{}

Dr.Hauschka (3 kpl)

Dr. Hauschka Uudistava silmänympärysvoide 15 ml

Dr. Hauschka Uudistava silmänympärysv...

71,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uudistava voide silottaa ja ehkäisee juonteita ja uurteita silmänympärysiholla. Uudistava silmänympärysvoide ehkäisee juonteiden muodostumista ja kiinteyttää ikääntyvää silmänympärysihoa. Kuivasta silmänympäryksestä tulee tasainen ja sileä. Voide ehkäisee ikääntymisen ennenaikaisia merkkejä. Uudistavan silmänympärysvoiteen kallisarvoiset rohtokasviuutteet tekevät silmänympärysihosta elinvoimaisen.

Tuoteinfo:

Levitä Uudistavaa silmänympärysvoidetta iholle aamuisin puhdistuksen ja Kasvoseerumin jälkeen. Lisää tämän jälkeen päivävoide ja meikki. Uudistava silmänympärysvoide imeytyy nopeasti, ja se on silmälääkäreiden testaama.

Dr. Hauschka Silmänympärysvoide 12,5 ml

Dr. Hauschka Silmänympärysvoide 12,5 ml

36,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt kosteusvoide silmänympärysiholle, ehkäisee juonteiden syntymistä. Kevyt silmänympärysvoide tekee silmän alueen ihosta sileän. Kostetuttava ja tasoittava voide soveltuu päivittäiseksi hoitotuotteeksi kaikille ihon kunnoille. Silmänympärysiho on erityisen herkkä ja altis kuivuuden aiheuttamille juonteille. Se on paljon ohuempi kuin muut ihoalueet, koska siinä ei ole ihonalaista rasvakerrosta. Hoitavat ja kallisarvoiset avokadon, macadamiapähkinän ja tyrnin kasviöljyt suojaavat, rentouttavat ja tasoittavat silmänympärysihoa.

Tuoteinfo:

Levitä voidetta aamuisin Puhdistusvoiteella/Puhdistusemulsiolla puhdistuksen ja Kasvovedellä/ Tasapainottavalla kasvovedellä virkistyksen jälkeen. Levitä etusormin noin riisinjyvän kokoinen määrä voidetta pehmeästi silmänympärysiholle sisäreunasta ulospäin. Suosittelemme tämän kevyen ja nopeasti imeytyvän voiteen käyttämistä ennen silmämeikkiä.

5,0 / 5
Dr. Hauschka Silmävirkiste 5 ml

Dr. Hauschka Silmävirkiste 5 ml

23,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Virkistävä silmähaude poistaa väsymyksen merkit. Silmävirkiste soveltuu kaikille ihon kunnoille ja se palauttaa katseen loiston. Se elävöittää ja vahvistaa herkkää silmänympärysihoa. Silmänympärysiho on paljon ohuempi kuin muut ihoalueet, koska siinä ei ole ihonalaista rasvakerrosta. Silmävirkiste rentouttaa rasittuneita ja väsyneitä silmiä. Rauhoittava vaikutus ehkäisee myös silmäpusseja, kutinaa ja väsynyttä tunnetta silmissä.

Tuoteinfo:

Avaa pakkaus kääntämällä siipiä. Anna Silmävirkisteen imeytyä vanulappuun. Jaa vanulappu kahtia ja anna niiden vaikuttaa suljettujen silmien päällä noin 10 minuuttia. Soveltuu silmälasien ja piilolinssien käyttäjille, siitepölyallergikoille ja päivittäin tietokoneella työskenteleville.

{}
Sivun alkuun