Dr.Hauschka (5 kpl)

32,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Show Your Inner Glow! Kivipuuteri viimeistelee ja kiinnittää meikin sekä tekee ihosta mattapintaisen. Kivipuuteri on helppo pitää mukana matkassa, ja sillä saa korjattua ja raikastettua meikin tarvittaessa. Lisää puuteria kasvoille puuterivipalla tai puuterisiveltimellä. Kolme eri sävyä.

Useita vaihtoehtoja

Show Your Inner Glow! CC-puuteri tasapainottaa ja korjaa ihon sävyeroja. Pistaasin sävy häivyttää punaisuutta, vanilja pehmentää kasvojen varjokohtia, aprikoosi tuo raikkautta ja ruskean sävy tasapainottaa värieroja. Voidaan käyttää ilman meikkivoidetta tai meikin alle.

4.5 / 5
Vain myymälässä

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Show Your Inner Glow! Aurinkopuuteri tuo läpikuultavaa pronssista hehkua iholle. Luonnollisen raikas tulos on kuin auringon suudelma iholle. Lisää aurinkopuuteria puuterisiveltimen avulla molemmille puolille kasvoja numero kolmosen muotoisesti aloittaen otsalta ohimolle, poskiluiden alle ja leukaluiden kautta leualle.

26,90
Verkkokaupassa

Hennosti hohtava, ylellinen puuteri tuo hehkun koko kasvoille tai korostaa kauniisti poski- ja kulmaluilla sekä dekolteella. Mineraalipigmenttien lisäksi tämä hoitava puuteri sisältää rohtokasviuutteita kuten masmaloa ja taikapähkinää.