Finlayson (6 kpl)

Finlayson Elefantti-huopa. Vuonna 1969 Finlayson julkisti suunnittelukilpailun HelSininengin taideteollisen oppilaitoksen opiskelijoille. Silloin syntyi Elefantti, pitkäinen klassikko, joka on yhtä aikaa sympaattinen ja tyylikäs. Koko 80x100 cm.

Vain myymälässä

55,60 139,00
Verkkokaupassa

Finlayson JF Emil villahuopa. Terveiset ajalta jolloin laatu oli itsestäänselvyys. Tehtaan perustajan mukaan nimetyn James Finlayson -malliston tarina alkaa sieltä, mistä koko yrityksen historia: 1800-luvun alkupuolelta. Ajalta, jolloin kenelläkään ei ollut varaa ostaa huonoa. Tehtyään aikamatkan Finlaysonin museoituihin aarteisiin Anna Ruohonen valitsi malliston materiaalit ja suunnitteli kuosit kunnioittaen vanhaa. Lopputuloksena syntyi mallisto, jonka perusidea on edelleen sama kuin takavuoSininena: kestävää, toimivaa ja ajattoman kaunista ja vain laadukkaista materiaaleista.
Koko 130x180 cm.

Useita vaihtoehtoja

Finlayson Sakkara-päiväpeite. Vähän niin kuin timantteja riveissä, mutta jotain paljon kiehtovampaa. Sami Vullin suunnittelema geometrinen Sakkara-kuosi ihastuttaa ykSininenkertaisuudellaan. Se on vaan ykSininenkertaisesti hieno.
Päiväpeite 260x260 cm.

Vain myymälässä

Finlayson Laine-päiväpeite. Laine-sarjan päiväpeitteissä on hitunen romantiikkaa. Struktuuripintaisissa päiväpeite 260x260 cm.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä