CLEAN on lifestyle-brändi, joka on laajentanut valikoimaansa tunnetuista tuoksuista oheistuotteisiin, jotka ovat uskollisia CLEAN-tuotteiden ideologialle. CLEAN-tuoksut ovat ainutlaatuisia ja yksinkertaisia. Näitä uniikkeja ja raikkaita tuoksuja inspiroi puhtaus, raikkaus sekä korkea laatu ja ne ovat saaneet inspiraation palasaippuan puhtaasta tuoksusta. Tuoksut ovat miellyttäviä, hillittyjä ja nostalgisia.

Clean (14 kpl)

49,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

CLEAN Lovegrass on moderni ja vangitsevan raikas tuoksu, jossa häivähdys eleganttia kukkaisuutta. Lovegrass vangitsee yhteyden luonnon ja muistojen välillä, muistojen, joissa juostiin ruohikon läpi tavoitellen aurinkoa.
Alkutuoksu: sitruunan kukka, klementti, setripuu, mustapippuri
Sydäntuoksu: iiris, appelsiinin kukka, ruusun terälehti 

Pohjatuoksu: vaalea puu, ambra, ihon myskit, patsuli, labdanum-pihka

49,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Alkuperäinen CLEAN-tuoksu, joka on saanut inspiraationsa puhtaasta palasaippuan tuoksusta. Tämä tuoksu on täydellinen naisille, jotka eivät halua tuoksua parfyymille vaan nauttivat raikkaista ja hienovaraisista tuoksuista. Ensituoksu: appelsiini, lime & vaaleanpunainen greippi. Sydäntuoksu: lilja, ruusu, & kurjenpolvi.
Pohjatuoksu: kevään tuoreet kukat & valkoinen myski

49,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

CLEAN Ultimate -tuoksu on ajaton, mutta moderni. Puhdas, hienovarainen ja aistillinen tuoksu, joka luo lämpöä ja syvyyttä. Ensituoksu: Bergamotti & Sitruuna-Lime
Sydäntuoksu: Valkoinen ruusu, Tuberosa, & Neroli
Pohjatuoksu: Puhdas ja kuiva myski

49,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Cashmere -tuoksu on saanut inspiraationsa ylellisen pehmeästä ja lämpimästä kašmir-neuleesta. Tuoksu on huoleton, elegantti, uskomattoman miellyttävä ja seksikäs. Ensituoksu: setripuu, bergamotti, lime & laventeli. Sydäntuoksu: mimosa, jasmiini & guayacan-puu. Pohjatuoksu: heliotrooppi, tonkapapu, myski & santelipuu.

24,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clean Warm Cotton deodorantissa on uraauurtava alumiiniton koostumus, joka ylittää normaalien deodoranttien tehon. Puuvillan Cotton Vantage -teknologiaa hyväksi käyttäen se sitoo tehokkaasti kosteutta Ilman alumiinin haittavaikutuksia. Warm Cotton tuoksu jättää iholle viehättävän häivähdyksen, joka pitää raikkaana aamusta iltaan. Kaikki, mitä tarvitset – ja ilman kaikkea, mitä et!