hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (14 kpl)

Clarins Eyebrow Pencil kulmakynä 1,3 g

Clarins Eyebrow Pencil kulmakynä 1,3 g

18,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen kulmakynä, jolla voidaan korostaa ja parantaa kulmien muotoa. Kaksiosainen työkalu täydelliseen lopputulokseen: joustava kynä, jolla jäljitellä kulman kaunista muotota ja kierreharja, jolla siistiä ja järjestellä kulmat.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Gentle Eye Make-Up Remover Lotion -silmämeikinpoistoaine 125 ml

Clarins Gentle Eye Make-Up Remover Lo...

Clarins Gentle Eye Make-Up Remover Lotion -silmämeikinpuhdistusaine poistaa kaiken silmämeikin, paitsi vedenkestävän, tehokkaasti ja hellävaraisesti. Ruiskaunokkivesi rauhoittaa ja ruusuvesi pehmittää sekä kiinteyttää silmänympärysihoa. D-panthenoli vahvistaa ripsiä. Soveltuu erittäin hyvin herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Iho- ja silmätautilääkärien testaama.

Tuoteinfo:

Silmämeikinpuhdistusaine. Kostuta kaksi vanulappua silmämeikinpuhdistusaineella ja paina hellävaraisesti vanulappua silmällä kymmenen sekunnin ajan. Pyyhi kevyesti ripsiä pitkin alas ja sitten takaisin ylös nostaen kevyesti ripsiä. Taita vanulappu kahtia ja aseta se silmän alapuolelle. Pyyhi hellävaraisesti sisänurkasta ulospäin ja kuivaa silmä esim. kasvopaperilla. Toista samat vaiheet toisen silmän kanssa.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Clarins Ombre Iridescent luomiväri 7 g

Clarins Ombre Iridescent luomiväri 7 g

22,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Ombre Iridescent on ylellisen samettinen cream-to-powder -luomiväri. Hohtavan sädehtivät ja tasaiset värit levittyvät luomelle silmänräpäyksessä. Pitkäkestoinen lopputulos, joka ei varise eikä leviä. Nopea ja helppo levittää sormenpäällä luomelle.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Khol Eye Pencil silmänrajauskynä 1,05 g

Clarins Khol Eye Pencil silmänrajausk...

18,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tarkasti rajaava, pehmeä helppokäyttöinen silmänrajauskynä. Runsaasti väripigmenttiä sisältävää rajauskynää voidaan käyttää sekä kajal-rajaukseen että normaaliin rajaukseen tai koko luomelle. Kynän toisessa päässä on häivytykseen soveltuva sivellin. Vedä kynällä rajaus lähelle ripsien tyveä.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Matte Eye Colour luomiväri 5 g

Clarins Matte Eye Colour luomiväri 5 g

22,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voidemainen, mattapintainen, valoa heijastava pitkäkestoinen voidemainen voiteesta puuteriksi -luomiväri. Yksittäisluomiväri, joka levitetään tasaisesti siveltimellä tai sormin haluamaasi paikkaan luomilla.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Be Long Mascara -ripsiväri 7 ml

Clarins Be Long Mascara -ripsiväri 7 ml

30,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ripsiväri joka pidentää ja kaarevoittaa ripsiä jo yhdellä levityksellä sekä tekee ripsistä näyttävät ilman sotkua ja paakkuja. Hoitava Be Long Lash -yhdiste aktivoi ripsien kasvua, vahvistaen niitä päivä päivältä. Täyteläinen ja runsaspigmenttinen koostumus yhdessä innovatiivisen harjan kanssa takaavat hetkessä kauniit, pitkät ja erotellut ripset.

Tuoteinfo:

Pidentävä ripsiväri. Levitä ripsiväriharjalla ripsien tyvestä kohti latvaa.

1,5 / 5
Clarins 3-Dot Liner silmänrajausväri 0,7 ml

Clarins 3-Dot Liner silmänrajausväri...

29,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

3-Dot Liner on eyelinertussin ja klassisen eyelinerin välimuoto. Sen kolmikärki-muotoilun ansiosta on helppo piirtää selvä, ohut rajaus, 3 pistettä kerrallaan jokaisen ripsen väliin.

Tuoteinfo:

Silmänrajausväri. Linerin kolmipäinen kärki mahdollistaa jokaisen ripsen välin täyttämisen piste-pisteeltä. Seuraa luonnollista ripsilinjaa, työskennellen ulkonurkasta kohti sisänurkkaa. Piirrä kolme pistettä kerrallaan rajausta, näin korostat ripsien tyveä luonnollisella tavalla. Liner soveltuu sekä ylä- että alaripsirajaukseen.

4,75 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Instant Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine 125 ml

Clarins Instant Eye Make-Up Remover -...

Clarins Instant Eye Make-Up Remover -silmämeikinpuhdistusaine poistaa voimakkaan ja vedenkestävän silmämeikin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Tuotteen kaksoisfaasi koostumuksen alemmassa osassa ruusu- ja ruiskaunokkiuute kosteuttavat, pehmentävät ja rauhoittavat silmänympärysihon. Ylemmässä osassa vaikuttavat erittäin hienojakoiset haihtuvat öljyt, jotka pehmittävät ja edistävät tehokasta puhdistusta. D-panthenoli vahvistaa ripsiä. Soveltuu erittäin hyvin herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Iho- ja silmätautilääkärien testaama.

Tuoteinfo:

Silmämeikinpuhdistusaine voimakkaalle meikille. Ravista hyvin ennen käyttöä. Kostuta kaksi vanulappua silmämeikinpuhdistusaineella ja paina hellävaraisesti vanulappua silmällä kymmenen sekunnin ajan. Pyyhi kevyesti ripsiä pitkin alas ja sitten takaisin ylös nostaen kevyesti ripsiä. Taita vanulappu kahtia ja aseta se silmän alapuolelle. Pyyhi hellävaraisesti sisänurkasta ulospäin ja kuivaa silmä esim. kasvopaperilla. Toista samat vaiheet toisen silmän kanssa.

Vain myymälässä
Clarins Wonder Perfect Mascara pidentävä ja tuuheuttava ripsiväri 7 ml

Clarins Wonder Perfect Mascara pident...

29,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Wonder Perfect Mascara -ripsiväri on naisille, jotka vaativat ripsiväriltään kaikkea. Uskomatonta runsautta, pituutta ja kaunista kaarevuutta jo ensimmäisellä levityskerralla. Säänkestävä. Sisältää ripsiä hoitavaa B5-vitamiinia.

Tuoteinfo:

Pidentävä, tuuheuttava ja kaareuttava ripsiväri. Levitä ripsiväriharjalla ripsien tyvestä kohti latvaa.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Mineral Eyeshadow luomiväri 2 g

Clarins Mineral Eyeshadow luomiväri 2 g

23,90
Verkkokaupassa

Yksittäisluomiväri, silkkimäinen ja pitkäkestoinen mineraalikoostumus. Värit on helppo levittää ja kestää pitkään.Luomiväriä voidaan käyttää kuivana ja kosteana. Levitä väriä tasaisesti siveltimellä tai sormin haluamaasi paikkaan luomilla.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun