Dr.Hauschka (7 kpl)

26,70 (44,50)
Verkkokaupassa

Dr. Hauschka The Secret of Roses lahjapakkaus sisältää: The Secret of Roses -vartalovoiteen 145 ml, The Secret of Roses -kylpyöljyn 30 ml & The Secret of Roses -palasaippuan 100 g.

Ruusu kylpyöljyllä teet kylvystä ruusutarhan! Nauti samettisista tuoksuvivahteista, joita eteeriset öljyt muodostavat. Samalla manteli- ja jojobaöljyjen yhdistelmä tekee ihostasi sileän ja pehmeän. Muista myös hemmotteleva jalkakylpy! Kaada 1-3 korkillista tai mieltymystesi mukaan kylpyöljyä kylpyammeeseen laskettuasi veden, sekoita hiukan kädellä ja nauti. Voit käyttää kylpyöljyä myös suihkussa. Hiero silloin käsin tai pesukintaalla öljy kostealle, lämpimälle iholle. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Levitä Ruusu vartalovoidetta suihkun tai kylvyn jälkeen ohuelti iholle. Ruusu vartalovoide imeytyy nopeasti. Vartalovoiteen tasapainottavat ominaisuudet hellivät niin ihoa kuin aisteja koostumuksensa ja tuoksunsa ansiosta. Täyteläinen voide vahvistaa ihoa ja sen luonnollista suojaa. Voide sisältää suojaavaa ruusuvahaa, aitoa, haihtuvaa ruusuöljyä ja villiruusun kiulukoista ja kukkien terälehdistä valmistettuja kallisarvoisia uutteita. Ne palauttavat ihon tasapainon. Kermamainen, ihoa ravitseva karitevoi tekee ihosta
pehmeän. Ainoastaan tähän pakkaukseen kuuluva Dr.Hauschkan Ruususaippua tuo jokaiseen käsienpesuun ruusun kosketuksen. Kasviöljypohjainen saippua pesee hellästi puhtaaksi.

11,10 (18,50)
Verkkokaupassa

Tämä huulikiilto tuo sipauksen mustaherukan sävyä huulille. Miellyttävän kevyt, kosteuttava koostumus sisältää hoitavaa mangovoita ja aprikoosinsiemenöljyä. Ne tekevät huulikiillosta myös hyvin levittyvän.

17,94 (29,90)
Verkkokaupassa

Neljä toisiinsa täydellisesti sointuvaa orvokin sävyä valkoisesta ruskeaan, lilaan ja violettiin tuovat silmämeikkiin hitusen draamaa. Luomiväri sisältää mineraalipigmenttejä, rohtokasviuutteita kuten mustaa teetä sekä silkkiä. Nämä yhdessä tekevät tuotteesta miellyttävän pehmeän ja hellävaraisen silmänympärysiholle.

26,70 (44,50)
Verkkokaupassa

Dr. Hauschka Velvety Almonds lahjapakkaus sisältää: Velvety Almonds -vartalovoiteen 145 ml, Velvety Almonds -kylpyöljyn 30 ml & Velvety Almonds -palasaippuan 100 g.

Mantelikylpyöljyä tuoksutellessa voit miettiä, onko se lämmin marsipaanin tuoksu vai sittenkin kukkean hedelmäinen Välimeren kevään tuoksu? Manteli kylpyöljy antaa sinulle molemmat. Lisää Manteli kylpyöljyä valuvaan kylpyveteen 1-3 korkillista tai niin monta kuin haluat. Jalkakylpyyn riittää korkillinen. Voit käyttää kylpyöljyä myös suihkussa. Hiero kädellä tai pesukintaalla öljy kostealle, lämpimälle iholle. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Saat ihollesi suojaavan, ihoa hellivän manteliöljyn, joka elvyttää talvipakkasen tuivertamaa tai kuivan sisäilman kuivattamaa ihoa. Hellivää hoitoa täydentää kylvyn jälkeen kostealle iholle ohuesti levitettävä Manteli vartalovoide, joka imeytyy nopeasti. Manteliöljy yhdistettynä hoitavaan mäkikuismaan ja tasapainottavaan masmaloon silottaa ja vahvistaa kuivaa, herkkää ihoa. Kvitten- ja malvauute säätelevät ihon kosteustasapainoa jättäen ihon pehmeän
tuntuiseksi. Samalla se antaa suojaavan kerroksen kylmyyttä vastaan. Tuotteet sopivat myös miehille ja lapsille. Käyttötilanteessa kylpyhuoneen valloittavat tuoksut häipyvät vähitellen jättäen iholle hoidetun olon. Vain tässä pakkauksessa saatavilla oleva kasviöljypohjainen Dr.Hauschka mantelisaippua pesee kädet hellästi.

Alk. 11,10 (18,50)
Verkkokaupassa

Huulipuna hoitaa ja suojaa herkkää huulten ihoa, tehden huulet samettisen pehmeiksi. Sävy Maple Glow kimaltaa kevyesti.

Tuoteinfo:

Korosta huulia lisäämällä punaa tasaisesti huulille.

Useita vaihtoehtoja

Alk. 14,73 (24,55)
Verkkokaupassa

Dr.Hauschka -huulipunien valikoimasta löydät juuri sopivan värin tai tarvittaessa voit sekoitella värejä keskenään.

Tuoteinfo:

Pitkäkestoinen huulipuna. Rajaa huulet ensin huultenrajauskynällä ja levitä sitten huulipuna.

5.0 / 5
Useita vaihtoehtoja

Alk. 8,94 (14,90)
Verkkokaupassa

Mineraalipigmentit korostavat kauniisti jokaisen yksilöllisiä piirteitä. Ruusunterälehtien ja silkin yhdistelmä tekee Dr.Hauschka -luomiväristä hyvin levittyvän ja hellävaraisen luomien ohuelle iholle.

Tuoteinfo:

Pitkäkestoinen luomiväri. Levitä luomiväri luomen sisänurkasta ulospäin.

Useita vaihtoehtoja