{}

Erisan (5 kpl)

Erisan Hoitava pesuneste 400 ml

Erisan Hoitava pesuneste 400 ml

Erisan Hoitava Pesuneste puhdistaa ihon hellävaraisesti ja turvallisesti. Sisältää hoitavia ja suojaavia aineosia, jotka säilyttävät ihon normaalin kosteustasapainon. Erinomainen koko perheen käyttöön. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. pH 5,5. Pakkauskoko 400 ml.

Vain myymälässä
Erisan Kosteuttava perusvoide 150 ml

Erisan Kosteuttava perusvoide 150 ml

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

B5-provitamiinia ja glyseriiniä sisältävä rasvainen perusvoide kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti ja suojaa sitä kuivumiselta. Sopii kuivan ja erittäin kuivan ihon hoitoon koko vartalolle sekä kasvoille. Hellävarainen voide sopii myös helposti ärsyyntyvälle ja atooppiselle iholle sekä lasten herkälle iholle. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. pH 5,5. Pakkauskoko 150 ml.

Erisan Täyteläinen kosteusvoide 250 ml

Erisan Täyteläinen kosteusvoide 250 ml

Karitevoita ja glyseriiniä sisältävä Erisan täyteläinen kosteusvoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Iho tuntuu samettisen pehmeältä ja joustavalta. Allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa. Pehmeästi levittyvä voide imeytyy nopeasti ja tuntuu miellyttävältä iholla. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Vain myymälässä
Erisan kasvovoide & kuorintavoide pakkaus

Erisan kasvovoide & kuorintavoide pak...

7,45 (14,90)
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: Erisan kasvovoide 100 ml & Erisan kuorintavoide 100 ml. Erisan Kosteuttava Kasvovoide syväkosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä tekee ihosta pehmeän. E-vitamiini toimii ihoa suojaavana antioksidanttina ja betaiini kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti. Miellyttävä ja nopeasti imeytyvä voide sopii erinomaisesti myös meikinalusvoiteeksi. Erisan Kosteuttava Kuorintavoiteen hellävaraisesti kuorivat rakeet irrottavat iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. B5-provitamiini kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Ihon kuorinta tekee ihosta kirkkaan ja pehmeän.

Erisan Täyteläinen kosteusvoide 150 ml

Erisan Täyteläinen kosteusvoide 150 ml

5,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Karitevoita ja glyseriiniä sisältävä täyteläinen kosteusvoide hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Iho tuntuu samettisen pehmeältä ja joustavalta. Allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa. Pehmeästi levittyvä voide imeytyy nopeasti ja tuntuu miellyttävältä iholla. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. pH 5,5. Pakkauskoko 150 ml.

{}

Kategorian kuvaus

Meiltä löydät vartalonhoitotuotteet, joiden avulla saat ihosi tuntumaan jumalaisen silkkiseltä. Hoitamalla ihoasi päivittäin varmistat, että ihosi pysyy kauniina ja kimmoisena koko ajan. Sokoksen verkkokaupasta löydät vartalonhoidon klassikot sekä uutuustuotteet.<br/><br/><span style='font-weight:bold;'>Vartalonhoito avain kauniiseen ihoon</span><br/><br/>Hoitamalla vartalosi ihoa hyvin ehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ihon kuivumista. Valikoimistamme löydät kiinteyttäviä sekä hyvin kosteuttavia voiteita, joiden avulla voit hoitaa ihon ongelmakohtia. Vartalonhoidossa tulee muistaa myös kuorinta, jotta iho pysyy ihanan kuulaana sekä terveenä. <br/>

Sivun alkuun