hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (4 kpl)

Clarins Bronzing Duo Mineral Bronzing Powder Compact SPF 15 -aurinkopuuteri 10 g

Clarins Bronzing Duo Mineral Bronzing...

42,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin hienojakoinen aurinkopuuteri, joka viimeistelee meikin täydellisen hehkeäksi ja antaa kasvoille kevyen päivettyneen sävyn ja luonnollisen, terveen hehkun. Saatavana kolme vaihtoehtoa mitkä koostuvat kahdesta sävystä. Sisältää suojakertoimen 15.

Tuoteinfo:

Aurinkopuuteri. Levitä puuterivipalla tai siveltimellä koko kasvoille, varjostamaan tai vartalolle antamaan päivettynyttä ilmettä.

Useita vaihtoehtoja
Clarins Ever Matte Mineral Compact Powder -mineraalipuuteri 10 g

Clarins Ever Matte Mineral Compact Po...

37,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uuden sukupolven mineraalipuuteri joka tasoittaa ihon sävyä ja jättää sen mataksi ja miellyttäväksi.

Tuoteinfo:

Kiiltoa ehkäisevä kivipuuteri. Taputtele puuterisiveltimellä tai -sienellä meikkivoiteen päälle viimeistelemään meikin. Lisää päivän mittaan tarvittaessa kiiltäviin alueisiin.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Everlasting Compact Foundation SPF 15 -meikkipuuteri 10 g

Clarins Everlasting Compact Foundatio...

47,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen meikkipuuteri, joka takaa peittävän ja virheettömän meikkipohjan. Iho on pehmeä ja sileä sekä tuntuu miellyttävälle.

Tuoteinfo:

Meikkipuuteri kestävän ja nopean meikin luomiseen. Levitä kasvoille meikkisienellä. Kostealla meikkisienellä saadaan peittävä lopputulos, kuivalla meikkisienellä puolipeittävä ja meikkivoidesiveltimellä luonnollinen lopputulos.5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Mineral Loose Powder irtopuuteri 30 g

Mineral Loose Powder irtopuuteri 30 g

45,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Mineral Loose Powder -irtopuuteri viimeistelee meikin ja pitää sen mattapintaisena koko päivän. Antaa virheettömän ja läpikuultavan lopputuloksen. Saatavilla 2 eri sävyä. Levitä kasvoille ja kaulalle puuterisiveltimellä tai sienellä.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun