Escada on brändi, joka hehkuu iloa ja jättää jälkeensä tuoksuvan ja värikkään jalanjäljen. Escada on suunnattu naiselle, joka on täynnä elämäniloa ja säteilee sitä ympärilleen. Escada lanseerasi ensimmäisenä maailmassa kausituoksut, ja on nykyään tunnettu näistä hedelmäisistä kausituoksuistaan, jotka ovat olleet jo 25 vuoden ajan huippusuosittuja. Pariskunta Margaretha ja Wolfgang Ley perustivat yhdessä muotitalo Escadan vuonna 1976 Saksassa. Legendaarinen nimi muotitalolle saatiin täysiveriseltä ravihevoselta, jonka voiton puolesta Leyt olivat veikanneet kuherruskuukautensa aikana. Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana Escada on edustanut muotimaailmassa kaikkea sitä, mikä lisää naisten iloa ja nautintoa: hienostuneisuutta, korkealuokkaista laatua sekä eloisia värejä, kankaita ja designeja.

Escada (2 kpl)

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Raikkaan hedelmäinen tuoksu, joka tuo mieleen kaukomaiden tunnelman. Tuoksussa on pullotettua iloa, jonka vastustamaton rytmi vie mukanaan tanssimaan. Fiesta Carioca kutsuu sinut mukaan juhlistamaan kausituoksujen 25. kesää - kesä minun omassa rytmissäni.

14,94 (24,90)
Verkkokaupassa

Lämmin, energisoiva tuoksu hedelmäisillä granita-sävyillä, ESCADA Agua del Sol kutsuu sinut nauttimaan elämästä auringon alla. Mehukkaan trooppinen tuoksu, jossa häivähdys ruusua.

5.0 / 5