Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (8 kpl)

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector huulikiilto 15 ml

Clarins Instant Light Natural Lip Per...

19,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 15 ml on pehmeän kosteuttava, karamellin tuoksuinen, kevyesti väriä ja kiiltoa antava huulivoide, joka tekee huulista kauniin täyteläiset. Se korostaa huulten luonnollista kauneutta samalla kun se korjaa, ravitsee ja pehmittää huulia. Levitä tuote huulille samettisen aplikaattorin avulla.

4,4167 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Instant Light Brush-On Perfector -valokynä 2 ml

Clarins Instant Light Brush-On Perfec...

32,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Saa ihon näyttämään raikkaalta ja heleältä. Sisältää ihoa kiinteyttävää kaurauutetta. Hyaluronihappoyhdiste kosteuttaa ihoa.

Tuoteinfo:

Valokynä häivyttää väsymyksen merkit, juonteet ja ihon pienet virheellisyydet. Voidaan käyttää yksinään tai meikkivoiteen alla täsmätuotteen tavoin, myös silmänympärysiholle.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Concealer Stick -peitepuikko 2,6 g

Clarins Concealer Stick -peitepuikko...

25,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kätevä puikkomainen peiteväri peittämään silmänalusten tummuutta ja ihon pieniä virheitä. Clarins Conceler Stick -peitepuikon erittäin hienojakoiseksi jauhettu helmiäinen heijastaa valoa ja häivyttää optisesti ihon virheellisyyksiä. Tuotteen pehmeä koostumus levittyy iholle helposti ja viistottu pää helpottaa levittämistä. Kolme sävyä.

Tuoteinfo:

Peitepuikko. Levitä tummille silmänalusille ja ihon pienille virheille. Häivytä sormenpäällä. Jos iho on hyvin kuiva, sekoita pieneen määrään silmänympärysvoidetta ennen levittämistä.

Useita vaihtoehtoja
Clarins Instant Smooth Perfecting Touch -Meikinpohjustusaine 15 ml

Clarins Instant Smooth Perfecting Tou...

32,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Joka naisen pelastustuote silottamaa ryppyjä, juonteita ja laajentuneita ihohuokosia. Lopputulos on mattainen, pehmeä ja sileä. Acacia -mikrohelmet täyttävät juonteet ja laajentuneet huokoset sekä estävät kosteuden haihtumisen iholta. Saat meikistäsi uskomattoman kauniin sekoittamalla Clarins Instant Smooth Perfecting Touch -voidetta meikkivoiteen sekaan silottamaan juonteita ja laajentuneita ihohuokosia.

Tuoteinfo:

Meikinpohjustusvoide. Levitä ohut kerros keskittyen juonteisiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin. Käytä yksinään tai meikkivoiteen kanssa, jolloin odota hetki ennen meikkivoiteen levittämistä.

4,6 / 5
Clarins Fix Make-up meikinkiinnityssuihke 50 ml

Clarins Fix Make-up meikinkiinnityssu...

Clarins Fix Make-up on meikin kiinnittävä suihke, joka tekee meikistä kestävän. Samalla se kosteuttaa ja virkistää ihoa. Clarins anti-pollution -yhdiste antaa kasvoille suojan myös saasteita vastaan.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Clarins Instant Light Radiance Complexion Base valovoide 30 ml

Clarins Instant Light Radiance Comple...

35,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Valovoide meikin pohjustukseen. Ihon väriä tasoittava ja kirkastava meikinalusvoide. Se kosteuttaa ihoa ja heleyttää sitä. Häivyttää myös ihon pieniä virheellisyyksiä.

Tuoteinfo:

Valovoide meikin pohjustukseen. Levitä tasaisesti kasvoille joko meikkivoiteen alle tai voidaan käyttää myös yksinään.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Instant Concealer - ihoa virkistävä peiteaine tummille silmänalusille 15 ml

Clarins Instant Concealer - ihoa virk...

31,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt emulsio joka häivyttää tummia silmänalusia ja virkistää silmänympärysihoa.

Tuoteinfo:

Peiteaine tummille silmänympäryksille. Käyttö: Lämmitä pieni määrä tuotetta sormenpäissä ja levitä kevyesti painellen silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Instant Smooth Line Correcting Concentrate 3 ml

Clarins Instant Smooth Line Correctin...

31,50
Verkkokaupassa

Juonteita häivyttävä, ihoa silottava meikinpohjustustuote kätevällä annostelukärjellä mikä takaa täsmälevityksen rypyn ytimeen.

Tuoteinfo:

Juonteita häivyttävä, ihoa silottava meikinpohjustustuote. Annostele tuotetta kärjen avulla suoraan juonteisiin ja ryppyihin. Tasoita sormella tai meikkisienellä.

Sivun alkuun