hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Four Reasons (13 kpl)

KC Professional Four Reasons Moisture Conditioner hoitoaine 500 ml

KC Professional Four Reasons Moisture...

Kosteuttava hoitoaine.

Tuoteinfo:

Kosteuttava hoitoaine kosteutta kaipaaville kuiville, käsitellyille ja käsittelemättömille hiuksille. Levitä tuotetta hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

4,0 / 5
Vain myymälässä
KC Professional Four Reasons Color hoitoaine 500 ml

KC Professional Four Reasons Color ho...

Värikäsitellyille hiuksille suunniteltu hoitoaine, joka säilyttää hiusvärin kirkkaana ja eloisana. Lisää kiiltoa, vähentää sähköisyyttä ja helpottaa kammattavuutta.

4,0 / 5
Vain myymälässä
KC Professional Four Reasons Blond hoitoaine 300 ml

KC Professional Four Reasons Blond ho...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vaaleaa väriä kirkastava hoitoaine vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille. Sisältää keratiinia, joka vahvistaa käsiteltyjä ja huokoisia hiuksia. Hoitaa ja selvittää latistamatta hentojakaan hiuksia sekä helpottaa hiusten käsittelyä. Sisältää sitruunauutetta, joka kirkastaa vaaleiden hiusten sävyä ja virkistää hiuspohjaa. Sisältää UV- ja värisuojan.

3,8 / 5
KC Professional Four Reasons Repair Treatment hiusnaamio 150 ml

KC Professional Four Reasons Repair T...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tehokkaasti rakennepaikkaava hiusnaamio elvyttää hiuksesi käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta ja palauttaa terveen elinvoimaisuuden. Parantaa huomattavasti hiusten vetolujuutta - saat tuntuvasti vahvemmat hiukset! Keravis -proteiiniyhdiste vaikuttaa sekä hiuksen sisällä että pinnassa muodostaen ulkoiselta rasitukselta suojaavan kerroksen. Silottaa, selvittää ja pehmentää huolenpitoa kaipaavat hiukset latistamatta hennompaakaan hiuslaatua.

Tuoteinfo:

Rakennepaikkaava hiusnaamio. Levitä pestyihin ja pyyhekuivattuihin hiuksiin, anna vaikuttaa 3-5 min ja huuhtele huolellisesti. Lämpö tehostaa vaikutusta. Käytä kerran viikossa tai aina kun hiuksesi kaipaavat hellyyttä.

3,6 / 5
KC Professional Four Reasons Color Conditioner -hoitoaine 500 ml

KC Professional Four Reasons Color Co...

12,90
Verkkokaupassa

Väriä suojaava hoitoaine.

Tuoteinfo:

Värikäsiteltyjen hiusten hoitoaine jokapäiväiseen hiustenhoitoon. Selvittää ja hoitaa tehokkaasti. Hellii hiusväriä ja lisää kiiltoa. Sisältää UV-suojan. Levitä tuotetta hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

Sivun alkuun