Garnierin ajatusmaailman kulmakivi on se, että luonnollinen kauneus on meissä kaikissa ja Sinun tarvitsee vain vapauttaa se. Garnier valmistaa tuotteita niin kauneuden-, hiusten- kuin vartalonhoitoon! Garnierin tuotteilla tunnet raikkauden ihollasi.

Huolehdi itsestäsi Garnierin tuotteilla

Garnierin innovatiivisia kauneudenhoitotuotteita on inspiroinut luonto. Garnierin tuotteita onkin rikastettu luonnosta lähtöisin olevilla ainesosilla. Sokoksen verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Garnierin tuotteita. Valikoimistamme löytyy Garnierin hiusvärejä, itseruskettavia sekä muuta kosmetiikkaa.
{}

Garnier (10 kpl)

Garnier Nutrisse kestoväri

Garnier Nutrisse kestoväri

Alk. 6,25 (12,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naamiomainen, ravitseva kestoväri. Vaikutusaika 30 min. Luonnollinen, kiiltävä ja vivahteikas lopputulos. Peittää harmaat 100%. Suomen suosituin hiusvärisarja

4,7273 / 5
Useita vaihtoehtoja
Garnier Olia kestoväri

Garnier Olia kestoväri

Alk. 13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Öljyjen tehostama kestoväri ilman ammoniakkia, uusi innovatiivinen ODS-teknologia

4,35 / 5
Useita vaihtoehtoja
Garnier Nutrisse Ultra Color kestoväri 210 g

Garnier Nutrisse Ultra Color kestovär...

Alk. 6,25 (12,50)
Verkkokaupassa

Nutrisse Ultra Color antaa pitkäkestoisen, ultraintensiivisen ja monivivahteisen värjäystuloksen, jopa luonnostaan tummille hiuksille.

Tuoteinfo:

Ultrakiiltävän ja hohtavan värjäystuloksen antava kestoväri hiuksille. Tarkemmat käyttöohjeet tuotepakkauksen mukana.

Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Garnier Nutrisse Truly Blonde -hiusväri

Garnier Nutrisse Truly Blonde -hiusväri

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Garnier Nutrisse Cream on kestoväri, joka ravitsee hiuksia samalla kun se värjää. Nutrisse sisältää hedelmäöljyä ja ravitsevia ainesosia, jotka takaavat erittäin pitkäkestoisen ja kiiltävän värin. Hyvinvoivissa hiuksissa väri hehkuu.

Tuoteinfo:

Pitkäkestoisen, aidosti luonnollisen ja kirkkaan värjäystuloksen antava kestoväri hiuksille. Tarkemmat käyttöohjeet tuotepakkauksen mukana.

5,0 / 5
Garnier Nutrisse Truly Blond Anti-Yellow hoitoaine 150 ml

Garnier Nutrisse Truly Blond Anti-Yel...

Nutrisse Truly Blond - sävyttävä hoitoaine keltaisia vivahteita vastaan. Sisältää keltaista neutralisoivia, liiloja väriaineita. Taittaa pois vaaleiden hiusten keltaisuutta, antaa kiiltoa ja hoitaa intensiivisesti. Sopii kaikille vaaleille hiuksille.

Vain myymälässä
Garnier Nutrisse Truly Blond Lightening Spray vaalennussuihke 125 ml

Garnier Nutrisse Truly Blond Lighteni...

Nutrisse Truly Blond Lightening Spray -vaalennussuihke antaa vaaleille tai vaaleanruskeille hiuksille auringonvaalentaman lookin. Vaalennus on asteittainen ja antaa luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, joka tulee asteittain esiin 2-3 päivän aikana, ja vahvistuu hiustenkuivaajan tai auringon lämmöstä. Siten voit itse päättää, kuinka vaaleat hiukset haluat.

Vain myymälässä
Garnier Nutrisse Truly Blonde L +++ Ultimate Blonding Ultravahva vaalennus

Garnier Nutrisse Truly Blonde L +++ U...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Äärimmäinen vaalennus & ravitseva Nutrisse-hoito. Kirkas, platinanvaalea sävy ilman keltaisia vivahteita. Ravitseva hoitoaine antaa myös optimaalista hoitoa hiuksillesi! Ilman ammoniakkia. Tarkemmat käyttöohjeet tuotepakkauksen mukana. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

Tuoteinfo:

Käytä värjäämättömiin hiuksiin 1) vaalentamiseen tai 2) tummien hiusten vaalentamiseen ennen hiusvärjäystä vaaleammalla sävyllä. Käytä myös värjätyille hiuksille värinpoistoon ennen hiusvärjäystä vaaleammalla sävyllä. Tarkemmat käyttöohjeet tuotepakkauksen mukana. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

4,0 / 5
Garnier Nutrisse Truly Blonde L ++ Extreme Strong Blonding äärimmäisen vahva vaalennus 229 g

Garnier Nutrisse Truly Blonde L ++ Ex...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ultravahva ammoniakiton vaalennus, naamiomainen koostumus. Vaalentaa 6 astetta.Leikkaa saksilla vaalennusjauhepussi auki ja kaada se kehite-emulsioon, sen jälkeen kaada vaalennusvoide kehite-emulsiopulloon. Kierrä korkki kiinni ja ravista pulloa voimakkaasti. Avaa korkki välittömästi ja levitä hiuksiin. Anna vaikuttaa 30 minuuttia. Lisää hieman haaleaa vettä ja emulgoi. Huuhtele huolellisesti. Levitä hoitoaine ja anna vaikuttaa muutama minuutti.Tuote ei sovellu alla 16-vuotiaalle.

Tuoteinfo:

Leikkaa saksilla vaalennusjauhepussi auki ja kaada se kehite-emulsioon, sen jälkeen kaada vaalennusvoide kehite-emulsiopulloon. Kierrä korkki kiinni ja ravista pulloa voimakkaasti. Avaa korkki välittömästi ja levitä hiuksiin. Anna vaikuttaa 30 minuuttia. Lisää hieman haaleaa vettä ja emulgoi. Huuhtele huolellisesti. Levitä hoitoaine ja anna vaikuttaa muutama minuutti.

4,0 / 5
Garnier Natural Color kestoväri

Garnier Natural Color kestoväri

Alk. 5,45 (10,90)
Verkkokaupassa

Kestoväri, joka korostaa hiustesi luonnollisia vivahteita ja peittää harmaat hiukset jopa 100%. Tuloksena luonnollisen näköinen ja kiiltävä hiusväri, joka on hienostunut ja täynnä vivahteita. Niin luonnollinen, että voit vain onnistua. Uusi hoitoaine sisältää ravitsevista ja suojaavista ominaisuuksistaan tunnettua argaaniöljyä ja ravitsee hiuksia. Hiukset heijastavat valoa, mikä antaa mahdollisimman luonnollisen värjäystuloksen – 30 minuutissa. Hiukset ovat intensiivisesti ravitut, pehmeät ja kiiltävät värjäyksen jälkeen. Täyteläinen väriseos levittyy helposti ja tasaisesti hiuksiin eikä valu.

4,6 / 5
Useita vaihtoehtoja
{}
Sivun alkuun