{}

David Beckham (14 kpl)

David Beckham Beyond Forever EdT tuoksu 40 ml

David Beckham Beyond Forever EdT tuok...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tyylikäs ja persoonallinen Beyond Forever on moderni, viettelevä tuoksu miehelle. Mausteisella muskottipähkinän vivahteella avautuva tuoksu luo eloisan ensivaikutelman yhdessä raikkaan elemin ja bergamotin kanssa. Tuoksun sydämessä orvokki ja olkikukka yhdistyvät metsäiseen fougereen. Tuoksun viimeistelee magneettinen patsuli, joka sulautuu vetiverin ja nahan lämpimiin tuoksuvivahteisiin tehden tuoksusta arvoituksellisen ja hienostuneen kokonaisuuden.

David Beckham Instinct EdT -tuoksu 30 ml

David Beckham Instinct EdT -tuoksu 30 ml

26,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Instinct on hienostunut ja tämän ajan klassinen fougere-tuoksu. Tuoksun avaa välitön moderni raikkaus greippiä, bergamottia ja mandariinin lehtiä. Paprika, tähtianis ja kardemumma lämmittävät sävyä, ja tuoksusta tulee eloisa. Aistillisuus ja seksikkyys viimeistelevät tuoksun haitin vetiverin, patsulin ja valkoisen meripihkan tahdissa.

Tuoteinfo:

Eau de Toilette -tuoksu.

David Beckham Beyond Forever After Shave partavesi 60 ml

David Beckham Beyond Forever After Sh...

David Beckham Beyond Forever -tuoksuperheen partavesi. Tyylikäs ja persoonallinen Beyond Forever on moderni, viettelevä tuoksu miehelle.

Vain myymälässä
David Beckham Beyond EdT miesten tuoksu 40 ml

David Beckham Beyond EdT miesten tuok...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Itsevarmuutta huokuva Beyond on moderni miehekäs tuoksu, joka ilmentää David Beckhamin energiaa, päättäväisyyttä ja mielenlujuutta. Raikkaalla mojiton tuoksuvivahteella avautuva tuoksu ilahduttaa aisteja välittömästi. Mausteisen kardemumman ja pirteän greipin virkistävä yhdistelmä lisää tuoksuun dynaamista hienostuneisuutta. Tuoksun sydämessä mustapippurin elinvoimaisuus yhdistettynä pelargonin ja setripuun itsevarmaan maskuliinisuuteen tuo tuoksuun ajatonta hienostuneisuutta. Tuoksun viimeistelee magneettinen patsuli, joka sulautuu vaniljan ja nahan lämpimiin tuoksuvivahteisiin antaen tuoksulle voimakkaan, karismaattisen tunnusleiman. Kuten David Beckham itsekin Beyond on hienostunut, aistillinen ja uskalias. EdT-tuoksu miehelle. Suihkauta tuoksua ranteisiin, kyynärtaipeeseen, korvan alle tai sydämen lähelle.

David Beckham Aqua Classic EdT tuoksu 40 ml

David Beckham Aqua Classic EdT tuoksu...

29,90
Verkkokaupassa

Hienostunut Aqua Classic on raikas, miehekäs tuoksu. Sitrus-aromaattinen tuoksu avautuu miellyttävien orvokin lehtien ja mausteisen kardemumman hienolla ja raikkaalla yhdistelmällä, virkistävällä sitruunalla terästettynä. Sydäntuoksun aromaattinen yhdistelmä salviaa, marunaa sekä kurjenpolvea tuo hyvin esiin David Beckhamin tunnuksenomaisen miehekkään eleganssin. Jälkituoksu paljastaa mokkanahan vivahteen syvällisen aistikkuuden, jota patsulin täyteläisyys sekä vetiverin lämpö hillitsevät.

David Beckham Instinct Gold Edition EdT tuoksu 50 ml

David Beckham Instinct Gold Edition E...

15,75 (31,50)
Verkkokaupassa

Instinct Gold Edition on klassinen miesten fougère-tuoksu, joka on dynaaminen ja miehekäs. Tuoksu avautuu energisellä purkauksella modernia raikkautta, joka on peräisin sitruunan ja bergamottiöljyn virkistävästä yhdistelmästä. Sitä hillitsee basilikan tyylikäs hienostuneisuus, joka tuo tuoksussa esiin miehekkään itsevarmuuden. Sydäntuoksussa tulee esiin ensimmäisen Instinct-tuoksun klassinen miehekkyys modernilla säväyksellä. Tajunnanräjäyttävä yhdistelmä aromaattista kardemummaa, mieltä ylentävää rosmariinia ja katajanmarjaa luo omaperäisen tuoksun. Elegantin jälkituoksun viimeistelevät aistillinen patsuli, ajaton vetiver ja pehmeä setripuu.

{}
Sivun alkuun