CLEAN on lifestyle-brändi, joka on laajentanut valikoimaansa tunnetuista tuoksuista oheistuotteisiin, jotka ovat uskollisia CLEAN-tuotteiden ideologialle. CLEAN-tuoksut ovat ainutlaatuisia ja yksinkertaisia. Näitä uniikkeja ja raikkaita tuoksuja inspiroi puhtaus, raikkaus sekä korkea laatu ja ne ovat saaneet inspiraation palasaippuan puhtaasta tuoksusta. Tuoksut ovat miellyttäviä, hillittyjä ja nostalgisia.

Clean (10 kpl)

CLEAN Original EdP tuoksu 30ml

CLEAN Original EdP tuoksu 30ml

49,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Alkuperäinen CLEAN-tuoksu, joka on saanut inspiraationsa puhtaasta palasaippuan tuoksusta. Tämä tuoksu on täydellinen naisille, jotka eivät halua tuoksua parfyymille vaan nauttivat raikkaista ja hienovaraisista tuoksuista. Ensituoksu: appelsiini, lime & vaaleanpunainen greippi. Sydäntuoksu: lilja, ruusu, & kurjenpolvi.
Pohjatuoksu: kevään tuoreet kukat & valkoinen myski

CLEAN Cashmere EdP tuoksu 30ml

CLEAN Cashmere EdP tuoksu 30ml

Cashmere -tuoksu on saanut inspiraationsa ylellisen pehmeästä ja lämpimästä kašmir-neuleesta. Tuoksu on huoleton, elegantti, uskomattoman miellyttävä ja seksikäs. Ensituoksu: setripuu, bergamotti, lime & laventeli. Sydäntuoksu: mimosa, jasmiini & guayacan-puu. Pohjatuoksu: heliotrooppi, tonkapapu, myski & santelipuu.

4,0 / 5
Vain myymälässä
CLEAN White Woods EdP tuoksu 30ml

CLEAN White Woods EdP tuoksu 30ml

White Woods on tulkinta puisesta myskistä. Se on lämmin ja yleellinen tuoksu, joka ilmentää puhdasta luonnonvaloa ja tanssihetkiä hiljaisella metsäpolulla. Ensituoksu: bergamotti, pirskahteleva mandariini & ripaus mustapippuria.
Sydäntuoksu: magnolia, kalla, & vaniljaorkidea. Pohjatuoksu: santelipuu, suklainen myski & ambrainen puu

5,0 / 5
Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun