Garnierin ajatusmaailman kulmakivi on se, että luonnollinen kauneus on meissä kaikissa ja Sinun tarvitsee vain vapauttaa se. Garnier valmistaa tuotteita niin kauneuden-, hiusten- kuin vartalonhoitoon! Garnierin tuotteilla tunnet raikkauden ihollasi.

Huolehdi itsestäsi Garnierin tuotteilla

Garnierin innovatiivisia kauneudenhoitotuotteita on inspiroinut luonto. Garnierin tuotteita onkin rikastettu luonnosta lähtöisin olevilla ainesosilla. Sokoksen verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Garnierin tuotteita. Valikoimistamme löytyy Garnierin hiusvärejä, itseruskettavia sekä muuta kosmetiikkaa.
{}

Garnier (71 kpl)

Garnier Skin Active Moisture Bomb yövoide 50 ml

Garnier Skin Active Moisture Bomb yöv...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Elinvoimaisuutta antava ja antioksidanttinen geelimäinen Moisture Bomb -yövoide toimii kosteuspommin tavoin. Kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja auttaa sitä palautumaan yön aikana. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti erittäin kuivalle ja rasittuneelle iholle. Koostumuksella on antioksidanttinen vaikutus ja se suojaa ihoa sekä auttaa säilyttämään nuorekkaan ulkonäön. Koostumuksessa yhdistyy kaksi ainesososaa: 1) 2 tehokasta superhedelmäuutetta: Amla ja granaattiomena. 2) Kosteuttava seerumi, jonka koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja säilyttää kosteuden 72 tunnin ajan. Yövoiteen ainutlaatuinen ja kevyt geelimäinen voide imeytyy nopeasti iholle ja kosteuttaa jättämättä iholle rasvaista tunnetta. Käyttö: Levitä iltaisin puhdistetulle iholle.

Garnier Skin Active Moisture Bomb päivävoide 50 ml

Garnier Skin Active Moisture Bomb päi...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Superkosteuttava ja antioksidanttinen Moisture Bomb -päivävoide toimii kosteuspommin tavoin. Kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja auttaa sitä taistelemaan ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti erittäin kuivalle ja rasittuneelle iholle. Voiteen antioksidanttinen koostumus antaa iholle päivittäisen suojan UV-säteitä vastaan ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta tehden juonteista vähemmän näkyviä. Erittäin kevyessä koostumuksessa yhdistyy kaksi ainesososaa: 1) 2 tehokasta superhedelmäuutetta: Amla ja granaattiomena. 2) Kosteuttava seerumi, jonka koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja antaa sille heleyttä. Moisture Bomb -päivävoide imeytyy nopeasti iholle ja kosteuttaa koko päivän ajan. Ei jätä iholle rasvaista tunnetta. Käyttö: Levitä päivittäin puhtaalle ja kuivalle iholle. Vältä silmänympärysihoa.

Garnier Respons Body Honey Treasures Repairing Lotion vartaloemulsio 400 ml

Garnier Respons Body Honey Treasures...

5,50
Verkkokaupassa

Respons Body Honey Treasures korjaava vartaloemulsio sisältää kuningatarhyytelöuutetta, propolisuutetta ja
hunajaa, ja sillä on ravitsevia ja pehmentäviä ominaisuuksia.
Täyteläinen ja pehmeä, kevyesti hunajalta ja kukilta tuoksuva koostumus ilman parabeeneja imeytyy välittömästi
ihoon, joten voit pukeutua heti. Ihosi on näkyvästi korjattu ja intensiivisesti ravittu. Se rauhoittuu välittömästi ja tulee
päivä päivältä pehmeämmäksi ja joustavammaksi. Ei jätä rasvaista tai tahmaista tunnetta. Ei saa käyttää kasvoille.

Garnier Respons Body Mythic Olive Nourishing lotion vartaloemulsio  400 ml

Garnier Respons Body Mythic Olive Nou...

5,50
Verkkokaupassa

Respons Mythic Olive ravitseva vartaloemulsio sisältää neitsytoliiviöljyä, ja sillä on
ravitsevia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Täyteläinen, vaniljan kukilta tuoksuva koostumus ilman
parabeeneja imeytyy ihoon välittömästi, joten voit pukeutua heti. Ihosi on näkyvästi ravittu, tuntuu
silkinsileältä ja pysyy joustavana ja heleänä päivä toisensa jälkeen. Ei jätä rasvaista tai tahmaista
tunnetta. Ei saa käyttää kasvoille.

Garnier Respons BodyMarvellous Oils Moisturizing Lotion vartaloemulsio 400 ml

Garnier Respons BodyMarvellous Oils M...

5,50
Verkkokaupassa

Respons Body Marvellous Oils kosteuttava vartaloemulsio sisältää argaani- ja kameliaöljyä, ja sillä on
ravitsevia, pehmentäviä ja kaunistavia ominaisuuksia. Emulsio antaa ylellisen aistillisen kokemuksen.
Täyteläinen koostumus ilman parabeeneja tuoksuu kamelialta ja meripihkalta. Emulsio imeytyy ihoon
välittömästi, joten voit pukeutua heti. Ihosi on välittömästi kosteutettu, heleä ja pehmeä. Se pysyy joustavana
ja pehmeänä päivä toisensa jälkeen. Ei jätä rasvaista tai tahmaista tunnetta. Ei saa käyttää kasvoille.

2,0 / 5
Garnier Respons Body Oat Cream Delicacy vartaloemulsio 400 ml

Garnier Respons Body Oat Cream Delica...

5,50
Verkkokaupassa

Ravitseva Respons Body Oat Cream Delicacy -vartaloemulsio sisältää kaurakermaa ja mantelimaitoa, joilla on ravitsevia, rauhoittavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Kevyt, pehmeä koostumus ei sisällä parabeenejä ja on kukan-, vaniljan- ja mantelintuoksuinen. Emulsio imeytyy ihoon välittömästi, joten voit pukeutua heti. Kosteuttaa ihoa intensiivisesti tehden siitä välittömästi pehmeämmän ja heleämmän. Iho pysyy kimmoisana ja kauniina päivä toisensa jälkeen. Ei jätä iholle rasvaista tunnetta. Älä käytä kasvojen iholle.

Garnier Skin Active Moisture Bomb kosteuttava naamio 32 g

Garnier Skin Active Moisture Bomb kos...

Kosteuttava Moisture Bomb -kangasnaamio sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti erittäin kuivalle, elottoman näköiselle ja rasittuneelle iholle. Kosteuttaa tehokkaasti ja saa ihon tuntumaan elinvoimaiselta ja pehmeämmältä. Kangasnaamio on innovaatio Aasiasta ja se toimii kosteuspommin tavoin. Kasvonaamion innovatiiviseen kankaaseen imeytetty kosteuttava koostumus sisältää granaattiomenauutetta, hyaluronihappojohdannaista ja kosteuttavaa seerumia. Kun naamio asetetaan kasvoille, se toimii kosteuttavan hauteen tavoin vapauttaen seerumia jatkuvasti iholle. Iho tuntuu välittömästi rauhoittuneelta. Naamio on helppo asettaa kasvoille, ja voit halutettasi liikkua vaikutusaikana. Käyttö: 1) Levitä kangasnaamio auki ja asettele se varovasti puhdistetuille kasvoille valkoinen puoli kohti kasvoja. Sininen suojakalvo jää ulospäin ja näkyville. 2) Poista suojakalvo. 3) Asettele naamio kasvoille. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Naamio asettuu paikoilleen täydellisesti, joten voit halutessasi liikkua vaikutusaikana. 4) Ota naamio pois. Poista ylimääräinen tuote kasvoilta varovasti kevyesti hieroen tai pumpulin avulla.

Vain myymälässä
Garnier Respons Body Marvellous Oils Moisturizing Lotion vartaloemulsio 250 ml

Garnier Respons Body Marvellous Oils...

3,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Respons Body Marvellous Oils kosteuttava vartaloemulsio sisältää argaani- ja kameliaöljyä, ja sillä on
ravitsevia, pehmentäviä ja kaunistavia ominaisuuksia. Emulsio antaa ylellisen aistillisen kokemuksen.
Täyteläinen koostumus ilman parabeeneja tuoksuu kamelialta ja meripihkalta. Emulsio imeytyy ihoon
välittömästi, joten voit pukeutua heti. Ihosi on välittömästi kosteutettu, heleä ja pehmeä. Se pysyy joustavana
ja pehmeänä päivä toisensa jälkeen. Ei jätä rasvaista tai tahmaista tunnetta. Ei saa käyttää kasvoille.

Garnier Skin Active Micellar puhdistusvesi 125 ml

Garnier Skin Active Micellar puhdistu...

Misellejä sisältävä Micellar -puhdistusvesi kerää likaa kuin magneetti. Helppo ja miellyttävä tapa poistaa meikki ja puhdistaa iho kasvojen eri alueilta (kasvot, silmät, huulet) ilman huuhtelua. Tuloksena miellyttävän puhdas iho. Hoitava ja hajusteeton koostumus sopii normaalille ja herkälle iholle. Käyttö: Puhdista kasvot, silmät ja huulet vanun avulla. Ei tarvitse huuhdella.

Vain myymälässä
Garnier Skinnaturals The Miracle Cream voide 50ml

Garnier Skinnaturals The Miracle Crea...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

The Miracle Cream kaunistava anti-age -voide sisältää 7 tehokasta ainesosaa. Voide vaikuttaa jo ensimmäisen levityksen jälkeen: Sen mukautuva koostumus heleyttää ihoa välittömästi ja tekee ihon sävystä tasaisen. Pitkällä aikavälillä voide ehkäisee auringosta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä ja taistelee niitä vastaan.

Tuoteinfo:

The Miracle Cream kaunistava anti-age -voide saa aikaan näkyviä tuloksia kasvojen iholla jo ensimmäisen levityksen jälkeen: Ihon sävy on kauniimpi, tasainen ja säteilevä, ja ihon laatu tuntuu paremmalta. Voide häivyttää ikääntymisen merkkejä. Pitkällä aikavälillä käytettäessä kasvojen rypyt ja juonteet silottuvat ja iho tuntuu kiinteämmältä. Ihon laatu kohentuu ja ihon sävy on tasaisempi.

4,0 / 5
Garnier Skinnaturals The Miracle Eye Cream silmänympärysvoide 15ml

Garnier Skinnaturals The Miracle Eye...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

The Miracle Cream kaunistava anti-age -voide sisältää 7 tehokasta ainesosaa. Voide vaikuttaa jo ensimmäisen levityksen jälkeen: Sen mukautuva koostumus heleyttää ihoa välittömästi sekä silottaa ihoa. Se häivyttää väsymyksen merkkejä silmänympärysiholta. Pitkällä aikavälillä vaikuttaa näkyvästi ikääntymisen merkkeihin: Silottaa ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttää velttoa ihoa.

Tuoteinfo:

The Miracle Eye Cream kaunistava anti-age -silmänympärysvoide saa aikaan näkyviä tuloksia jo ensimmäisen levityksen jälkeen: Se heleyttää ja silottaa silmänympärysihoa ja häivyttää väsymyksen merkkejä aamusta iltaan. Pitkällä aikavälillä se vaikuttaa pysyvästi ikääntymisen merkkeihin ja tekee simänympärysihosta joustavamman sekä kiinteämmän tuntuisen.

4,0 / 5
Garnier Skin Naturals Micellar Oil puhdistusvesi 400 ml

Garnier Skin Naturals Micellar Oil pu...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Garnier Micellar öljyjä sisältävä puhdistusvesi on tehokas, nopea ja helppokäyttöinen tuote, joka puhdistaa ihon ja poistaa jopa pitkäkestoisen meikin (vedenkestävä, longwear...) koko kasvojen alueelta.Garnier on luonut uuden sukupolven öljyvesikoostumuksen, joka sisältää magneetin tavoin likaa ja meikkiä puoleensavetäviä misellejä ja ultratehokkaita, puhdistavia öljyjä. Kaksi nestettä aktivoituvat sekoittuessaan ja poistavat välittömästi kaikentyyppisen meikin. All-in-one-puhdistusvesi puhdistaa, rauhoittaa ja poistaa meikin kasvoilta, silmiltä ja huulilta, kaikki yhdellä kertaa. Käyttö: Pulloa ravistetaan sekoittaakseen nesteet, ja kasvot, silmät ja huulet puhdistetaan vanun avulla ilman hankaamista. Ei tarvitse huuhdella

Garnier Skin Naturals Micellar Oil puhdistusliinat 25 kpl

Garnier Skin Naturals Micellar Oil pu...

3,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Garnier Micellar öljyjä sisältävät puhdistusliinat sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkellä iholle. Paksut, silkkikuituja sisältävät liinat sisältävät misellivettä ja hyvin puhdistavia öljyjä. Puhdistusliinat poistavat välittömästi kaiken meikin, jopa pitkäkestoisen. Tuloksena täydellisen puhdas ja pehmeä iho, josta on poistettu kaikki meikki. Puhdistusliinat sisältävät micellar-vettä ja puhdistavia öljyjä, ja ne puhdistavat ihon sekä poistavat kaiken meikin välittömästi. Kansitarra nostetaan ja pakkauksesta otetaan yksi puhdistusliina. Kasvot, silmät ja huulet puhdistetaan eikä niitä tarvitse huuhdella. Kansi suljetaan huolellisesti, jotta liinat eivät kuivu. Sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Garnier Respons Body Oat Cream Delicacy vartalovoide 200 ml

Garnier Respons Body Oat Cream Delica...

5,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Respons Body Oat Cream Delicacy -rauhoittava vartalovoide sisältää kaurakermaa ja mantelimaitoa. Erittäin täyteläinen koostumus suojaa ja vahvistaa ihon suojamuuria ja saa ihon tuntumaan rauhoittuneelta. Ei jätä rasvaista tai tahmaista tunnetta. Ei sisällä parabeeneja. Hypoallergeeninen koostumus.Erittäin täyteläinen koostumus suojaa ja vahvistaa ihon suojamuuria ja saa ihon tuntumaan rauhoittuneelta. Ei jätä rasvaista tai tahmaista tunnetta. Ei sisällä parabeeneja. Hypoallergeeninen koostumus.

Garnier Respons Body Oat Cream Delicacy vartaloemulsio 250 ml

Garnier Respons Body Oat Cream Delica...

3,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ravitseva Respons Body Oat Cream Delicacy -vartaloemulsio sisältää kaurakermaa ja mantelimaitoa, joilla on ravitsevia, rauhoittavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Kevyt, pehmeä koostumus ei sisällä parabeenejä ja on kukan-, vaniljan- ja mantelintuoksuinen. Emulsio imeytyy ihoon välittömästi, joten voit pukeutua heti. Kosteuttaa ihoa intensiivisesti tehden siitä välittömästi pehmeämmän ja heleämmän. Iho pysyy kimmoisana ja kauniina päivä toisensa jälkeen. Ei jätä iholle rasvaista tunnetta. Älä käytä kasvojen iholle.

Garnier Respons Body Honey Treasures Repairing Lotion vartaloemulsio  250 ml

Garnier Respons Body Honey Treasures...

3,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Respons Body Honey Treasures korjaava vartaloemulsio sisältää kuningatarhyytelöuutetta, propolisuutetta ja
hunajaa, ja sillä on ravitsevia ja pehmentäviä ominaisuuksia.
Täyteläinen ja pehmeä, kevyesti hunajalta ja kukilta tuoksuva koostumus ilman parabeeneja imeytyy välittömästi
ihoon, joten voit pukeutua heti. Ihosi on näkyvästi korjattu ja intensiivisesti ravittu. Se rauhoittuu välittömästi ja tulee
päivä päivältä pehmeämmäksi ja joustavammaksi. Ei jätä rasvaista tai tahmaista tunnetta. Ei saa käyttää kasvoille.

Garnier Respons Body Mythic Olive Nourishing lotion vartaloemulsio 250 ml

Garnier Respons Body Mythic Olive Nou...

3,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Respons Mythic Olive ravitseva vartaloemulsio sisältää neitsytoliiviöljyä, ja sillä on
ravitsevia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Täyteläinen, vaniljan kukilta tuoksuva koostumus ilman
parabeeneja imeytyy ihoon välittömästi, joten voit pukeutua heti. Ihosi on näkyvästi ravittu, tuntuu
silkinsileältä ja pysyy joustavana ja heleänä päivä toisensa jälkeen. Ei jätä rasvaista tai tahmaista
tunnetta. Ei saa käyttää kasvoille.

Garnier Skin Naturals Moisture + Regenerate Night Care palauttava yövoide 50 ml

Garnier Skin Naturals Moisture + Rege...

6,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Yövoide, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti, stimuloi solujen uusiutumista ja antaa raikkaan ja levänneen ihon sävyn aamuksi. Ihoon sulautuva geelivoide, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Moisture+Regenerate on kosteuttava Garnier-yövoide, joka auttaa ihon palautumiskiertoa yön aikana, tuloksena heleämpi ja kauniimpi iho koko päivän. Voide säilyttää ihosi tarvitseman kosteuden, jotta se olisi valmiina seuraavaan päivään. Aamulla ihosi on näkyvästi ravittu, pehmeämpi ja miellyttävämpi. Yövoide auttaa ihon luonnollista uusiutumista nopeuttamalla solujen uusiutumista yö toisensa jälkeen, tuloksena näkyvästi parempi ihon laatu. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

1,0 / 5
Garnier Skinnaturals Micellar puhdistusvesi 400ml

Garnier Skinnaturals Micellar puhdist...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Micellar -puhdistusvesi on uskomattoman helppo tapa poistaa meikki ja puhdistaa ihoa ilman huuhtelua. Garnier Micellar misellejä sisältävä puhdistusvesi kerää likaa kuin magneetti. Tuloksena miellyttävän puhdas iho. Sopii myös herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Micellar -puhdistusvesi soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja se antaa miellyttävän tavan puhdistaa iho ja poistaa meikki ilman huuhtelua. Micellar -puhdistusveden koostumus kerää iholta likaa ja se puhdistaa helposti kasvojen eri alueet. Tuloksena miellyttävän puhdas iho. Levitetään kasvoille, silmille ja huulille vanun avulla ilman hieromista. Ei tarvitse huuhdella.

4,9 / 5
Garnier Skinnaturals 2in1 silmämeikinpoistoaine 125ml

Garnier Skinnaturals 2in1 silmämeikin...

3,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

2in1 silmämeikinpoistoaineen kaksitehoinen vaikutus poistaa nopeasti ja tehokkaasti jopa vedenkestävän meikin ja antaa tuuheammilta vaikuttavat ripset neljässä viikossa. Arginiinia sisältävä koostumus hoitaa antaen paksummilta, kiiltävämmiltä ja tuuheammilta vaikuttavat ripset.

Tuoteinfo:

2in1 silmämeikinpoistoaine myös vedenkestävän meikin puhdistamiseen. Tuotteen kaksitehoinen vaikutus poistaa meikin ja samalla hoitaa silmäripsiä antaen jopa neljässä viikossa tuuheammilta vaikuttavat ripset. Ravista pulloa sekoittaksesi nesteet ja aseta muutama pisara vanulle. Aseta vanu silmille muutamaksi sekunniksi ja pyyhkäise sitten silmiä vanulla ilman hankaamista. Sopii myös piilolinssien käyttäjille.

2,75 / 5
Garnier Skinnaturals kasvovesi normaalille ja sekaiholle 200ml

Garnier Skinnaturals kasvovesi normaa...

4,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kasvovesi normaalille ja sekaiholle raikastamaan ihoa. Puhdistavaa ja antioksidanttista moringauutetta sekä lootuksenkukkauutetta sisältävä koostumus auttaa poistamaan kasvojen iholta epäpuhtaudet ja viimeisetkin jäljet meikistä. Tuloksena upean puhdas iho.

Tuoteinfo:

Kasvovesi sopii normaalille ja sekaiholle ja se täydentää ihonhoitorutiinin raikkaalla tavalla. Koostumus poistaa iholta epäpuhtaudet ja viimeisetkin meikit, ja tuloksena on puhdas ja raikkaan tuntuinen iho. Käytä tuotetta hyvin puhdistetulle iholle ja levitä se vanun avulla koko kasvojen alueelle.

5,0 / 5
{}
Sivun alkuun