hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (3 kpl)

Clarins Be Long Mascara -ripsiväri 7 ml

Clarins Be Long Mascara -ripsiväri 7 ml

30,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ripsiväri joka pidentää ja kaarevoittaa ripsiä jo yhdellä levityksellä sekä tekee ripsistä näyttävät ilman sotkua ja paakkuja. Hoitava Be Long Lash -yhdiste aktivoi ripsien kasvua, vahvistaen niitä päivä päivältä. Täyteläinen ja runsaspigmenttinen koostumus yhdessä innovatiivisen harjan kanssa takaavat hetkessä kauniit, pitkät ja erotellut ripset.

Tuoteinfo:

Pidentävä ripsiväri. Levitä ripsiväriharjalla ripsien tyvestä kohti latvaa.

1,5 / 5
Clarins Wonder Perfect Mascara pidentävä ja tuuheuttava ripsiväri 7 ml

Clarins Wonder Perfect Mascara pident...

29,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Wonder Perfect Mascara -ripsiväri on naisille, jotka vaativat ripsiväriltään kaikkea. Uskomatonta runsautta, pituutta ja kaunista kaarevuutta jo ensimmäisellä levityskerralla. Säänkestävä. Sisältää ripsiä hoitavaa B5-vitamiinia.

Tuoteinfo:

Pidentävä, tuuheuttava ja kaareuttava ripsiväri. Levitä ripsiväriharjalla ripsien tyvestä kohti latvaa.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun