hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Eylure (6 kpl)

Eylure Dramatic No 202 irtoripset

Eylure Dramatic No 202 irtoripset

Säästä draamaa vain ripsillesi! Nämä ovat Eyluren pisimmät ja runsaimmat irtoripset. Ripsien kaksi kerrosta tihkuvat glamouria ja säihkettä. Eyluren irtoripset ovat muotoiltu niin, että ne on helppo asettaa ja kiinnittää paikoilleen. Käyttö: Irrota ripset pakkauksesta. Mallaa omaa silmää vasten ja mahdollisesti leikkaa ylijäämä osa saksilla pois. Levitä liimaa ripsen rajalle ja odota n. 20 sekuntia. Kiinnitä ripset ensin silmien nurkista ja kevyesti paina ripsinauha mahdollisimman lähelle omaa ripsen tyveä. Vinkki: Ripset voidaan kiinnittää myös ripsivärin päälle, jolloin asettaminen voi olla helpompaa.

2,5 / 5
Vain myymälässä
Eylure Natural 020 irtoripset

Eylure Natural 020 irtoripset

8,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Eyluren luonnolliset höyhenen kevyet irtoripset lisäämään volyymia katseeseen. Voidaan käyttää myös piilolinssien kanssa. Pakkauksessa on mukana liima kiinnitystä varten.

Tuoteinfo:

Eyluren luonnolliset höyhenen kevyet irtoripset.Irtoripset kiinnitetään ripsiliimalla aivan omien ripsien viereen jo meikattuihin silmiin. Tarkista ripsien koko silmääsi vasten; jos irtoripset ovat liian pitkät, irrota ripsiä ulkoreunasta. Levitä ripsiin ripsiliimaa ja odota vähintään 30 sekuntia. Katso alaspäin peiliin ja kiinnitä irtoripset kevyesti painamalla mahdollisimman lähelle luontaista ripsirajaa. Irrota ripset aina ennen nukkumaan menoa pitäen kiinni ulkoreunasta ja vetämällä varovasti. Poista liimajäämät ripsistä ja aseta ne takaisin koteloonsa. Varovaisella käytöllä ja säilytyksellä irtoripset kestävät monta käyttökertaa. Huom! Jos liimaa menee silmään, huuhtele huolellisesti juoksevan veden alla vähintään 10 minuuttia. Jos silmän ärsytys jatkuu huuhtelun jälkeen, hakeudu lääkäriin.

4,0 / 5
Eylure Lashfix -ripsiliima

Eylure Lashfix -ripsiliima

Liima nauhamaisille irtoripsille.

Tuoteinfo:

Levitä viiva liimaa ripsinauhaan ja odota min. 30 sek., että liima muuttuu tahmeaksi ja liimaa paikoilleen.

Vain myymälässä
Sivun alkuun