hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Freeman valmistaa laadukkaita tuotteita kasvojen, vartalon sekä jalkojen hoitoon. Kaikki Freemanin tuotteet ovat täysin kasvipohjaisia eikä tuotteita tai niiden ainesosia ole testattu eläimillä.

Freeman - tuotteita koko vartalolle

Sokoksen verkkokaupasta löydät Freemanin tuotteita koko vartalon hoitoon. Helli kehoasi ja kokeile Freemanin herkullisen tuoksuisia kasvonaamioita, kuorintavoiteita, suihkusaippuoita sekä jalkavoiteita!

Freeman (9 kpl)

Freeman Avocado & Oatmeal Foaming Facial Cleanser puhdistusaine kasvoille 175 ml

Freeman Avocado & Oatmeal Foaming Fac...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kasvojenpuhdistusaine, jossa on kevyt vaahtoava koostumus. Poistaa lian, meikin ja ylimääräisen öljyn kasvoilta kuivattamatta ihoa. Sisältää mm. runsasantioksidanttista avokadoa sekä puhdistavaa ja rauhoittavaa kauraa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille jokapäiväiseen käyttöön. Puhdistusainetta hierotaan kostutetulle iholle ja lopuksi huuhdellaan lämpimällä vedellä.

Freeman Dead Sea Minerals Foaming Facial Cleanser puhdistusaine kasvoille 175 ml

Freeman Dead Sea Minerals Foaming Fac...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kaikille ihotyypsieille sopivassa puhdistusaineessa on kevyt, vaahtoava koostumus eikä se kuivata ihoa. Puhdistaa kasvoilta lian ja meikin sekä poistaa ylimääräistä öljyä. Sisältää mm. Kuolleen Meren merimineraaleja, jotka tasapainottavat ihon toimintaa sekä kosteuttavaa ja silottavaa merileväuutetta. Käytä puhdistusainetta joka päivä aamuin illoin hieromalla sitä kostutetulle iholle ja huuhtele lämpimällä vedellä.

4,0 / 5
Freeman Blackberry Gel Facial Cleanser puhdistusgeeli kasvoille 175 ml

Freeman Blackberry Gel Facial Cleanse...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Geelimäinen puhdistusaine kasvojen jokapäiväiseen puhdistamiseen. Poistaa hellävaraisesti lian, meikin ja ylimääräisen öljyn kuivattamatta ihoa. Jättää iholle raikkaan tunteen. Sisältää mm. karhunvatukkaa, jonka antioksidantit uudistavat ihoa sekä pajunkuoriuutteesta peräisin olevaa salisyylihappoa, joka silottaa ja raikastaa ihoa. Geeliä hierotaan kostutetulle iholle ja lopuksi huuhdellaan lämpimällä vedellä.

Freeman Sparkling Pear Pore Cleansing Mask puhdistava kasvonaamio 140 g

Freeman Sparkling Pear Pore Cleansing...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erityisesti rasvoittuvalle ja/tai sekaiholle sopiva savinaamio, jossa on uudenlainen kevyt koostumus, joten naamio ei kiristä iholla kuivuttuaankaan. Savi imee itseensä epäpuhtauksia iholta ja ihohuokosista. Naamio sisältää myös teepuuöljyä sekä pajunkuoriuutetta, jonka sisältämä salisyylihappo puhdistaa ja raikastaa ihon. Päärynäuute pienentää ihohuokosia. Naamio levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 5-10 min ajan, jonka jälkeen se huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Naamiota voi käyttää 2x viikossa tai tarvittaessa.

5,0 / 5
Freeman Diamond Mineral Rinse Mask heleyttävä kasvonaamio 175 ml

Freeman Diamond Mineral Rinse Mask he...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Savinaamio, joka puhdistaa ihon ja jättää sille ihanan hehkun. Poistaa kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihoa ja sen sävyä. Sisältää hoitavia antioksidantteja sekä hellävaraisesti kuorivia rakeita ja pieniä kimallehippuja. Naamio levitetään puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa noin 5 min ajan, jonka jälkeen sitä vielä hierotaan kevyesti iholle ja lopuksi huuhdellaan pois. Naamiota voi käyttää kaikille ihotyypeille 3-4 kertaa viikossa.

Sivun alkuun