hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Garnierin ajatusmaailman kulmakivi on se, että luonnollinen kauneus on meissä kaikissa ja Sinun tarvitsee vain vapauttaa se. Garnier valmistaa tuotteita niin kauneuden-, hiusten- kuin vartalonhoitoon! Garnierin tuotteilla tunnet raikkauden ihollasi.

Huolehdi itsestäsi Garnierin tuotteilla

Garnierin innovatiivisia kauneudenhoitotuotteita on inspiroinut luonto. Garnierin tuotteita onkin rikastettu luonnosta lähtöisin olevilla ainesosilla. Sokoksen verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Garnierin tuotteita. Valikoimistamme löytyy Garnierin hiusvärejä, itseruskettavia sekä muuta kosmetiikkaa.

Garnier (16 kpl)

Garnier Skin Active Moisture Bomb yövoide 50 ml

Garnier Skin Active Moisture Bomb yöv...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Elinvoimaisuutta antava ja antioksidanttinen geelimäinen Moisture Bomb -yövoide toimii kosteuspommin tavoin. Kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja auttaa sitä palautumaan yön aikana. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti erittäin kuivalle ja rasittuneelle iholle. Koostumuksella on antioksidanttinen vaikutus ja se suojaa ihoa sekä auttaa säilyttämään nuorekkaan ulkonäön. Koostumuksessa yhdistyy kaksi ainesososaa: 1) 2 tehokasta superhedelmäuutetta: Amla ja granaattiomena. 2) Kosteuttava seerumi, jonka koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja säilyttää kosteuden 72 tunnin ajan. Yövoiteen ainutlaatuinen ja kevyt geelimäinen voide imeytyy nopeasti iholle ja kosteuttaa jättämättä iholle rasvaista tunnetta. Käyttö: Levitä iltaisin puhdistetulle iholle.

Garnier Skin Active Moisture Bomb päivävoide 50 ml

Garnier Skin Active Moisture Bomb päi...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Superkosteuttava ja antioksidanttinen Moisture Bomb -päivävoide toimii kosteuspommin tavoin. Kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja auttaa sitä taistelemaan ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti erittäin kuivalle ja rasittuneelle iholle. Voiteen antioksidanttinen koostumus antaa iholle päivittäisen suojan UV-säteitä vastaan ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta tehden juonteista vähemmän näkyviä. Erittäin kevyessä koostumuksessa yhdistyy kaksi ainesososaa: 1) 2 tehokasta superhedelmäuutetta: Amla ja granaattiomena. 2) Kosteuttava seerumi, jonka koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja antaa sille heleyttä. Moisture Bomb -päivävoide imeytyy nopeasti iholle ja kosteuttaa koko päivän ajan. Ei jätä iholle rasvaista tunnetta. Käyttö: Levitä päivittäin puhtaalle ja kuivalle iholle. Vältä silmänympärysihoa.

Garnier Skinnaturals The Miracle Cream voide 50ml

Garnier Skinnaturals The Miracle Crea...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

The Miracle Cream kaunistava anti-age -voide sisältää 7 tehokasta ainesosaa. Voide vaikuttaa jo ensimmäisen levityksen jälkeen: Sen mukautuva koostumus heleyttää ihoa välittömästi ja tekee ihon sävystä tasaisen. Pitkällä aikavälillä voide ehkäisee auringosta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä ja taistelee niitä vastaan.

Tuoteinfo:

The Miracle Cream kaunistava anti-age -voide saa aikaan näkyviä tuloksia kasvojen iholla jo ensimmäisen levityksen jälkeen: Ihon sävy on kauniimpi, tasainen ja säteilevä, ja ihon laatu tuntuu paremmalta. Voide häivyttää ikääntymisen merkkejä. Pitkällä aikavälillä käytettäessä kasvojen rypyt ja juonteet silottuvat ja iho tuntuu kiinteämmältä. Ihon laatu kohentuu ja ihon sävy on tasaisempi.

4,0 / 5
Garnier Skinnaturals The Miracle Eye Cream silmänympärysvoide 15ml

Garnier Skinnaturals The Miracle Eye...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

The Miracle Cream kaunistava anti-age -voide sisältää 7 tehokasta ainesosaa. Voide vaikuttaa jo ensimmäisen levityksen jälkeen: Sen mukautuva koostumus heleyttää ihoa välittömästi sekä silottaa ihoa. Se häivyttää väsymyksen merkkejä silmänympärysiholta. Pitkällä aikavälillä vaikuttaa näkyvästi ikääntymisen merkkeihin: Silottaa ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttää velttoa ihoa.

Tuoteinfo:

The Miracle Eye Cream kaunistava anti-age -silmänympärysvoide saa aikaan näkyviä tuloksia jo ensimmäisen levityksen jälkeen: Se heleyttää ja silottaa silmänympärysihoa ja häivyttää väsymyksen merkkejä aamusta iltaan. Pitkällä aikavälillä se vaikuttaa pysyvästi ikääntymisen merkkeihin ja tekee simänympärysihosta joustavamman sekä kiinteämmän tuntuisen.

4,0 / 5
Garnier Skin Naturals Moisture + Regenerate Night Care palauttava yövoide 50 ml

Garnier Skin Naturals Moisture + Rege...

6,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Yövoide, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti, stimuloi solujen uusiutumista ja antaa raikkaan ja levänneen ihon sävyn aamuksi. Ihoon sulautuva geelivoide, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Moisture+Regenerate on kosteuttava Garnier-yövoide, joka auttaa ihon palautumiskiertoa yön aikana, tuloksena heleämpi ja kauniimpi iho koko päivän. Voide säilyttää ihosi tarvitseman kosteuden, jotta se olisi valmiina seuraavaan päivään. Aamulla ihosi on näkyvästi ravittu, pehmeämpi ja miellyttävämpi. Yövoide auttaa ihon luonnollista uusiutumista nopeuttamalla solujen uusiutumista yö toisensa jälkeen, tuloksena näkyvästi parempi ihon laatu. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

1,0 / 5
Garnier Skin Naturals Miracle Skin Perfector All-In-One BB -Voide Light 50 ml

Garnier Skin Naturals Miracle Skin Pe...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Miracle Skin Perfector on uuden sukupolven ihonhoitotuote. BB-voide perustuu all-in-one teknologiaan; tuote sekä hoitaa että peittää. Antioksidanttista C-vitamiinijohdannaista ja mineraalipigmenttejä sisältävä voide kosteuttaa ihoa 24 tuntia* ja antaa iholle kauniin ja heleän värin. Sisältää aurinkosuojan, mikä auttaa suojaamaan ihoasi auringon säteitä vastaan. Kaikki ihonhoitosi vaiheet ovat nyt yhdessä tuotteessa!

* Ihon kosteustason mittaus 24 naiselta.

Tuoteinfo:

Levitä päivittäin hyvin puhdistetulle iholle. Voit tarvittaessa levittää toisenkin kerroksen saadaksesi peittävämmän tuloksen.

4,0 / 5
Garnier Skin Naturals Pure Active Matt Control kosteusvoide 50ml

Garnier Skin Naturals Pure Active Mat...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteusvoide rasvoittuvalle ja sekaiholle, jolla esiintyy kiiltoa. Antaa kasvojen iholle mattaisen pinnan, joka kestää koko päivän. Voide sisältää salisyylihappoa, mikä puhdistaa ihoa. Auttaa vähentämään epäpuhtauksia kasvojen iholta ja tasoittamaan sen pintaa. Iho on kosteutettu ja pysyy raikkaana ja puhtaana koko päivän. Levitetään kasvoille aamuin illoin välttäen silmänympärysihoa.

Garnier Skin Naturals The Miracle Sleeping Cream Anti-age yövoide 50ml

Garnier Skin Naturals The Miracle Sle...

13,90
Verkkokaupassa

The Miracle Sleeping Cream yhdistää kasvonaamion tehon ja voiteen keveyden ja vaikuttaa intensiivisesti väsymyksen ja ikääntymisen merkkeihin. Kaunistaa kaksitehoisesti: ensimmäisestä aamusta lähtien voide antaa iholle raikkaan tunteen tehden väsymyksen merkeistä vähemmän näkyviä, ja pidemmällä aikavälillä anti-age-koostumuksen sisältämät 7 avainainesosaa ja auttavat vähentämään väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä.
Kaksitehoisesti kaunistava yövoide. Tulokset ensimmäisen yön jälkeen: Iho on intensiivisesti kosteutettu. Iho näyttää vähemmän kireältä ja kasvot näyttävät levänneiltä. Iho tuntuu sileämmältä, ja ihon sävy on raikas ja heleä. Tulokset pidemmällä aikavälillä: Ihon uusiutuminen tehostuu: Stimuloi ihon pinnan uusiutumista. Ikääntymisen merkit vähentyvät näkyvästi: Rypyt silottuvat ja iho tuntuu kiinteämmältä ja täyteläisemmältä. Iho vaikuttaa vastustavan väsymystä paremmin. Levitetään iltaisin puhdistetuille kasvoille ja hierotaan iholle sormenpäiden avulla.

Garnier Skin Naturals The Miracle Cream kaunistava anti-age -voide kuivalle iholle 50 ml

Garnier Skin Naturals The Miracle Cre...

13,90
Verkkokaupassa

Kaksitehoisesti kaunistava anti-age -voide kuivalle iholle.Ensimmäisellä levityksellä voiteen mukautuva koostumus heleyttää ihoa välittömästi ja tekee sen sävystä tasaisen. Tuloksena intensiivisen miellyttävä tunne aamusta iltaan. Iho tuntuu ravitulta, pehmeämmältä ja sileämmältä. Pitkällä aikavälillä voide ehkäisee auringosta johtuvia ikääntymisen merkkejä ja taistelee niitä vastaan. Rypyt ja juonteet silottuvat ja ihon sävy on tasaisempi. Levitetään päivittäin koko kasvoille.

4,0 / 5
Garnier Skinnaturals Pure Active 5in1 BB-voide light epäpuhtauksia vastaan 50ml

Garnier Skinnaturals Pure Active 5in1...

Pure Active BB -voide sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia ja, jonka ihohuokoset ovat suurentuneet. Uusi all-in-oneteknologia auttaa häivyttämään epäpuhtauksia. Salisyylihappoa ja mineraalipigmenttejä sisältävällä tehokkaalla koostumuksella on ihon sävyä tasoittava vaikutus. Ihosta tulee välittömästi kauniimpi.

Tuoteinfo:

Pure Active BB -voide rasvoittuvalle ja sekaiholle tasoittaa ihon sävyä. Voiteen pigmentit levittyvät iholle välittömästi antaen luonnollisen näköisen ja tasaisen peittävyyden. Kevyt ja miellyttävä koostumus imeytyy iholle nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta. Levitetään päivittäin puhdistetulle iholle samoin kuten normaali päivävoiteesi. Jos haluat enemmän peittävyyttä, voit levittää BB-voidetta toisen kerroksen. Suojakerroin 15 suojaa auringon säteitä vastaan.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Garnier Skin Naturals Ultra Lift -yövoide 50 ml

Garnier Skin Naturals Ultra Lift -yöv...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kiinteyttävä ja näkyvästi ryppyjä silottava yövoide ikääntyvälle iholle. Kasvisoluja sisältävä koostumus auttaa taistelemaan ryppyjä vastaan yön aikana.

Tuoteinfo:

Yövoide ikääntyvälle iholle, joka vaikuttaa selkeästi ikääntymisen merkkeihin. Voide taistelee ryppyjä vastaan ja kiinteyttää kasvojen ihoa. Käytetään iltaisin puhdistetulle iholle. Dermatologisesti testattu.

4,0 / 5
Sivun alkuun