi ja jauhettu eukalyptuksenlehti vapauttavat ihoon luonnollista eukalyptolia, linaloliöljyä ja tehokkaita flavonoideja. Annostele 1-3 painallusta ja hiero kasvoille. Vasta tämän jälkeen kastele sormenpäät/kasvot ja hiero reippaasti pyörivin liikkein, kunnes koostumus alkaa vaahtoutua. Lisää vettä tarpeen mukaan. Lopuksi huutele pois vedellä. Aamuin/illoin.

Vain myymälässä
Glamglow Thirstycleanse Hydrating Cleanser puhdistustuote 150 g

Glamglow Thirstycleanse Hydrating Cle...

34,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava puhdistustuote kasvoille. Savipohjainen koostumus muuttuu veden kanssa puhdistavaksi vaahdoksi, joka poistaa hellävaraisesti iholta kaiken lian ja meikin sekä kosteuttaa ihoa. Tuloksena puhdas, kosteutettu ja pehmeän raikas iho. Päivittäiseen käyttöön aamuin ja/tai illoin, ei silmämeikin puhdistukseen. Sopii naisille ja miehille, kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille. Vaikuttavat aineet: brasilialainen keltainen savi palauttaa ihon mineraalipitoisuutta ja poistaa iholta epäpuhtauksia. Kookosvesi kosteuttaa, raikastaa ja virkistää ihoa. Oliivimaito palauttaa ihon täyteläisyyden ja pehmeyden. Uute Tyynenmeren Plumerian kukasta vahvistaa ihon suojamuuria. Karviainen (Intiasta) elvyttää ja kirkastaa ihoa, tekee siitä kuulakkaan. Teaoxi ja jauhettu oliivinlehti vapauttavat luonnollista linolihappoa, joka säilyttää kosteuden iholla tehokkaasti. Annostele 1-3 painallusta ja hiero kasvoille. Vasta tämän jälkeen kastele sormenpäät/kasvot ja hiero reippaasti pyörivin liikkein, kunnes koostumus alkaa vaahtoutua. Lisää vettä tarpeen mukaan. Lopuksi huutele pois vedellä. Aamuin/illoin.

5,0 / 5
Glamglow Youthcleanse Exfoliating Cleanser kuoriva puhdistustuote 150 g

Glamglow Youthcleanse Exfoliating Cle...

Kevyesti kuoriva puhdistustuote kasvoille. Savipohjainen koostumus muuttuu veden kanssa puhdistavaksi vaahdoksi. Poistaa hellävaraisesti iholta kaiken lian ja meikin sekä kuolleet ihosolukot. Tuloksena nuorekkaampi, hehkuva ja heleä iho. Päivittäiseen käyttöön aamuin ja/tai illoin, ei silmämeikin puhdistukseen. Sopii naisille ja miehille, kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille. Vaikuttavat aineet: Ranskalainen savi elvyttää ja uudistaa ihoa. Mikroleväpohjainen kuoriva aines kuorii hellävaraisesti. Fytiinihappo kuorii hellävaraisesti, kirkastaa ja heleyttää ihoa. Brasilialaiset hedelmät acai, guarana ja barbadoskirsikka ovat tehokkaita antioksidantteja. C-vitamiini vilkastuttaa ihon uusiutumista. Pellavansiemen ja kvinoa sisältävät runsaasti välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, jotka vahvistavat ihoa. Teaoxi ja jauhettu vihreän teen lehti vapauttaa iholle EGCG-superantioksidantteja ja polyfenoleita. jotka suojaavat vapailta radikaaleilta. Näiden vaikutus tehostuu neidonhiuspuun kanssa ja ihon uudistuminen optimoituu. Annostele 1-3 painallusta ja hiero kasvoille. Vasta tämän jälkeen kastele sormenpäät/kasvot ja hiero reippaasti pyörivin liikkein, kunnes koostumus alkaa vaahtoutua. Lisää vettä tarpeen mukaan. Lopuksi huutele pois vedellä. Aamuin/illoin.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment naamiohoito 50 g

Glamglow Thirstymud Hydrating Treatme...

54,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tehokosteuttava ja rauhoittava naamiohoito. Erittäin kosteuttavassa ja viilentävässä Thirstymud-naamiossa käytetään neljää uutta ja erittäin kosteuttavaa teknologiaa: Dewdration, HydraPack, GreenEnergy ja Teaoxi. Teknologioiden ansiosta naamion vaikutus on pitkäkestoinen, keskipitkä sekä välitön. Thirstymud palauttaa ihon elinvoiman, hyvän olon ja hehkun. Dewdration 2%: Pitkäkestoinen kosteutus vangitsee kosteuden ihoon. Kosteuttavien happojen yhdiste palauttaa ihon kosteuspitoisuuden sekä muodostaa suojaavan pinnan iholle. Hyaluronihappo kosteuttaa syvällä ihossa ja sitruunahappo ylläpitää ihon kosteutta sekä raikastaa ihon. HydraPack 7%: Keskipitkään vaikuttava kosteutus jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Täsmällisestä ja tehokkaasta kosteuttamisesta huolehtii Botanimoist-yhdiste (sisältää omenan sakkarideja sekä luonnollista omena- ja hydroksyylihappoa) sekä kaura (polysakkaridi, gluteiiniton), joka kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa monipuolisesti. Lisäksi HydraClay-yhdiste (mikrokokoiset savipallot, jotka imevät itseensä kosteutta) ylläpitää kosteuden syvälläkin ihossa. Ihosta tulee silkkisen pehmeä ja täyteläinen. GreenEnergy 3%: Välitön kosteutus silottaa ja antaa energiaa. Hunaja appelsiininkukasta antaa iholle energiaa ja hehkua. Kookos ja siitä uutettu lauriinihappo sekä C- ja E-vitamiinit hellivät ja ravitsevat ihoa, inkivääri kirkastaa ja puhdistaa iholta kuona-aineita. Naamiohoidon jälkeen iho on täynnä energiaa, se on sileä ja hehkuva. Teaoxi + aito oliivinlehti. Teaoxi-teknologia annostelee kosteuttavat linoli- ja rasvahapot ihoon vaiheittaisesti. Mukana on aitoja oliivin lehtiä, jotka on huolellisesti hienonnettu hyvän imeytymisen maksimoimiseksi. Oliivin antioksidanttiset ja kosteuttavat tehoaineet hydroxytyrosol, oleuropein ja tyrosol annostuvat juuri oikeaan aikaan ja saavat ihon hehkumaan.

Käyttöohje:
Levitä tasainen kerros puhtaalle ja kuivalle iholle. Voidaan käyttää kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia. Pyyhi lopuksi ylimääräinen pois paperilla ja hiero loppu ihoon tai pese vedellä pois. Yöksi tai lennolla: anna naamion vaikuttaa koko yön / matkan ajan. Levitä tällöin ohuehko kerros. Käytä 2-3 kertaa viikossa tai milloin vain haluat. Sopii kaikille ihotyypeille, kaiken ikäisille, naisille ja miehille.

4,4545 / 5
Glamglow Supermud Clearing Treatment naamio 34 g

Glamglow Supermud Clearing Treatment...

54,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Antibakteerinen, puhdistava ja kirkastava savinaamio kaikkiin ihon ongelmiin. Savipohjainen naamio sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia ja se taltuttaa tehokkaaksi ihon epäpuhtauksia. ACNECIDIC-6 4.4%: Yhdiste, jossa 6:n AHA- ja BHA-happojen sekoitus on täydellisessä pH-tasapainossa ihosi kanssa. Glykoli elvyttää valon vaurioittamaa ihoa ja parantaa ihon rakennetta. Salisyli poistaa tukkeutumat iholta, supistaa huokosia ja uudistaa ihoa. Maito tasapainottaa pigmentaatiota, kosteuttaa ja elvyttää kollageenin tuotantoa. Manteli häivyttää pieniä ryppyjä, silottaa ihoa ja parantaa ihon joustavuutta sekä kimmoisuutta. Rypäle vähentää arpia ja puhdistaa ihoa. Atselaiini ehkäisee karvatupen bakteeritulehdusta ja rauhoittaa ihoärsytystä. PORE-MATRIX: Activated-X Charcoal -savi imee itseensä ihon kuona-aineet yli 500 kertaa tilavuuteensa nähden. Se on syvätehoinen ja myös hankaliin ihokohtiin ylettyvä. K17-Clay imee itseensä iholta tehokkaasti ylimääräisen talin, kuona-aiheet, bakteerit, ja supistaa ihohuokosia tehokkaasti. BIO-LIFE-CELL-SCIENCE -yhdisteessä kohtaavat luonnon tehoaineet ja tiede. Eukalyptuksen lehdet poistavat iholta kuona-aineita. Lakritsijuuri tasapainottaa ja lievittää iho-ongelmia. Piparminttu hillitsee bakteereja ja ihoärsytystä. Kamomilla rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Kehäkukka ehkäisee virusten ja mikrobien toimintaa. Rohtoraunioyrtti parantaa ja lievittää ihon ärtyneisyyttä. Aloe vera parantaa ja elvyttää. Muratti rauhoittaa kutinaa ja napakoittaa ihoa. Kurkku rauhoittaa ja viilentää. TEAOXI ja EUKALYPTUKSEN LEHDET: Glamglown uraauurtava Teaoxi-teknologia vapauttaa aidoista eukalyptuksen lehdistä vapautuvat tehoaineet ihoon vähitellen; eukalyptoli, luonnollinen linalool-öljy ja flavonoidit imeytyvät suoraan iholle.

Käyttöohje:
Levitä tasainen kerros puhtaalle iholle koko kasvoille tai paikallisesti, tarpeen mukaan. Anna vaikuttaa 5-20 minuutin ajan, riippuen kuinka tehokkaan hoidon haluat. Naamio on savipohjainen ja se kuivuu iholle. Huuhtele pois vedellä. Vältä aineen joutumista silmiin. Riittää noin 17 käyttökerraksi koko kasvoille levitettynä tai 1000 kerraksi vain ongelmakohtiin käytettynä. Voit käyttää niin usein kuin haluat. Kaikille tarpeellinen ihoa parantava naamio.

4,3 / 5
Youthmud Tinglexfoliate Treatment naamio 50 g

Youthmud Tinglexfoliate Treatment naa...

54,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitolatasoinen 10 minuutin kaunistava, kosteuttava, kiinteyttävä ja kuoriva mutanaamio. Hollywoodin viihdemaailman takahuoneiden salainen ase, hetkessä ihon kaunistava naamio antaa hoitolatasoinen hoidon helposti kotona. Tekee ihon sileäksi ja hehkuvaksi, vähentää juonteita ja jättää kolmen päivän hehkun. Raaka-aineet: uraauurtava Teaoxi-yhdiste (patentti vireillä) vapauttaa erityisen teknologiansa ansiosta superantioksidantteja sekä polyfenoleita ihoon vähitellen. Sisältää vihreän teen lehtiä, jotka kirkastavat, kosteuttavat ja antavat suojan vapaita radikaaleja vastaan. Teaoxi on Glamglown mahtavien tulosten takana. Tuliperäinen kiviaines sisältää ainutlaatuisia mineraaleja. Kun ne jauhetaan pieniksi hohkakiviksi, ovat niistä saadut tulokset ennennäkemättömät. Tulivuoren mineraalit poistavat kuolleita ihosoluja, tasoittavat juonteita, vaalentavat tummia silmänalusia ja puhdistavat ihoa. Eteläranskalainen savi yhdessä Teaoxin kanssa synnyttää ihastuttavan kihelmöivän tunteen, joka aktivoi ihon kollageenituotantoa. Tämä antaa kolmeksi päiväksi hämmästyttävän hehkuvan ihon. Savi myös imee epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia. Muratti parantaa ihon kimmoisuutta, kiinteyttää ja kohottaa. Pidentää myös kiinteyttävää vaikutusta. Kurkku rauhoittaa ja auttaa ihoa parantumaan. Laventeli on antibakteerinen ja poistaa epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia.

Käyttöohje:
Levitä tasainen, ohut kerros puhtaalle iholle, ei silmänympäryksille. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia. Naamio saa aikaan iholla kihelmöivän ja kiinteyttävän tunteen. Poista vedellä, hieroen pyörivin liikkein kuorinnan tehostamiseksi. Voit itse säätää kuorinnan tehon: mitä kosteammalla hierot, sitä hellävaraisempi. Käytä kaksi kertaa viikossa tai aina kun tahdot superseksikkään ihon. Sopii sekä naisille että miehille. Sulje korkki huolellisesti käytön jälkeen ja tarvittaessa notkista ainetta tilkalla vettä.

4,6 / 5
Glamglow Flashmud Brightening Treatment naamio 50 g

Glamglow Flashmud Brightening Treatme...

Kirkastava savipohjainen naamio. Kirkastaa, heleyttää ja tasoittaa ihon sävyä sekä kuorii ja tasoittaa ihoa. Nopeatehoinen, aistikas naamio takaa välittömät ja pitkävaikutteiset tulokset.
Tehokas ja innovatiivinen monipuolisesti kirkastava naamio tekee ihosta erittän kuulakkaan, heleän, raikkaan ja nuorekkaan. TEAOXI® teknologia + paperikoivu vapauttaa iholle luontaista betuliinia, betuliinihappoa ja ellagic-happoa, jotka parantavat ihon laatua sekä tasoittavat ja kirkastavat ihon sävyä.
WhiteEnergy™ on yhdistelmä tehokkaita, luonnollisia raaka-aineita, jotka kirkastavat ja tasoittavat ihoa.
Flashlucent™ yhdiste kuorii ihoa kolmella tavalla, minka ansiosta se lisää ihon kuulakkuutta ja parantaa raaka-aineiden imeytymistä.
Reflectrum™ yhdiste koostuu erilaisista valonhohtoisista partikkeleista, jotka vaalentavat ihoa optisesti heijastamalla valoa.
Flashmud sopii naisille, miehille, kaiken ikäsille, kaikille ihotyypeille, kaiken sävyisille ihoille.

Hierotaan puhtaalle, kuivalle iholle pyörivin liikkein. Tämä edistää tuotteen kuorivaa vaikutusta ja tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä. Vaikutusaika on vähintään 20 minuuttia. Tuote muuttuu läpikuultavaksi, koska tehoaineet imeytyvät ihoon. Huuhtele lopuksi vedellä. Viimeistele hoitovoiteella, käytä korkeaa suojakerrointa päivävoiteessa. Käytä aluksi kolmena perättäisenä päivänä, ylläpitöön käytä naamiota 2 - 3 kertaa viikossa.

Vain myymälässä
Glamglow Powercleanse Dual Cleanser kaksoispuhdistus 150 g

Glamglow Powercleanse Dual Cleanser k...

Syväpuhdistava ja hellävarainen kaksoispuhdistus kasvoille. Tuplapakkauksessa on kaksi säiliötä, joissa toisessa on savipohjainen- ja toisessa kuivaöljypohjainen puhdistus. Koostumukset muuttuvat veden kanssa puhdistavaksi vaahdoksi. Puhdistuksia voi käyttää yhdessä tai erikseen, miten halutaan. Tuplatehokas puhdistus meikille ja epäpuhtauksille. Tuloksena virheetön, syväpuhdas ja pehmeä iho. Päivittäiseen käyttöön aamuin ja/tai illoin, ei silmämeikin puhdistukseen. Sopii naisille ja miehille, kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille. Vaikuttavat aineet: kaktus- ja mandariiniöljy puhdistavat hellästi sekä ravitsevat ihoa. Biomineraalipitoiset vihreäsavi ja hienojakoinen kaoliini puhdistavat ihon ja poistavat kuona-aineet. Riisileseen keramidit, soijan fosfolipidit ja kauran lipidit korjaavat ja uudistavat ihoa sekä parantavat sen kuntoa. Teaoxi ja jauhettu ukontulikukanlehti vapauttavat iholle rasvahapot, mineraalit ja saponiinit, jotka ravitsevat ja puhdistavat ihoa. Annostele kumpaakin koostumusta 2-4 painallusta käsiin, sekoita koostumukset keskenään ja hiero kasvoille. Voit muuttaa annostelun mittasuhteita tarpeen mukaan. Vasta tämän jälkeen kastele sormenpäät/kasvot ja hiero reippaasti pyörivin liikkein kunnes koostumus alkaa vaahtoutua. Lisää vettä tarpeen mukaan ja huuhtele lopuksi. Aamuin/illoin.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Glamglow Powermud DualCleanse Treatment kasvonaamio 50 g

Glamglow Powermud DualCleanse Treatme...

54,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävarainen savi & öljy -kasvonaamio syväpuhdistaa iholta kertyneet kuona-aineet ja meikinjäämät. Uusi Mud to Oil -koostumus yhdistää saven ja öljyn parhaat ominaisuudet tehokkaaksi ja miellyttäväksi detox-naamiohoidoksi, joka puhdistaa, uudistaa ja ravitsee ihoa. Hellä Powermud vie mennessään iholta viikon mittaan kertyneet epäpuhtaudet: meikinjäämät, kuona-aineet, lian ja saastehiukkaset. Mud to Oil -koostumuksessa savi syväpuhdistaa ihon ja öljyt huolehtivat hellävaraisesta puhdistuksesta. Tuote sopii niin naisille kuin miehille, kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille. Uudet OILIXER, CLAYTOX, PUREIFIER ja TEAOXI -yhdisteet tekevät ihosta puhtaan raikkaan ja samettisen pehmeän. OILIXER: ihon superravinto, joka koostuu 4 korkealaatuisesta kuivaöljystä, jotka tekevät koostumuksesta tehokkaan, syväpuhdistavan ja ravitsevan. Viikunakaktuksen hedelmäöljy ravitsee ja pehmittää. Männyneulasöljy pesee ja puhdistaa. Olibaanihartsiöljy (pihka) vahvistaa ja tasapainottaa. Mirhaöljy elvyttää ja uudistaa. CLAYTOX: tehokas ja puhdistava detox-vaikutteinen 4 saven yhdiste eliminoi epäpuhtaudet ja kuona-aineet hellävaraisesti. Tekee ihosta puhtaan, raikkaan ja tasaisen. Brasilialainen valkoinen savi sisältää luonnollista silikonia, joka tekee koostumuksesta notkean. Bentoniittisavi imee epäpuhtaudet nopeasti ja sisältää runsaasti puhdistavaa kalsiumia. Hienojakoinen kaoliinisavi ja sen sisältämät mineraalit hillitsevät ihon kiiltoa. Ravinteikas biomineraalinen vihreä savi ravitsee ihoa. PUREIFIER: yhdistelmä puhdistavia, supistavia ja hellästi pehmittäviä ainesosia, jotka poistavat iholta tehokkaasti viikon aikana kertyneet epäpuhtaudet ja kuona-ainekertymät. Tuloksena on syväpuhdas ja raikas iho. Benoitine uudistaa dermistä. Hydroloitu hiivan aminohappo tasapainottaa ihon kosteuspitoisuutta. Askorbiiniglukoosihappo parantaa ihon sävyä. Mikrokokoinen riisi silottaa ihon pintaa. Teaoxi + jauhettu ukontulikukka: samettimainen ukontulikukan lehti (Verbascum thapsus) on jauhettu mikrokokoisiksi hiukkasiksi, jotka Teaoxi-teknologian ansiosta luovuttavat aktiiviset aineet vaiheittaisesti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Lehti sisältää runsaasti rasvahappoja, mineraaleja ja saponiineja, jotka ravitsevat ja puhdistavat ihoa tehden siitä samettisen pehmeän.

Käyttöohje: Levitä tasainen, ohut kerros kuivalle iholle. Vaikutusaika noin 5-10 min. tai kunnes naamio on kuivunut. Lisää vettä ja hiero pyörivin liikkein, kunnes naamio muuntuu vaahtoavaksi öljyksi. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa useammin. Vinkki: Tehokas lisäpuhdistus paljon meikkiä käyttävälle.

4,5 / 5
Sivun alkuun