hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Color Wow (2 kpl)

Color Wow Root Cover Up tyviväripuuteri, punainen

Color Wow Root Cover Up tyviväripuute...

39,90 29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Color Wow Root Cover Up -tyviväripuuterilla peität nopeasti ja helposti tyvikasvun tai harmaat hiukset! Uusi red -sävy kehitelty erityisesti punahiuksisille. Color Wow -tyviväripuuteri on vedenkestävä ja lähtee pois seuraavalla shampoopesulla. Puuterimainen pigmentti kiinnittyy hiuksiin tahmaamatta, rasvoittamatta ja latistamatta hiuksia.

Käyttö: Käytetään kuiviin/muotoiltuihin hiuksiin. Mukana tuleva kaksipäinen harja auttaa värjäämään hiuksesi tarpeesi mukaan. Levitä hiusten tyveen, aloita päänahasta ja käsittele hiukset. Väriä levitettäessä paina vapaalla kädellä hiuksia päätä vasten niin, että värjättävä alue on tasainen. Toista, kunnes tyvikasvua ei näy. Käytä sitten ohimoille ja tarpeen mukaan muille alueille, joilla on harmaita hiuksia.

Color Wow Root Cover Up tyviväripuuteri

Color Wow Root Cover Up tyviväripuuteri

39,90 29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Color Wow Root Cover Up peittää tyvikasvun ja harmaat hiukset kaiken sävyisissä hiuksissa uskomattoman helposti. Peitä ikävä juurikasvu nopeasti ja helposti ilman sotkua – alle minuutissa. Puuterimainen pigmentti kiinnittyy hiuksiin tahmaamatta, rasvoittamatta ja latistamatta hiuksia. Lajitelma pigmenttejä ja heijastavia ominaisuuksia taakaa luonnollisen lopputuloksen, joka sopii useaan eri hiussävyyn. Väri kestää seuraavaan shampoo-pesuun asti hiuksissa.

Käyttö: Käytetään kuiviin/muotoiltuihin hiuksiin. Mukana tuleva kaksipäinen harja auttaa värjäämään hiuksesi tarpeesi mukaan. Levitä hiusten tyveen, aloita päänahasta ja käsittele hiukset. Väriä levitettäessä paina vapaalla kädellä hiuksia päätä vasten niin että värjättävä alue on tasainen. Toista, kunnes tyvikasvua ei näy. Käytä sitten ohimoille ja tarpeen mukaan muille alueille, joilla on harmaita hiuksia.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun