Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (20 kpl)

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector huulikiilto 15 ml

Clarins Instant Light Natural Lip Per...

19,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 15 ml on pehmeän kosteuttava, karamellin tuoksuinen, kevyesti väriä ja kiiltoa antava huulivoide, joka tekee huulista kauniin täyteläiset. Se korostaa huulten luonnollista kauneutta samalla kun se korjaa, ravitsee ja pehmittää huulia. Levitä tuote huulille samettisen aplikaattorin avulla.

4,4167 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Bronzing Duo Mineral Bronzing Powder Compact SPF 15 -aurinkopuuteri 10 g

Clarins Bronzing Duo Mineral Bronzing...

42,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin hienojakoinen aurinkopuuteri, joka viimeistelee meikin täydellisen hehkeäksi ja antaa kasvoille kevyen päivettyneen sävyn ja luonnollisen, terveen hehkun. Saatavana kolme vaihtoehtoa mitkä koostuvat kahdesta sävystä. Sisältää suojakertoimen 15.

Tuoteinfo:

Aurinkopuuteri. Levitä puuterivipalla tai siveltimellä koko kasvoille, varjostamaan tai vartalolle antamaan päivettynyttä ilmettä.

Useita vaihtoehtoja
Clarins Ever Matte Foundation meikkivoide 30 ml

Clarins Ever Matte Foundation meikkiv...

34,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mattapinnan antava meikkivoide estää ihon kiiltämistä ja tasoittaa ihon sävyn.

Tuoteinfo:

Mattapintainen meikkivoide. Levitä sormin tai sienellä puhdistetuille kasvojen iholle.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Ever Matte Mineral Compact Powder -mineraalipuuteri 10 g

Clarins Ever Matte Mineral Compact Po...

37,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uuden sukupolven mineraalipuuteri joka tasoittaa ihon sävyä ja jättää sen mataksi ja miellyttäväksi.

Tuoteinfo:

Kiiltoa ehkäisevä kivipuuteri. Taputtele puuterisiveltimellä tai -sienellä meikkivoiteen päälle viimeistelemään meikin. Lisää päivän mittaan tarvittaessa kiiltäviin alueisiin.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Everlasting Compact Foundation SPF 15 -meikkipuuteri 10 g

Clarins Everlasting Compact Foundatio...

47,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen meikkipuuteri, joka takaa peittävän ja virheettömän meikkipohjan. Iho on pehmeä ja sileä sekä tuntuu miellyttävälle.

Tuoteinfo:

Meikkipuuteri kestävän ja nopean meikin luomiseen. Levitä kasvoille meikkisienellä. Kostealla meikkisienellä saadaan peittävä lopputulos, kuivalla meikkisienellä puolipeittävä ja meikkivoidesiveltimellä luonnollinen lopputulos.5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Skin Illusion Make-up SPF 10 meikkivoide 30 ml

Clarins Skin Illusion Make-up SPF 10...

Alk. 42,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luonnoliisen lopputuloksen antava ihoa kosteuttava ja valoa kauniisti heijastava meikkivoide. Saa ihon näyttämään tasaiselta ja kauniin hehkuvalta. Sisältää suojakertoimen 10.Pullosta pumpataan pieni määrä värivoidetta toisen käden sormenpäihin. Värivoide lämmitetään hieromalla kummankin käden sormenpäitä yhteen. Tämän jälkeen värivoide levitetään kasvoille kevein vedoin kasvojen keskeltä kohti kasvojen reunoja. Rajat häivytetään kohti kaulaa, korvia ja otsaa. Värivoide voidaan haluttaessa levittää iholle myös meikkisienen avulla.

Tuoteinfo:

Luonnollisen lopputuloksen antava meikkivoide. Ota pieni määrä meikkivoidetta ja lämmitä se sormenpäissä. Levitä meikkivoide kasvoille kevyesti painellen. Tasoita meikkivoide koko kasvoille kevein sivelyliikkein keskeltä ulos. Aloita leuasta, sen jälkeen nenältä poskipäille ja lopeta otsalle. Häivytä kevyesti kaulalle ja korviin. Lopuksi aseta kummatkin kädet kokonaan kasvoille ja painele kevyesti keskeltä ulos. Tämä tekee meikkipohjasta tasaisen ja asettelee sen paikalleen.

4,8333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Instant Light Brush-On Perfector -valokynä 2 ml

Clarins Instant Light Brush-On Perfec...

32,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Saa ihon näyttämään raikkaalta ja heleältä. Sisältää ihoa kiinteyttävää kaurauutetta. Hyaluronihappoyhdiste kosteuttaa ihoa.

Tuoteinfo:

Valokynä häivyttää väsymyksen merkit, juonteet ja ihon pienet virheellisyydet. Voidaan käyttää yksinään tai meikkivoiteen alla täsmätuotteen tavoin, myös silmänympärysiholle.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Concealer Stick -peitepuikko 2,6 g

Clarins Concealer Stick -peitepuikko...

25,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kätevä puikkomainen peiteväri peittämään silmänalusten tummuutta ja ihon pieniä virheitä. Clarins Conceler Stick -peitepuikon erittäin hienojakoiseksi jauhettu helmiäinen heijastaa valoa ja häivyttää optisesti ihon virheellisyyksiä. Tuotteen pehmeä koostumus levittyy iholle helposti ja viistottu pää helpottaa levittämistä. Kolme sävyä.

Tuoteinfo:

Peitepuikko. Levitä tummille silmänalusille ja ihon pienille virheille. Häivytä sormenpäällä. Jos iho on hyvin kuiva, sekoita pieneen määrään silmänympärysvoidetta ennen levittämistä.

Useita vaihtoehtoja
Clarins Instant Smooth Perfecting Touch -Meikinpohjustusaine 15 ml

Clarins Instant Smooth Perfecting Tou...

32,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Joka naisen pelastustuote silottamaa ryppyjä, juonteita ja laajentuneita ihohuokosia. Lopputulos on mattainen, pehmeä ja sileä. Acacia -mikrohelmet täyttävät juonteet ja laajentuneet huokoset sekä estävät kosteuden haihtumisen iholta. Saat meikistäsi uskomattoman kauniin sekoittamalla Clarins Instant Smooth Perfecting Touch -voidetta meikkivoiteen sekaan silottamaan juonteita ja laajentuneita ihohuokosia.

Tuoteinfo:

Meikinpohjustusvoide. Levitä ohut kerros keskittyen juonteisiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin. Käytä yksinään tai meikkivoiteen kanssa, jolloin odota hetki ennen meikkivoiteen levittämistä.

4,6 / 5
Clarins Fix Make-up meikinkiinnityssuihke 50 ml

Clarins Fix Make-up meikinkiinnityssu...

Clarins Fix Make-up on meikin kiinnittävä suihke, joka tekee meikistä kestävän. Samalla se kosteuttaa ja virkistää ihoa. Clarins anti-pollution -yhdiste antaa kasvoille suojan myös saasteita vastaan.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Clarins Multi-Blush Cream Blush voidemainen poskipuna 4 g

Clarins Multi-Blush Cream Blush voide...

Alk. 28,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luonnollinen, voidemainen poskipuna, joka levittyy iholle helposti sulautuen luonnollisen näköiseksi. Luonnollinen lopputulos, kevyt koostumus. Pitkäkestoinen, helppo ja nopea käyttää. Levitä iholle kevyesti sormenpäillä ja häivytä tarvittaessa.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Mineral Loose Powder irtopuuteri 30 g

Mineral Loose Powder irtopuuteri 30 g

45,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Mineral Loose Powder -irtopuuteri viimeistelee meikin ja pitää sen mattapintaisena koko päivän. Antaa virheettömän ja läpikuultavan lopputuloksen. Saatavilla 2 eri sävyä. Levitä kasvoille ja kaulalle puuterisiveltimellä tai sienellä.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Everlasting Foundation XL SPF 15 meikkivoide 30 ml

Clarins Everlasting Foundation XL SPF...

42,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Everlasting Foundation XL SPF 15 on erittäin hienojakoinen, nestemäinen meikkivoide, joka sulautuu kauniisti iholle ja pitää meikin virheettömänä kaikissa olosuhteissa. Kevyesti puuteroitu koostumus takaa mattapintaisuuden ja ideaalin peittävyyden kaikille ihon virheellisyyksille samalla kun se kosteuttaa ja pehmittää ihoa.

4,375 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins True Radiance Foundation SPF 15, meikkivoide 30 ml

Clarins True Radiance Foundation SPF...

41,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa kirkastava,hehkua ja säteilyä antava, kosteuttava, silottava puolipeittävä meikkivoide, joka antaa virheettömän, hehkuvan satiinisen lopputuloksen. Sisältää aurinkosuojan SPF 15.

Tuoteinfo:

Nestemäinen meikkivoide, joka sisältää aurinkosuojan SPF 15. Pullosta pumpataan pieni määrä värivoidetta toisen käden sormenpäihin. Värivoide lämmitetään hieromalla kummankin käden sormenpäitä yhteen. Tämän jälkeen värivoide levitetään kasvoille kevein vedoin kasvojen keskeltä kohti kasvojen reunoja. Rajat häivytetään kohti kaulaa, korvia ja otsaa. Värivoide voidaan haluttaessa levittää iholle myös meikkisienen avulla.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Instant Light Radiance Complexion Base valovoide 30 ml

Clarins Instant Light Radiance Comple...

35,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Valovoide meikin pohjustukseen. Ihon väriä tasoittava ja kirkastava meikinalusvoide. Se kosteuttaa ihoa ja heleyttää sitä. Häivyttää myös ihon pieniä virheellisyyksiä.

Tuoteinfo:

Valovoide meikin pohjustukseen. Levitä tasaisesti kasvoille joko meikkivoiteen alle tai voidaan käyttää myös yksinään.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja