{}

Erisan (6 kpl)

Erisan Syväpuhdistava puhdistusgeeli 150 ml

Erisan Syväpuhdistava puhdistusgeeli...

Erisan Syväpuhdistava Puhdistusgeeli rasvoittuvalle ja sekaiholle puhdistaa kasvoilta epäpuhtaudet, meikin ja ylimääräisen rasvaisuuden tehokkaasti, ihoa kuivattamatta. Tasapainottaa ihon toimintaa ja ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Sisältää ratamonlehtiuutetta, joka rauhoittaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Vain myymälässä
Erisan Kosteuttavat puhdistusliinat 25 kpl

Erisan Kosteuttavat puhdistusliinat 2...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erisan Kosteuttavat Puhdistusliinat puhdistavat kasvoilta epäpuhtaudet, lian ja vesiliukoisen meikin nopeasti ja vaivattomasti. Hoitavaa ksylitolia sisältävät liinat kosteuttavat ja rauhoittavat herkkää ihoa. Tuloksena on puhdas, raikas ja pehmeä iho. Liinat sopivat kaikille ihotyypeille. Hellävaraiset liinat eivät sisällä hajusteita eivätkä väriaineita. Liinat valmistetaan suomessa.

Erisan Kosteuttava kuorintavoide 100 ml

Erisan Kosteuttava kuorintavoide 100 ml

Erisan Kosteuttava -kuorintavoiteen hellävaraisesti kuorivat rakeet irrottavat iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. B5-provitamiini kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Ihon kuorinta tekee ihosta kirkkaan ja pehmeän. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. ph 5,5. Pakkauskoko 100 ml.

Vain myymälässä
Erisan Alkoholiton kasvovesi 200 ml

Erisan Alkoholiton kasvovesi 200 ml

Erisan Alkoholiton -kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen ja raikastaa ihon. B5-provitamiini hoitaa ja allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa. Säilyttää ihon normaalin kosteustasapainon ja jättää ihon samettisen pehmeäksi. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. pH 5,5. Pakkauskoko 200 ml.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun