hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Dr.Hauschka (58 kpl)

Dr. Hauschka Uudistava silmänympärysvoide 15 ml

Dr. Hauschka Uudistava silmänympärysv...

56,90 (71,20)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uudistava voide silottaa ja ehkäisee juonteita ja uurteita silmänympärysiholla. Uudistava silmänympärysvoide ehkäisee juonteiden muodostumista ja kiinteyttää ikääntyvää silmänympärysihoa. Kuivasta silmänympäryksestä tulee tasainen ja sileä. Voide ehkäisee ikääntymisen ennenaikaisia merkkejä. Uudistavan silmänympärysvoiteen kallisarvoiset rohtokasviuutteet tekevät silmänympärysihosta elinvoimaisen.

Tuoteinfo:

Levitä Uudistavaa silmänympärysvoidetta iholle aamuisin puhdistuksen ja Kasvoseerumin jälkeen. Lisää tämän jälkeen päivävoide ja meikki. Uudistava silmänympärysvoide imeytyy nopeasti, ja se on silmälääkäreiden testaama.

Dr. Hauschka Sävyttävä värineste 30 ml

Dr. Hauschka Sävyttävä värineste 30 ml

Värineste täydentää kaikkia päivittäin käytettäviä ihonhoitotuotteita. Se antaa raikkaan värin ja korostaa ihon luonnollista sävyä. Se tasoittaa ihopigmentin epätasaisuudet.

Tuoteinfo:

Sävyttävää värinestettä voidaan sekoittaa ja käyttää kaikkien päivävoiteiden, kuten Kosteusvoiteen, Kvittenvoiteen, Melissa päivävoiteen, Kevyen ruusuvoiteen ja Ruusuvoiteen kanssa. Värin voimakkuus voidaan valita yksilöllisesti sekoitussuhteen avulla. Väriä voidaan voimistaa levittämällä värinestettä iholle useita kerroksia.

Vain myymälässä
Dr. Hauschka Puhdistusvoide 50 ml

Dr. Hauschka Puhdistusvoide 50 ml

20,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kasvojen päivittäiseen syväpuhdistukseen. Puhdistusvoide tekee ihosta puhtaan ja raikkaan. Pehmeästi puhdistava voide soveltuu kaikille ihon kunnoille aamuin illoin käytettäväksi peruspuhdistustuotteeksi. Se säilyttää ihon luonnollisen suojakerroksen ja valmistaa ihon seuraavia hoitotuotteita varten. Mantelijauhon voidemaisuuden ansiosta kallisarvoisten rohtokasviuutteiden puhdistavat ja hoitavat ominaisuudet vaikuttavat suoraan iholle.

Tuoteinfo:

Kostuta kasvot hyvin lämpimällä vedellä. Sekoita voide kämmenellä veden kanssa ja painele kosteille kasvoille aloittaen otsalta alas ja keskeltä kohti korvia. Älä hankaa. Vältä silmienympärystä. Kostuta kädet uudelleen ja painele puhdistusvoidetta kevyesti kasvoille. Toista toimenpide muutamia kertoja. Älä hankaa tai käytä Puhdistusvoidetta kuorintavoiteen tavoin. Poista Puhdistusvoide lopuksi lämpimällä vedellä ja viimeistele puhdistus viileällä vedellä. Käytä herkälle iholle ainoastaan kädenlämpöistä vettä.

5,0 / 5
Dr. Hauschka Kiinteyttävä naamio 30 ml

Dr. Hauschka Kiinteyttävä naamio 30 ml

44,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kiinteyttävä naamio on nopeasti tuloksia tuova tehohoito ikääntyvälle ja kuivuvalle iholle, joka on menettänyt uusiutumiskykyään ja kiinteyttään. Tämän hoidon myötä ihosi tuntuu vahvemmalta ja tasaisemmalta.

Tuoteinfo:

Kiinteyttävää naamiota levitetään reilusti kasvoille (mukaan lukien silmänympärysalue), kaulalle ja dekolteelle Puhdistusvoiteella tai Puhdistusemulsiolla puhdistuksen ja Uudistavan tehokuurin tai Kasvoveden jälkeen. Poista 20 minuutin jälkeen kostealla ja lämpimällä pyyhkeellä. Suosittelemme käyttämään Kiinteyttävää naamiota kerran tai kaksi viikossa.

5,0 / 5
Dr. Hauschka rauhoittava naamio 30 ml

Dr. Hauschka rauhoittava naamio 30 ml

38,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rauhoittava naamio palauttaa ihon luonnollisen tasapainon.
Rauhoittava naamio rauhoittaa herkkää, punoitukselle ja
tulehduksille altista ihoa. Poimulehden, purasruohon, tattarin
ja tulikukkien yhdistelmä rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Karitevoista,
macadamia- ja kookospähkinöistä saatavat arvokkaat
kasviöljyt, kvittenin siemenuute ja kallisarvoinen taikapähkinä
auttavat ihoa huolehtimaan kosteustasapainostaan. Tämän
hoidon myötä iho elpyy ja sen väri tasoittuu.

Tarkoitettu herkälle, ärtyneelle ja väsyneelle iholle. Rauhoittavaa naamiota levitetään reilusti kasvoille (mukaan
lukien silmänympärysalue), kaulalle ja dekolteelle ihon puhdistuksen
ja vahvistuksen. Poista 20 minuutin kuluttua kostealla
ja lämpimällä pyyhkeellä. Suosittelemme käyttämään Rauhoittavaa
naamiota kerran tai kaksi viikossa.

Dr. Hauschka Tasapainottava kasvovesi 100 ml

Dr. Hauschka Tasapainottava kasvovesi...

31,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa kirkastava ja hoitava kasvovesi. Tasapainottava kasvovesi on erinomainen rasvaton perushoito epäpuhtaalle, suurihuokoiselle ja rasvaiselle iholle. Kallisarvoinen rohtokasviyhdistelmä rauhoittaa ja tasoittaa ihon toimintaa.

Tuoteinfo:

Tasapainottava kasvovesi on ihoa vahvista kasvojenperushoitotuote. Rasvattoman kasvoveden elävöittävät ominaisuudet toimivat niin päivällä kuin yöllä. Kasvovesi suihkutetaan puhdistetuille kasvoille ja painellaan kevyesti käsillä ihoon.

Dr. Hauschka Savinaamio 90 g

Dr. Hauschka Savinaamio 90 g

Puhdistaa ihohuokoset tehokkaasti ja kirkastaa ihoa. Savinaamio syväpuhdistaa ja kirkastaa. Savinaamio soveltuu keratisoituneen, suurihuokoisen, epäpuhtaan ja rasvaisen ihon tehopuhdistukseen. Mustapäät häviävät, punoitus vaalenee ja iho rauhoittuu.

Tuoteinfo:

Perusteellinen syväpuhdistus valmistaa ihon muille vahvistaville ja suojaaville hoitotuotteille. Käytä kerran tai kaksi viikossa. Sekoita 1–2 teelusikallista Savinaamiota samaan määrään vettä ja levitä sekoitus kasvoille. Sekoituksen tulee olla pehmyt ja voidemainen. Poista naamio rasvaiselta ja epäpuhtaalta iholta noin 10 minuutin jälkeen käyttämällä runsaasti lämmintä vettä. Kuivalle ja herkälle iholle Savinaamioon voidaan lisätä kaksi painallusta Puhdistusemulsiota. Poista naamio iholta 5 minuutin jälkeen.

Vain myymälässä
Dr. Hauschka Uudistava seerumi 30 ml

Dr. Hauschka Uudistava seerumi 30 ml

51,70 (64,70)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uudistava seerumi antaa iholle elinvoimaa ja aktivoi ihon luonnollista uusiutumiskykyä. Seerumi silottaa kuivuuden aiheuttamia juonteita ja ryppyjä, vahvistaa ihon luonnollisia toimintoja, säätelee ihon kosteustasapainoa ja kiinteyttää ihoa. Rauhoittaa punoittavaa ja herkkää ihoa.

Tuoteinfo:

Levitä seerumia puhdistuksen jälkeen aamuisin 1–2 painallusta ja iltaisin 2 painallusta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Parhaan tuloksen saat käyttämällä aamuisin myös Uudistavaa päivävoidetta. Iltaisin riittää pelkkä seerumin käyttö.

Dr. Hauschka Puhdistusemulsio 145 ml

Dr. Hauschka Puhdistusemulsio 145 ml

29,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävarainen puhdistusemulsio säilyttää ihon luontaisen suojan, meikin poistoon. Puhdistusemulsio irrottaa lian ja meikin hellävaraisesti. Herkälle iholle puhdistusemulsio soveltuu kasvojen peruspuhdistustuotteeksi, joka samalla myös suojaa ihoa. Pehmeä emulsio valmistaa ihon kasvovettä ja päivävoidetta varten.

Tuoteinfo:

Levitä puhdistusemulsio aamuin ja illoin tasaisesti kosteille kasvoille ja poista sitten lämpimällä, kostealla puhdistussienellä, vanulla tai pyyhkeellä. Puhdistuemulsio soveltuu meikinpoistoon kaikille ihon kunnoille. Poista silmämeikit kostealla vanulapulla, johon on levitetty Puhdistusemulsiota.

4,5 / 5
Dr. Hauschka Kasvovesi 100 ml

Dr. Hauschka Kasvovesi 100 ml

29,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aktivoiva ja ravitseva kasvovesi. Kasvovesi aktivoi ihon omia voimia hellästi. Se kirkastaa ja elävöittää ihoa. Kasvovesi on erinomainen rasvaton perushoito normaalille, kuivalle, herkälle ja uusiutumista kaipaavalle iholle. Kasvovesi säätelee ihon kosteustasapainoa ja tukee sen elastisuutta.

Tuoteinfo:

Suihkuta aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen vahvistavana perushoitona ja painele kevyesti käsillä.

4,5 / 5
Dr. Hauschka Kosteusvoide 30 ml

Dr. Hauschka Kosteusvoide 30 ml

24,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aktivoiva päivävoide kuivalle iholle. Kosteusvoide palauttaa ihon kirkkauden. Kallisarvoisia kasviuutteita ja öljyjä sisältävä kevyt voide aktivoi ihon luonnollista rasvan- ja kosteudenmuodostusta ja tekee ihosta terveen värisen ja pehmeän. Ihon omaa toimintaa pehmeästi rytmittävä Kosteusvoide soveltuu erityisesti kuivalle iholle. Elävöittää jopa kalpean ihon.

Tuoteinfo:

Levitä voidetta tasaisesti kasvoille ja kaulalle aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Kosteusvoide on yhdessä Kasvoöljyn kanssa erinomainen päivittäinen hoito sekaiholle. Sekoita molemmat aineet kämmenellä ja levitä kasvoille. Yöksi suosittelemme rasvatonta hoitoa Kasvoveden tai Ihokuurin N muodossa.

3,5 / 5
Dr. Hauschka kosteusvoide 100 ml

Dr. Hauschka kosteusvoide 100 ml

47,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteusvoide palauttaa ihon kirkkauden. Kallisarvoisia kasviuutteita
ja öljyjä sisältävä kevyt voide aktivoi ihon luonnollista
rasvan- ja kosteudenmuodostusta ja tekee ihosta
terveen värisen ja pehmeän. Ihon omaa toimintaa pehmeästi
rytmittävä Kosteusvoide soveltuu erityisesti kuivalle iholle. Levitä voidetta tasaisesti kasvoille ja kaulalle aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Kosteusvoide on yhdessä Kasvoöljyn kanssa erinomainen päivittäinen hoito sekaiholle. Sekoita molemmat aineet kämmenellä ja levitä kasvoille.

4,5 / 5
Dr. Hauschka Ruusuvoide 30 ml

Dr. Hauschka Ruusuvoide 30 ml

28,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ruusuvoide on Dr. Hauschka-kosmetiikkatuotteiden klassikko. Se hoitaa ja suojaa normaalia, kuivaa ja herkkää, sekä punoitukselle ja couperosalle taipuvaista ihoa. Ruusuvoide edistää ihon rasva ja kosteustasapainoa. Ruusuvoiteen tarjoamassa hoidossa yhdistyy ruusuille ominainen voimakkuus ja pehmeys.

Tuoteinfo:

Levitä voidetta tasaisesti kasvoille ja kaulalle aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Yöksi suosittelemme rasvatonta hoitoa Kasvoveden tai Ihokuurin N muodossa. Ikääntyvälle iholle soveltuu lisäksi Dr. Hauschkan uudistavan ihonhoitolinjan tuotteet.

4,5 / 5
Dr. Hauschka Kevyt ruusuvoide 30 ml

Dr. Hauschka Kevyt ruusuvoide 30 ml

30,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tasapainottava päivävoide herkälle iholle. Kevyt ruusuvoide suojaa ulkoisilta vaikutuksilta ja antaa iholle tasaisen ja tasapainoisen värin. Kevyt ruusuvoide soveltuu erinomaisesti päivittäiseen käyttöön normaalille, kuivalle, herkälle ja ärtyneelle iholle. Ruusun virkistävät voimat jättävät iholle miellyttävän tunteen.

Tuoteinfo:

Levitä voidetta tasaisesti kasvoille ja kaulalle aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Yöksi suosittelemme rasvatonta hoitoa tasapainottavan Kasvoveden tai Ihokuuri S -ampullikuurin muodossa.

4,0 / 5
Dr. Hauschka Kvittenvoide 30 ml

Dr. Hauschka Kvittenvoide 30 ml

Raikas päivävoide suojaa ihoa. Kvittenvoiteella on virkistäviä ja suojaavia ominaisuuksia. Se suojaa ihoa ympäristön vaikutukselta ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Kvittenvoide soveltuu normaalin ja ongelmattoman ihon päivittäiseen käyttöön. Kvittenvoide on luonnon esimerkin mukainen öljyjen, vahan ja rohtokasviuutteiden tasapainoinen yhdistelmä.

Tuoteinfo:

Levitä voidetta tasaisesti kasvoille ja kaulalle aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Yöksi suosittelemme rasvatonta hoitoa Kasvoveden tai Ihokuurin N muodossa.

Vain myymälässä
Dr. Hauschka Melissa päivävoide 30 ml

Dr. Hauschka Melissa päivävoide 30 ml

27,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tasapainottava päivävoide hillitsee kiiltoa sekaiholla. Melissa päivävoide rauhoittaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen tasapainon rasvoittuvien ja pintakuivien ihoalueiden välillä. Sitruunamelissan tasapainottavat ominaisuudet ehkäisevät rasvaisten alueiden kiiltoa samalla kun se kosteuttaa ihon kuivia alueita. Melissa päivävoide on täydellinen hoito kuivuudesta, kiillosta ja punoituksesta kärsivälle sekaiholle.

Tuoteinfo:

Levitä voidetta tasaisesti kasvoille ja kaulalle aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle suositellaan Kosteusvoiteen ja Kasvoöljyn sekoitusta. Kirkastava naamio on rentouttava tehohoito iholle. Yöksi suosittelemme rasvatonta hoitoa Tasapainottavan kasvoveden tai Ihokuuri S:n muodossa.

4,5 / 5