Garnierin ajatusmaailman kulmakivi on se, että luonnollinen kauneus on meissä kaikissa ja Sinun tarvitsee vain vapauttaa se. Garnier valmistaa tuotteita niin kauneuden-, hiusten- kuin vartalonhoitoon! Garnierin tuotteilla tunnet raikkauden ihollasi.

Huolehdi itsestäsi Garnierin tuotteilla

Garnierin innovatiivisia kauneudenhoitotuotteita on inspiroinut luonto. Garnierin tuotteita onkin rikastettu luonnosta lähtöisin olevilla ainesosilla. Sokoksen verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Garnierin tuotteita. Valikoimistamme löytyy Garnierin hiusvärejä, itseruskettavia sekä muuta kosmetiikkaa.

Garnier (29 kpl)

Garnier Respons Oat Milk Delicacy shampoo 250 ml

Garnier Respons Oat Milk Delicacy sha...

2,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävarainen shampoo hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Shampoon voidemainen koostumus sisältää riisikermaa ja kauramaitoa ja puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Ei sisällä parabeenejä. Tulos: Koostumus hoitaa hiuksia tyvestä latvoihin niitä latistamatta. Hiukset ovat joustavat ja ne tuntuvat silkinpehmeiltä. Hiuspohja tuntuu välittömästi rauhoittuneelta ja miellyttävältä.

Garnier Nutrisse kestoväri

Garnier Nutrisse kestoväri

Alk. 6,25 (12,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naamiomainen, ravitseva kestoväri. Vaikutusaika 30 min. Luonnollinen, kiiltävä ja vivahteikas lopputulos. Peittää harmaat 100%. Suomen suosituin hiusvärisarja

4,7273 / 5
Useita vaihtoehtoja
Garnier Respons Avocado Shea shampoo 250 ml

Garnier Respons Avocado Shea shampoo...

Garnier Respons hoitava shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille sisältää avokadoöljyä ja karitevoita. Voidemainen ja täyteläinen koostumus ei latista hiuksia, ja sillä on hoitavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Ei sisällä parabeeneja tai silikonia. Tulos: Hiukset ovat hoidetut tyvestä latvaan, ja ne ovat uskomattoman pehmeät, sädehtivän kauniit ja elinvoimaiset. Ei saa niellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Vain myymälässä
Garnier Respons Avocado Shea hoitoaine 200 ml

Garnier Respons Avocado Shea hoitoain...

Garnier Respons hoitoaine kuiville ja vaurioituneille hiuksille sisältää avokadoöljyä ja karitevoita. Täyteläinen koostumus sulautuu hiuksiin niitä latistamatta, ja sillä on hoitavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Tulos: Hiukset ovat hoidetut tyvestä latvaan, uskomattoman pehmeät, helpot selvittää ja sädehtivän kiiltävät. Ei saa niellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Vain myymälässä
Garnier Respons Avocado Shea hoitava hiusnaamio 300 ml

Garnier Respons Avocado Shea hoitava...

Garnier Respons hoitava hiusnaamio erittäin kuiville hiuksille sisältää avokadoöljyä ja karitevoita. Pehmeä, kevyt ja täyteläinen koostumus sulautuu hiuksiin, ja sillä on hoitavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Tulos: Hiukset ovat hoidetut ja pehmeät. Shampoopesun jälkeen, anna vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele. Ei saa niellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Vain myymälässä
Garnier Olia kestoväri

Garnier Olia kestoväri

Alk. 13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Öljyjen tehostama kestoväri ilman ammoniakkia, uusi innovatiivinen ODS-teknologia

4,35 / 5
Useita vaihtoehtoja
Garnier Respons Mythic Olive shampoo 250 ml

Garnier Respons Mythic Olive shampoo...

Garnier Respons Mythic Olive intensiivisesti hoitava shampoo erittäin kuiville ja käsitellyille hiuksille sisältää neitsytoliiviöljyä, myyttistä öljyä, jolla on suunnattomasti hyviä ominaisuuksia. Shampoon pehmeä koostumus hoitaa hiuksia intensiivisesti niitä latistamatta, ja sillä on pehmentäviä ominaisuuksia. Ilman parabeeneja

1,0 / 5
Vain myymälässä
Garnier Respons Mythic Olive hoitoaine 200 ml

Garnier Respons Mythic Olive hoitoain...

Garnier Respons Mythic Olive intensiivisesti hoitava hoitoaine erittäin kuiville ja käsitellyille hiuksille sisältää neitsytoliiviöljyä, myyttistä öljyä, jolla on suunnattomasti hyviä ominaisuuksia. Hoitoaineen pehmeä koostumus hoitaa hiuksia intensiivisesti niitä latistamatta, ja sillä on pehmentäviä ominaisuuksia. Ilman parabeeneja.

Vain myymälässä
Garnier Respons Mythic Olive hiusnaamio 300 ml

Garnier Respons Mythic Olive hiusnaam...

Garnier Respons Mythic Olive intensiivisesti hoitava hiusnaamio erittäin kuiville ja käsitellyille hiuksille sisältää neitsytoliiviöljyä, myyttistä öljyä, jolla on suunnattomasti hyviä ominaisuuksia. Täyteläinen koostumus hoitaa hiuksia intensiivisesti, ja sillä on pehmentäviä ominaisuuksia. Ilman parabeeneja.

Vain myymälässä
Garnier Nutrisse Ultra Color kestoväri 210 g

Garnier Nutrisse Ultra Color kestovär...

Alk. 6,25 (12,50)
Verkkokaupassa

Nutrisse Ultra Color antaa pitkäkestoisen, ultraintensiivisen ja monivivahteisen värjäystuloksen, jopa luonnostaan tummille hiuksille.

Tuoteinfo:

Ultrakiiltävän ja hohtavan värjäystuloksen antava kestoväri hiuksille. Tarkemmat käyttöohjeet tuotepakkauksen mukana.

Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Garnier Nutrisse Truly Blonde -hiusväri

Garnier Nutrisse Truly Blonde -hiusväri

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Garnier Nutrisse Cream on kestoväri, joka ravitsee hiuksia samalla kun se värjää. Nutrisse sisältää hedelmäöljyä ja ravitsevia ainesosia, jotka takaavat erittäin pitkäkestoisen ja kiiltävän värin. Hyvinvoivissa hiuksissa väri hehkuu.

Tuoteinfo:

Pitkäkestoisen, aidosti luonnollisen ja kirkkaan värjäystuloksen antava kestoväri hiuksille. Tarkemmat käyttöohjeet tuotepakkauksen mukana.

5,0 / 5
Garnier Respons Oat Milk Delicacy hiusnaamio 300 ml

Garnier Respons Oat Milk Delicacy hiu...

Hellävarainen, hoitava hiusnaamio hennoille hiuksille. Hellävarainen hiusnaamio sisältää riisimaitoa ja kaurakermaa. Sen voidemainen koostumus hoitaa hiuksia intensiivisesti. Ei sisällä parabeenejä. Tulos: Hiusnaamio syvähoitaa hiuksia tyvestä latvoihin niitä latistamatta. Hiukset ovat kiiltävät ja ne tuntuvat silkinpehmeiltä.

Vain myymälässä
Garnier Nutrisse Truly Blond Anti-Yellow hoitoaine 150 ml

Garnier Nutrisse Truly Blond Anti-Yel...

Nutrisse Truly Blond - sävyttävä hoitoaine keltaisia vivahteita vastaan. Sisältää keltaista neutralisoivia, liiloja väriaineita. Taittaa pois vaaleiden hiusten keltaisuutta, antaa kiiltoa ja hoitaa intensiivisesti. Sopii kaikille vaaleille hiuksille.

Vain myymälässä
Garnier Nutrisse Truly Blond Lightening Spray vaalennussuihke 125 ml

Garnier Nutrisse Truly Blond Lighteni...

Nutrisse Truly Blond Lightening Spray -vaalennussuihke antaa vaaleille tai vaaleanruskeille hiuksille auringonvaalentaman lookin. Vaalennus on asteittainen ja antaa luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, joka tulee asteittain esiin 2-3 päivän aikana, ja vahvistuu hiustenkuivaajan tai auringon lämmöstä. Siten voit itse päättää, kuinka vaaleat hiukset haluat.

Vain myymälässä
Garnier Nutrisse Truly Blonde L +++ Ultimate Blonding Ultravahva vaalennus

Garnier Nutrisse Truly Blonde L +++ U...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Äärimmäinen vaalennus & ravitseva Nutrisse-hoito. Kirkas, platinanvaalea sävy ilman keltaisia vivahteita. Ravitseva hoitoaine antaa myös optimaalista hoitoa hiuksillesi! Ilman ammoniakkia. Tarkemmat käyttöohjeet tuotepakkauksen mukana. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

Tuoteinfo:

Käytä värjäämättömiin hiuksiin 1) vaalentamiseen tai 2) tummien hiusten vaalentamiseen ennen hiusvärjäystä vaaleammalla sävyllä. Käytä myös värjätyille hiuksille värinpoistoon ennen hiusvärjäystä vaaleammalla sävyllä. Tarkemmat käyttöohjeet tuotepakkauksen mukana. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

4,0 / 5
Garnier Respons  Marvellous Nectar shampoo 250 ml

Garnier Respons Marvellous Nectar sh...

Garnier Respons Marvellous nectar shampoo kuiville ja kiillottomille hiuksille sisältää argaani- ja kameliaöljyä. Shampoon täyteläisellä ja voidemaisella koostumuksella on hoitavia sekä kiiltoa ja pehmeyttä antavia ominaisuuksia. Ei sisällä parabeeneja. Tulos: Hiukset ovat välittömästi hoidetut latvoihin saakka ja saavat takaisin joustavuutta ja pehmeyttä. Hiukset ovat kiiltävät ja sädehtivän kauniit.Ei saa niellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Vain myymälässä
Garnier Respons Marvellous Nectar hoitoaine 200 ml

Garnier Respons Marvellous Nectar hoi...

Garnier Respons Marvellous nectar hoitoaine kuiville ja kiillottomille hiuksille sisältää argaani- ja kameliaöljyä. Hoitoaineen täyteläinen koostumus sulautuu hiuksiin ja sillä on hoitavia, suojaavia sekä kiiltoa ja pehmeyttä antavia ominaisuuksia. Ei sisällä parabeeneja. Tulos: Hiukset ovat välittömästi hoidetut latvoihin saakka ja saavat takaisin joustavuutta ja pehmeyttä. Hiukset ovat kiiltävät, helpot selvittää ja sädehtivän kauniit. Ei saa niellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Vain myymälässä
Garnier Respons Marvellous Nectar hoitava hiusnaamio 300 ml

Garnier Respons Marvellous Nectar hoi...

Garnier Respons Marvellous nectar hoitava hiusnaamio kuiville ja kiillottomille hiuksille sisältää argaaniöljyä ja kameliaöljyä. Täyteläinen ja ihanan tuoksuinen koostumus sulautuu hiuksiin, ja sillä on suojaavia sekä kiiltoa ja pehmeyttä antavia ominaisuuksia. Ei sisällä parabeeneja. Tulos: Hiukset ovat intensiivisesti hoidetut, pehmeät ja kiiltävät. Anna vaikuttaa 3-5 min hiustenpesun jälkeen ja huuhtele. Ei saa niellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Vain myymälässä
Garnier Respons Marvellous Nectar öljy 150 ml

Garnier Respons Marvellous Nectar ölj...

Respons Marvellous nectar -öljy sisältää argaani- ja kameliaöljyä. Hoitaa hiuksia, antaa kiiltoa, suojaa ja pehmeyttä sekä helpottaa föönausta. Tuoksuu miellyttävältä eikä latista hiuksia. Käyttö: Antaaksesi hoitoa ja suojaa sekä helpottaaksesi föönausta: Levitä kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuiviin hiuksiin päivän aikana. Ei huuhdella. Vinkki: Lisää muutama pisara öljyä hiusnaamioon täydentääksesi hiustenhoitorutiiniasi.

Vain myymälässä
Garnier Respons Honey Treasures shampoo 250 ml

Garnier Respons Honey Treasures shamp...

Garnier Respons Honey Treasures vahvistava shampoo heikoille ja kuluneille hiuksille sisältää hunajaa ja kuningatarhyytelö- sekä propolisuutetta. Shampoon kevyellä ja voidemaisella koostumuksella on vahvistavia, suojaavia ja hoitavia ominaisuuksia. Ei sisällä parabeeneja. Tulos: Hiukset ovat vahvemmat, paremmin hoidetut ja suojatut. Ne ovat kiiltävämmät ja vahvistetut ulkoisia vaikutuksia vastaan. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja ovat sädehtivän kauniit. Ei saa niellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Vain myymälässä
Garnier Respons Honey Treasures  hoitoaine 200 ml

Garnier Respons Honey Treasures hoit...

Garnier Respons Honey Treasures vahvistava hoitoaine heikoille ja kuluneille hiuksille sisältää hunajaa ja kuningatarhyytelö- sekä propolisuutetta. Hoitoaineen kevyellä ja voidemaisella koostumuksella on hoitavia ja suojaavia ominaisuuksia, ja se auttaa korjaamaan hiuksia latvoihin asti. Ei sisällä parabeeneja. Tulos: Hiukset ovat ravitut ja helpot selvittää. Ne ovat paremmin suojatut, vahvemmat ja korjatummat. Hiukset ovat kiiltävämmät ja vahvistetut ulkoisia vaikutuksia vastaan, tuntuvat pehmeiltä ja ovat sädehtivän kauniit. Ei saa niellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Vain myymälässä
Garnier Respons Honey Treasures hiusnaamio 300 ml

Garnier Respons Honey Treasures hiusn...

Garnier Respons Honey Treasures -hiusnaamio heikoille ja kuluneille hiuksille sisältää hunajaa ja kuningatarhyytelö- sekä propolisuutetta. Voidemainen ja pehmeä, hunajantuoksuinen koostumus sulautuu hiuksiin, vahvistaa ja auttaa korjaamaan niitä. Ei sisällä parabeeneja. Tulos: Hiukset ovat suojatut, intensiivisesti hoidetut ja vahvemmat ulkoisia vaikutuksia vastaan. Ne ovat kiiltävät, helpot selvittää ja sädehtivän kauniit. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia hiustenpesun jälkeen ja huuhtele. Ei saa niellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Vain myymälässä
Sivun alkuun