{}

Givenchy (12 kpl)

Givenchy Dahlia Divin Le Nectar EdP tuoksu 30 ml

Givenchy Dahlia Divin Le Nectar EdP t...

74,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tuoksu edustaa yleellisyyttä sekä naisellisuutta. Kultainen Mimosa kukka antaa uniikiin siemauksen tuoksulle. Dahlia Divin tuoksuperheelle tuttu Arabianjasmiini on myös oleellinen tässä tuoksussa. Tuoksu täydentyy sensuellilla ja elegantilla ruusulla. Tuoksun kukkaissydänta tukee puinen pohja; vetiveri, santelipuu, tonka pavut sekä vaniljainen myski

Givenchy Ange Ou Démon Le Secret EdP tuoksu 30 ml

Givenchy Ange Ou Démon Le Secret EdP...

71,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten tuoksu, herkkä, tunteellinen nainen. Tässä naisellisuus on saatu mutotoiltua enkelimäseksi viattoimuudeksi. Givenchyn Ange ou Démon -perheelle tyypillinen pullo mukailee tässäkin ranskalaista kristallikruunun kristallia. Valovoimaisuus tuoksussa on mm. sitruuna, karpalo, vihreä tee, valkoinen pioni sekä vesikukat, vaaleat puulajit patsulia unohtamatta. Uskallatko paljastaa herkimmän puolesi?

Tuoteinfo:

Eau de Parfum-tuoksu

4,0 / 5
Givenchy Ange ou Démon Le Secret EdT tuoksu 30 ml

Givenchy Ange ou Démon Le Secret EdT...

61,00
Verkkokaupassa

Naisten tuoksu, viehättävä nainen. 'Löydä sisältäsi enkeli ja demoni.' Leikittelyä kirpeiden sitrusten ja raikkaan omenan kanssa, jasmiini rikastettuna viehkeällä ruusuteellä ja itämaisen patsulin viettelevät vivahteet yhteen nidottuna ovat Ange ou Démon Le Secret EdT. Pullo on kuin suoraan jalokivien maailmasta. Keltainen topaasin sävy pullossa hehkuu elämäniloa ja pullon takaosan terävä leikkaus kuvastaa jalokivien tarkan hionnan muodostamaa selkeyttä.

Tuoteinfo:

Suihkuta tuoksua kehon pulssipisteisiin.

4,0 / 5
Vain verkkokaupassa
{}
Sivun alkuun