Estée Lauder-tuotteiden avulla saat helposti kauniin ihon iästäsi riippumatta. Noudattamalla yksinkertaista ihonhoito-ohjelmaa kahdesti päivässä nämä edistykselliset ja ylelliset tuotteet tuovat näkyviä tuloksia ihollesi.
Kaikki Estée Lauder-tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat tarkasti tutkittuja. Ne eivät aiheuta ihoärsytyksiä ja ovat täysin turvallisia käyttää. Lupauksemme parhaasta mahdollisesta tutkimuksesta, teknologiasta ja laadusta pätee jokaisen Estée Lauder-tuotteen kohdalla. Voit luottaa niihin täydellisesti.

Estée Lauder (3 kpl)

79,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vartalovoide, joka vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä erilaisia ikääntymisen merkkejä vastaan. Elvyttää 'janoisen' ihon ihoa ravitsevalla kosteudella. Paljastaa hehkuvan, kiinteämmän, pehmeämmän ja nuorekkaamman näköisen ihon.

46,00
Verkkokaupassa

Kevyt, ylellinen, helmiäistä sisältävä vartaloemulsio kosteuttaa ja pehmentää ihoa, imeytyy nopeasti ja jättää silkkimäisen tunnun. Kevyesti hajustettu Modern Muse Le Rouge-tuoksulla.

205,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hemmottele ihoa ja aistejasi tällä uskomattoman täyteläisellä vartalovoiteella. Syväkosteuttava koostumus poistaa iholta karheuden ja paljastaa uuden, silkkisen pehmeän ihon. Tekee ihosta nuorekkaamman, kiinteämmän ja kimmoisamman näköisen.