hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (6 kpl)

ClarinsMen Super Moisture Balm kosteusemulsio miehille 50 ml

ClarinsMen Super Moisture Balm kosteu...

46,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Men Super Moisture Balm on kosteuttava emulsio kasvoille. Se kosteuttaa ihon välittömästi ilman öljyistä tunnetta. Se silottaa ja kiinteyttää ihoa kosteuttaen samalla sitä tehokkaasti. Parranajon jälkeen käytettynä tuote lievittää kiristyksen tunnetta iholla. Käytä aamuin ja illoin puhtaalle, kuivalle iholle. Sopii hyvin käytettäväksi parranajon jälkeen.

Clarins Men Active Face Wash Foaming Gel -puhdistusgeeli 125 ml

Clarins Men Active Face Wash Foaming...

31,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Saippuaton ja vaahtoava geeli poistaa epäpuhtaudet ja ilmansaasteet iholta. Iho on pehmeän raikas kasvopesun jälkeen.

Tuoteinfo:

Puhdistusgeeli päivittäiseen käyttöön. Vaahdota pieni määrä tuotetta ja hiero koko kasvojen alueelle. Huuhtele pois vedellä. Käytä aamuisin ja iltaisin. Tuotetta voidaan käyttää joko ennen parranajoa tai sen jälkeen. Puhdistushyytelö vaahdotetaan kostealle kasvojen iholle ja huuhdotaan iholta runsaalla vedellä.

ClarinsMen Line-Control Balm hoitobalsami miehille 50 ml

ClarinsMen Line-Control Balm hoitobal...

Clarins Men Line-Control Balm on geelimäinen voide, joka madaltaa syviä ryppyjä sekä elvyttää ihon toimintoja ja kiinteyttää ihoa. Tuote ehkäise leukalinjan veltostumista ja kaksoisleuan muodostumista. Hoitobalsami kasvojen ihon kiinteyttämiseen ja kohottamiseen. Tuotetta suositellaan käytettäväksi aamuisin parranajon jälkeen. Tarvittaessa voidaan käyttää myös yöllä.

Vain myymälässä
ClarinsMen Line-Control Eye Balm silmänympärysemulsio miehille 20 ml

ClarinsMen Line-Control Eye Balm silm...

Clarins Men Line-Control Eye Balm on ryppyjä tasoittava ja silmänympärysihoa kiinteyttävä emulsio. Se madaltaa silmänympärysryppyjä, kiinteyttää veltostuneita silmäluomia ja vähentää silmänympärysihon turpoamista. Tuotetta voidaan käyttää aamuin/illoin ja aina haluttaessa.

Vain myymälässä
Clarins Men Shave Ease -hoitoöljy parranajoon 30 ml

Clarins Men Shave Ease -hoitoöljy par...

39,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Parranajo- ja ihonhoitotuote samassa tuotteessa. Shave Ease -öljy helpottaa parranajoa sekä pehmittää ja rauhoittaa ihoa. Öljy pehmittää tehokkaasti jäykkää partakarvaa, helpottaen siten parranajoa. Se myös suojaa ihoa tehokkaasti parranajon rasituksilta. Shave Ease -öljy jättää ihon pehmeän ja miellyttävän tuntuiseksi ja se ehkäisee myös tehokkaasti parranajon jälkeen syntyvää kuumottava ja ärtynyttä tunnetta iholla.

Tuoteinfo:

Hoitoöljy parranajoon. Käytä öljyä ennen tavallisesti käyttämääsi parranajotuotetta partakarvan pehmittämiseen tai yksinään helpottamaan terän liukumista iholla.

Sivun alkuun