hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Four Reasons (27 kpl)

Four Reasons Black Edition All Day Volume Spray muotoilusuihke 300 ml

Four Reasons Black Edition All Day Vo...

Tuuheuttava muotoilusuihke hiusten muokkaamiseen ja kampauksen kiinnittämiseen. Antaa runsautta, ilmavuutta ja kestävää pitoa. KÄYTTÖ: Suihkuta kuiviin hiuksiin ja muotoile oman makusi mukaan. HUOM: Mikäli suutin tukkeutuu, huuhtele vedellä.

Vain myymälässä
Four Reasons Black Edition Shimmering Spray kiiltosuihke 250 ml

Four Reasons Black Edition Shimmering...

Helmiäisen hohdetta antava viimeistelysuihke. Antaa kevyttä pitoa ja ylellisen viimeistelyn kampaukselle. KÄYTTÖ: Ravista huolella ennen käyttöä. Suihkuta kuiviin hiuksiin viimeistelyvaiheessa.

Vain myymälässä
Four Reasons Black Edition Visible Dry Shampoo Silver hopeahiuspuuteri 250 ml

Four Reasons Black Edition Visible Dr...

Hopeanhohtoinen hiuspuuteri. Sulautuu hyvin vaaleisiin ja harmaisiin hiuksiin. Antaa samettimaisen viimeistelyn ja ilmavan raikkaan ryhdin samalla taittaen kevyesti lämpimiä vivahteita hiuksista. Hillitsee hiuspohjan rasvaisuutta ja häivyttää hienovaraisesti myös tyvikasvua. KÄYTTÖ: Ravista huolella ennen käyttöä. Nostele hiuksia ja suihkuta runsaasti kuiviin hiuksiin. Muokkaa oman makusi mukaan. Huom! Sisältää väripigmenttiä. Suihkuta vain hiuksiin.

Vain myymälässä
KC Professional Four Reasons Cristal Styling Mist föönaussuihke 250 ml

KC Professional Four Reasons Cristal...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Four Reasons Cristal Styling Mist on föönaussuihke, joka antaa hiuksille tukea, ilmavuutta ja kiiltoa. Sopii erityisen hyvin rullakampausten pohjatuotteeksi sekä lämpötyökalujen kanssa käytettäväksi. Sisältää lämpösuojan, joka suojelee hiuksia kuumien muotoilurautojen aiheuttamilta vaurioilta ja haurastumiselta.

Tuoteinfo:

Four Reasons Cristal Styling Mist on lämpösuojan sisältävä föönaussuihke, joka antaa loistavan pohjan mm. rullakampauksiin ja ilmavuutta sekä kiiltoa lopputulokseen. Suihkuta kauttaaltaan kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Soveltuu erityisen hyvin lämpötyökalujen kanssa käytettäväksi; tehostaa ja helpottaa muotoilua.

4,0 / 5
KC Professional Four Reasons Water Wax kiiltovaha 100 ml

KC Professional Four Reasons Water Wa...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kirkas ja rasvaton viimeistelyhyytelö, joka antaa kontrolloidun viimeistelyn ja keskivahvaa pitoa. Rasvattoman koostumuksen ansiosta joustava ja pehmeä lopputulos, joka peseytyy pois helposti. Sisältää pantenolia, joka kosteuttaa hiuksia sekä lisää kiiltoa. Herkullisen makea metsämansikan tuoksu. Parabeeniton.
Käyttö: Hiero kämmenten välissä ja levitä kauttaaltaan hiuksiin. Muotoile haluamallasi tavalla.

KC Professional Four Reasons Cream Pomade muotoiluvoide 100 ml

KC Professional Four Reasons Cream Po...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Samettisen pehmeä muotoilu- ja viimeistelyvoide, joka antaa rakennetta ja kevyen, painottoman viimeistelyn hiuksia rasvoittamatta. Silottaa pörröisyyttä, joten sopii erityisesti kiharoille ja taipuisille hiuksille. Täyteläinen, pehmeän sitruksinen tuoksu. Sisältää UV-suojan. Parabeeniton.
Käyttö: Hiero kämmenten välissä, vie hiuksiin ja muotoile mieleiseksesi. Kosteisiin hiuksiin käytettynä lisää kiiltoa, kuiviin hiuksiin antaa luonnollisen, himmeän viimeistelyn.

KC Professional Four Reasons Hard Wax muotoiluvaha 100 ml

KC Professional Four Reasons Hard Wax...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Muotoilu- ja viimeistelyvoide, joka antaa rakennetta ja voimakasta pitoa sekä elastisen, uudelleenmuotoiltavan viimeistelyn. Sopii erityisesti paksuille ja karkeille hiuksille. Sisältää bambu-uutetta, joka hoitaa ja silottaa hiuksia. Sitruksen tuoksu. Parabeeniton.
Käyttö: Aktivoi kämmenten välissä, hiero kauttaaltaan kuiviin hiuksiin ja muotoile, kuten haluat. Halutessasi lujempaa pitoa, lisää tuotetta.

KC Professional Four Reasons Brown Hair Powder hiuspuuteri 100 ml

KC Professional Four Reasons Brown Ha...

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ruskea hiuspuuteri, joka sulautuu hyvin tummiin hiuksiin. Antaa samettimaisen viimeistelyn ja ilmavan raikkaan ryhdin. Hillitsee hiuspohjan rasvaisuutta sekä häivyttää hienovaraisesti myös tyvikasvua.
Ravista kunnolla, nostele hiuksia ja suihkuta reilusti kuiviin hiuksiin. Muokkaa oman makusi mukaan. Huom! Sisältää väripigmenttiä. Suihkuta vain hiuksiin.

3,8333 / 5
KC Professional Four Reasons Black Edition Maui Beach Spray rakennesuihke 200 ml

KC Professional Four Reasons Black Ed...

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rakennesuihke antaa tekstuuria ja rouheaa pintaa hiuksille sekä korostaa hiusten luonnollista taipuisuutta ja kiharaa. Sisältää UV-suojan, joka suojaa hiuksia auringon haurastuttavilta ja hiusväriä haalistavilta vaikutuksilta. Tuoksuna trooppinen, kiivillä ja sitruksella maustettu mintun tuoksu.

Suihkuta kosteisiin hiuksiin ja puristele hiukset haluamaasi muotoon. Föönaa tai anna kuivua luonnollisesti. Voidaan käyttää pohjatuotteena tuuheiden poninhäntien, lettien ja nutturoiden muotoilussa ja korostamaan hiusten luonnollista taipuisuutta. Antaa kampaukselle kestävyyttä, kuohkeutta ja rakennetta.

4,4 / 5
KC Professional Four Reasons Argan Beauty seerumi 75 ml

KC Professional Four Reasons Argan Be...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Säkenöivää kiiltoa ja ylellistä pehmeyttä lisäävä seerumi, joka antaa hiuksille uutta elinvoimaa latistamatta hentojakaan hiuksia. Aito arganöljy syväkosteuttaa ja vahvistaa hiuksia, tehden niistä terveet, hyväkuntoiset ja joustavat. Ravitsee ja selvittää hiukset sekä silottaa suortuvat silkinpehmeiksi. Käytä aina kun haluat hemmotella hiuksiasi ja nauttia upean pehmeistä ja silkkisistä hiuksista!

Tuoteinfo:

Levitä muutama tippa kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile.

4,6667 / 5
KC Professional Four Reasons Repair Treatment hiusnaamio 150 ml

KC Professional Four Reasons Repair T...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tehokkaasti rakennepaikkaava hiusnaamio elvyttää hiuksesi käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta ja palauttaa terveen elinvoimaisuuden. Parantaa huomattavasti hiusten vetolujuutta - saat tuntuvasti vahvemmat hiukset! Keravis -proteiiniyhdiste vaikuttaa sekä hiuksen sisällä että pinnassa muodostaen ulkoiselta rasitukselta suojaavan kerroksen. Silottaa, selvittää ja pehmentää huolenpitoa kaipaavat hiukset latistamatta hennompaakaan hiuslaatua.

Tuoteinfo:

Rakennepaikkaava hiusnaamio. Levitä pestyihin ja pyyhekuivattuihin hiuksiin, anna vaikuttaa 3-5 min ja huuhtele huolellisesti. Lämpö tehostaa vaikutusta. Käytä kerran viikossa tai aina kun hiuksesi kaipaavat hellyyttä.

3,6 / 5
KC Professional Four Reasons Spider kuituvaha 100 g

KC Professional Four Reasons Spider k...

Four Reasons Spider on lyhyille ja puolipitkille hiuksille sopiva runsaskuituinen vaha, joka antaa rakennetta, muotoiltavuutta ja pitoa.

Tuoteinfo:

Runsaskuituinen vaha lyhyiden ja puolipitkien hiusten muotoiluun. Aktivoi tuote käsien välissä hieroen ja muotoile kuten haluat. Voidaan käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin.

4,0 / 5
Vain myymälässä
KC Professional Four Reasons Heat Styler lämpösuojasuihke 250 ml

KC Professional Four Reasons Heat Sty...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lämpösuojasuihke suojaa hiuksia lämpötyökalujen aiheuttamilta vaurioilta. Helpottaa hiusten käsiteltävyyttä, tekee hiuksista sileämmät ja kiiltävämmät. Sisältää kosteussuojan. Kanelinen vaniljan tuoksu.

Tuoteinfo:

Muotoileva lämpösuojasuihke. Suihkuta tuotetta osioittain kuiviin hiuksiin ennen lämpötyökalujen käyttöä. Muotoile haluamallasi tavalla.

3,625 / 5
KC Professional Four Reasons Volume Booster tyvikohottaja 250 ml

KC Professional Four Reasons Volume B...

Tyvikohottaja antaa vahvaa tukea, ryhtiä hiusten tyveen. Erityisesti skandinaavisille hennoille hiuksille suunnattu tuote. Lopputuloksesta tulee liikkuva ja luonnollinen. Nopeuttaa hiusten kuivumista. Raikas vihreän teen tuoksu.

Tuoteinfo:

Voimakas tyvikohottaja. Helppokäyttöinen, suihkuta tuotetta sinne missä eniten ryhtiä tarvitset. Muotoile oman makusi mukaan.

3,7 / 5
Vain myymälässä
Sivun alkuun