hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Kansainvälinen muotitalo Esprit on tuonut tyyliä ja laatua ihmisten elämään aina vuodesta 1968 lähtien. Susie ja Doug Tompkinsin San Franciscossa perustama Esprit koostuu luovuudesta, vastuullisuudesta ja aurinkoisesta kalifornialaisesta asenteesta. Merkin filosofia pohjautuu vaivattomaan tyyliin ja rentoon elämäntapaan. Nämä positiiviset arvot näkyvät kaikilla tasoilla aina vaatteiden räätälöinnistä ja käsintehdyistä yksityiskohdista kestävään laatuun, luonnonmateriaalien käyttöön sekä vastuulliseen tuotantoon. Esprit uusiutuu kaksitoista kertaa vuodessa luoden muodikkaita vaatteita, laukkuja, koruja sekä kelloja naisille ja miehille.


ESPRIT »     ESPRIT COLLECTION »     EDC »

Verkkokaupassamme on vain rajoitettu valikoima muodin tuotteita. 

Seuraavista tavarataloistamme löydät kattavamman valikoiman: Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Mikkeli, Kaari, Savonlinna, Joensuu, Pori, Porvoo, Raisio, Mylly, Salo, Kotka, Kouvola, Oulu ja kajaani 

 

 

 

 

Esprit (7 kpl)

Esprit untuvaparka

Esprit untuvaparka

159,99
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten untuvaparkatakki tiivistä nylonia. Tekoturkiksella somistettu, irrotettava huppu ja vartaloa myötäilevä leikkaus. Tunne olosi hyväksi kylminä päivinä - tämä kevyesti topattu, tiiviistä nailonista valmistettu, untuva-höyhen-täytteinen parka tekee sen mahdolliseksi! Napeilla irrotettava huppu on koristeltu pehmeällä tekoturkisreunuksella. Kaksisuuntainen vetoketju ja nappilista sekä hihansuiden ribbiresorit suojaavat kylmyydeltä. Kätevinä yksityiskohtina fleecevuoratut läppätaskut lantion korkeudella ja vetoketjutasku hihan yläosassa.
Parkatakilla on 3/3 kylmyystähdestä ja se sopii erittäin kylmään talvisäähän.

Esprit villakangastakki

Esprit villakangastakki

149,99
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten vetoketjullinen villakangastakki, huppu. Tämä meleerattu parka lämmittävää villasekoitetta tarjoaa retro-charmia ja toiminnallisuutta muodikkaassa meleeratussa mallissa.
Teddyllä vuoritetussa hupussa on irrotettava tekoturkisreunus. Vetoketju keskellä edessä ja koristevetoketjut läppätaskujen päällä korostavat urheilullista tyyliä. Leikkaukseltaan takki on suora, mukava ja ihanteellinen paksujen neulepuseroiden päälle. Parkatakilla on 3/3 kylmyystähdestä ja se sopii erittäin kylmään talvisäähän.

Esprit villakangastakki

Esprit villakangastakki

149,99
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisellinen meleerattu villakangastakki. Suuri kaulus ja epäsymmetrinen vetoketju. Yksi uusista takkimalleistamme: meleerattu takki laadukasta villasekoitetta.
Rento, mukava leikkaus ja epäsymmetrinen, piilotettu vetoketju sekä säädettävä pystykaulus antavat takille sen modernin, siistin tyylin. Kaksi viistoon sijoitettua avotaskua edessä ja käyntihalkio takana keskellä täydentävät pelkistetyn mallin. Takilla on 2/3 kylmyysteähdestä ja se sopii normaaleihin talvilämpötiloihin.

Esprit jakku

Esprit jakku

Vuoriton pitkä jakku kuviollista kangasta.

Vain myymälässä
Esprit jakku

Esprit jakku

Lyhyt avonainen jakku pehmeää, kuvollista kangasta

Vain myymälässä
Sivun alkuun