Estée Lauder-tuotteiden avulla saat helposti kauniin ihon iästäsi riippumatta. Noudattamalla yksinkertaista ihonhoito-ohjelmaa kahdesti päivässä nämä edistykselliset ja ylelliset tuotteet tuovat näkyviä tuloksia ihollesi.
Kaikki Estée Lauder-tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat tarkasti tutkittuja. Ne eivät aiheuta ihoärsytyksiä ja ovat täysin turvallisia käyttää. Lupauksemme parhaasta mahdollisesta tutkimuksesta, teknologiasta ja laadusta pätee jokaisen Estée Lauder-tuotteen kohdalla. Voit luottaa niihin täydellisesti.

Estée Lauder (2 kpl)

42,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

New Dimension Smooth + Tone Creme-Glove on innovatiivinen hoito käsille, joka näkyvästi kiinteyttä ja täyteläistää käsien herkkää ihoa. Silkkimäinen koostumus luo käsille kosteus ”käsineen”, joka kestää koko päivän, jopa useamman käsipesu kestävän. Ajan kanssa kädet näyttävät kirkkaammilta, ihon väri on tasaisempi, sekä kädet ovat pehmeämmät ja joustavammat. Käyttö: Hiero käsiin aamuisin, iltaisin ja aina tarvittaessa.

69,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Yksi kaikkein ylellisimmistä käsivoiteista. Arvokkaat, kosteuttavat ainesosat syväkosteuttavat käsien ihoa. Edistyksellinen Anti-Spot -teknologia vähentää epätasaista ihon sävyä ja tummia läiskiä käsissä. Poistaa karheuden ja tekee käsistä nuorekkaamman näköiset.