Dr.Hauschka (3 kpl)

26,70 (44,50)
Verkkokaupassa

Dr. Hauschka The Secret of Roses lahjapakkaus sisältää: The Secret of Roses -vartalovoiteen 145 ml, The Secret of Roses -kylpyöljyn 30 ml & The Secret of Roses -palasaippuan 100 g.

Ruusu kylpyöljyllä teet kylvystä ruusutarhan! Nauti samettisista tuoksuvivahteista, joita eteeriset öljyt muodostavat. Samalla manteli- ja jojobaöljyjen yhdistelmä tekee ihostasi sileän ja pehmeän. Muista myös hemmotteleva jalkakylpy! Kaada 1-3 korkillista tai mieltymystesi mukaan kylpyöljyä kylpyammeeseen laskettuasi veden, sekoita hiukan kädellä ja nauti. Voit käyttää kylpyöljyä myös suihkussa. Hiero silloin käsin tai pesukintaalla öljy kostealle, lämpimälle iholle. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Levitä Ruusu vartalovoidetta suihkun tai kylvyn jälkeen ohuelti iholle. Ruusu vartalovoide imeytyy nopeasti. Vartalovoiteen tasapainottavat ominaisuudet hellivät niin ihoa kuin aisteja koostumuksensa ja tuoksunsa ansiosta. Täyteläinen voide vahvistaa ihoa ja sen luonnollista suojaa. Voide sisältää suojaavaa ruusuvahaa, aitoa, haihtuvaa ruusuöljyä ja villiruusun kiulukoista ja kukkien terälehdistä valmistettuja kallisarvoisia uutteita. Ne palauttavat ihon tasapainon. Kermamainen, ihoa ravitseva karitevoi tekee ihosta
pehmeän. Ainoastaan tähän pakkaukseen kuuluva Dr.Hauschkan Ruususaippua tuo jokaiseen käsienpesuun ruusun kosketuksen. Kasviöljypohjainen saippua pesee hellästi puhtaaksi.

26,70 (44,50)
Verkkokaupassa

Dr. Hauschka Velvety Almonds lahjapakkaus sisältää: Velvety Almonds -vartalovoiteen 145 ml, Velvety Almonds -kylpyöljyn 30 ml & Velvety Almonds -palasaippuan 100 g.

Mantelikylpyöljyä tuoksutellessa voit miettiä, onko se lämmin marsipaanin tuoksu vai sittenkin kukkean hedelmäinen Välimeren kevään tuoksu? Manteli kylpyöljy antaa sinulle molemmat. Lisää Manteli kylpyöljyä valuvaan kylpyveteen 1-3 korkillista tai niin monta kuin haluat. Jalkakylpyyn riittää korkillinen. Voit käyttää kylpyöljyä myös suihkussa. Hiero kädellä tai pesukintaalla öljy kostealle, lämpimälle iholle. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Saat ihollesi suojaavan, ihoa hellivän manteliöljyn, joka elvyttää talvipakkasen tuivertamaa tai kuivan sisäilman kuivattamaa ihoa. Hellivää hoitoa täydentää kylvyn jälkeen kostealle iholle ohuesti levitettävä Manteli vartalovoide, joka imeytyy nopeasti. Manteliöljy yhdistettynä hoitavaan mäkikuismaan ja tasapainottavaan masmaloon silottaa ja vahvistaa kuivaa, herkkää ihoa. Kvitten- ja malvauute säätelevät ihon kosteustasapainoa jättäen ihon pehmeän
tuntuiseksi. Samalla se antaa suojaavan kerroksen kylmyyttä vastaan. Tuotteet sopivat myös miehille ja lapsille. Käyttötilanteessa kylpyhuoneen valloittavat tuoksut häipyvät vähitellen jättäen iholle hoidetun olon. Vain tässä pakkauksessa saatavilla oleva kasviöljypohjainen Dr.Hauschka mantelisaippua pesee kädet hellästi.

Dr.Hauschkan raikkautta ja energiaa tuova setti sisältää kuusi virkistävää vartalonhoitotuotetta minikoossa; Sitruuna-sitruunaruoho suihkuvoiteen 10 ml, Sitruuna-sitruunaruoho kylpyöljyn 10 ml, Sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljyn 10 ml, Sitruuna-sitruunaruoho vartalovoiteen 10 ml, Kvitten vartalovoiteen 10 ml ja käsivoiteen 10 ml.

Raikkautta ja energiaa tuovan hemmottelupaketin vartalonhoitotuotteet virkistävät heti aamusta alkaen. Kokeilupakkauksissa olevat tuotteet piristävät niin mieltä kuin ihoa. Rasia on helppo ottaa matkallekin mukaan, antaa lahjaksi tai sen avulla voi luoda kotispa tunnelman. Koe aitojen eteeristen öljyjen hurmaava tuoksu ja korkealaatuisten kasviöljyjen hoitavuus.

Kevyesti vaahtoava, kermainen suihkuvoide levitetään kostealle iholle ja huuhdellaan pois. Sitruunainen kylpyöljy lisätään valuvaan kylpyveteen. Voit käyttää kylpyöljyä myös suoraan pesukintaassa lisäämällä sitä vain muutaman pisaran tai virkistävässä jalkakylvyssä. Vartaloöljy kannattaa levittää suihkun tai kylvyn jälkeen vielä kostealle iholle. Näin se imeytyy parhaiten. Vartalovoiteet voi levittää pyyhekuivalle iholle. Ne imeytyvät nopeasti. Täyteläinen käsivoide tekee karheistakin käsistä pehmeät ja sileät. Helliviä hetkiä!

Vain myymälässä