hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Garnierin ajatusmaailman kulmakivi on se, että luonnollinen kauneus on meissä kaikissa ja Sinun tarvitsee vain vapauttaa se. Garnier valmistaa tuotteita niin kauneuden-, hiusten- kuin vartalonhoitoon! Garnierin tuotteilla tunnet raikkauden ihollasi.

Huolehdi itsestäsi Garnierin tuotteilla

Garnierin innovatiivisia kauneudenhoitotuotteita on inspiroinut luonto. Garnierin tuotteita onkin rikastettu luonnosta lähtöisin olevilla ainesosilla. Sokoksen verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Garnierin tuotteita. Valikoimistamme löytyy Garnierin hiusvärejä, itseruskettavia sekä muuta kosmetiikkaa.

Garnier (5 kpl)

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer 7 days light itseruskettava suihke 150ml

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer...

7,65 (15,30)
Verkkokaupassa

Itseruskettava suihke.

Tuoteinfo:

Ravista ennen käyttöä. Suihkuta vartalolle 40 cmetäisyydeltä. Käytä päivittäin, kunnes olet saavuttanut haluamasi sävyn. Käytä tämänjälkeen 1-2 kertaa viikossa. Ei suojaa auringolta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele nevälittömästi. Vältä kosketusta tekstiileihin.

Garnier Natural Bronzer Light -itseruskettava kuivasumute kasvoille 75 ml

Garnier Natural Bronzer Light -itseru...

Natural bronzer light-itseruskettavan suihkeen kevyt koostumus on kehitelty erityisesti kasvojen iholle.Tuotetta ei tarvitse levittää käsin. Kuivuu heti.

Tuoteinfo:

Pidä hiukset poissa kasvojen edestä. Pidä silmät, suu kiinni japidätä hengitystäsi. Suihkuta suoraan kasvoille 30 cm etäisyydeltä vasemmalta oikeale n. 3 sekunnin ajan. Ei suojaa auringolta. Ravista pulloa ennen käyttöä.Huuhtele huolellisesti, mikäli tuotetta joutuu silmiin.

Vain myymälässä
Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer itseruskettava emulsio 150ml

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer...

12,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Itseruskettava emulsio vartalolle ja kasvoille. Sopiiko Garnier Natural bronzer -itseruskettava emulsio minulle? Kyllä, jos haluat ihollesi kauniin, luonnollisen kaltaisen päivetyksen. Kuinka tuote vaikuttaa? Emulsion kevyesti värillisen koostumuksen ansiosta näet helposti, minne olet sitä jo levittänyt. Saat nopeasti tasaisen, luonnollisen kaltaisen rusketuksen.

Tuoteinfo:

Kuinka tuotetta käytetään? Levitä tasaisesti vartalolle ja kasvoille. Vältä kulmakarvoja ja hiusrajaa. Pese kädet käytön jälkeen. Käytetään säännöllisesti. Vältä silmänympärysihoa. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Ei sisällä UV-suojaa.

Garnier Natural Bronzer -itseruskettava liina 5,6 ml

Garnier Natural Bronzer -itserusketta...

2,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sopiiko Natural bronzer -itseruskettava liina minulle? Kyllä, jos haluat kasvoillesi, kaulallesi ja dekolteellesi kauniin, tasaisen ja luonnollisen kaltaisen rusketuksen nopeasti. Kuinka tuote toimii? Aprikoosiuute ja E-vitamiini kosteuttavat ihoa tehden väristä tasaisen ja luonnollisen näköisen.

Tuoteinfo:

Sivele liinalla tasaisesti kasvoja, kaulaa ja dekolteeta.Vältä kulmakarvoja ja hiusrajaa. Pese kädet käytön jälkeen. Anna tuotteen imeytyä kunnolla ennen pukeutumista. Riittää yhteen käyttökertaan. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Ei suojaa auringolta.

4,5 / 5
Sivun alkuun