Garnierin ajatusmaailman kulmakivi on se, että luonnollinen kauneus on meissä kaikissa ja Sinun tarvitsee vain vapauttaa se. Garnier valmistaa tuotteita niin kauneuden-, hiusten- kuin vartalonhoitoon! Garnierin tuotteilla tunnet raikkauden ihollasi.

Huolehdi itsestäsi Garnierin tuotteilla

Garnierin innovatiivisia kauneudenhoitotuotteita on inspiroinut luonto. Garnierin tuotteita onkin rikastettu luonnosta lähtöisin olevilla ainesosilla. Sokoksen verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Garnierin tuotteita. Valikoimistamme löytyy Garnierin hiusvärejä, itseruskettavia sekä muuta kosmetiikkaa.
{}

Garnier (4 kpl)

Garnier InvisiMineral Max Protect roll-on -deodorantti

Garnier InvisiMineral Max Protect rol...

2,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tuplavaikutteinen Garnier InvisiMineral Max Protect roll-on -deodorantti toimii valkoisia jälkiä vastaan ja antaa 48h suojan hikoilua ja hajua vastaan. Vulkaanista alkuperää oleva Mineralite imee tehokkaasti kosteutta. Alkoholiton. Parabeeniton.

Tuoteinfo:

Ultra-tehokas roll-on-deodorantti hikoilua vastaan 48 tunnin ajan ja suojaamaan valkoisia jälkiä vastaan. Levitetään tuotetta suoraan puhtaalle kainalon iholle.

4,4 / 5
Garnier Mineral Ultra Dry Fragrance Free 48h roll-on antiperspirantti 50 ml

Garnier Mineral Ultra Dry Fragrance F...

Hajusteeton antiperspirantti, 48h suoja hikoilua vastaan. Antaa tehokkaan suojan kosteutta ja hajua vastaan.

Vain myymälässä
Garnier InvisiMineral Calm roll-on -deodorantti

Garnier InvisiMineral Calm roll-on -d...

2,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tuplavaikutteinen Garnier InvisiMineral Calm roll-on -deodorantti toimii valkoisia jälkiä vastaan ja rauhoittaa ajeltua ihoa. 48h suoja hikoilua ja hajua vastaan. Vulkaanista alkuperää oleva Mineralite imee tehokkaasti kosteutta. Alkoholiton. Parabeeniton.

Tuoteinfo:

Tehokas roll-on-deodorantti rauhoittamaan ajeltua ihoa ja suojaamaan valkoisia jälkiä vastaan. Levitetään tuotetta suoraan puhtaalle kainalon iholle.

5,0 / 5
{}
Sivun alkuun