Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (8 kpl)

Clarins Joli Rouge huulipuna 3,5 g

Clarins Joli Rouge huulipuna 3,5 g

25,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Joli Rouge on kostettava ja pitkäkestoinen huulipuna, jonka runsaan voidemainen koostumus antaa huulille voimakkaan värin ja silkinpehmeän kiillon. Huulet tuntuvat miellyttävän pehmeiltä pitkään.

3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Lipliner Pencil huultenrajauskynä 1,3 g

Clarins Lipliner Pencil huultenrajaus...

15,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen, pehmeä huultenrajauskynä, jolla muotoilee ja rajaa huulet tarkasti. Jojobaäljyä sisältävä koostumus tuntuu huulilla pehmeältä ja miellyttävältä.

Useita vaihtoehtoja
Clarins Rouge Eclat Lipstick huulipuna 3 g

Clarins Rouge Eclat Lipstick huulipun...

Alk. 27,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Rouge Eclat Lipstick on kosteuttava, pitkäkestoinen, elvyttävä huulipuna. Pohjusta huulet huolellisesti ja rajaa ne huultenrajauskynällä. Levitä huulipuna huulipunasiveltimellä parhaan lopputuloksen saamiseksi.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Instant Lip Perfecting Base huulipunan alusvoide 1,8 g

Clarins Instant Lip Perfecting Base h...

Clarins Instant Light Lip Perfecting Base on läpikuultava, huulia tasoittava voide huulipunan alle, joka estää huulipunan leviämisen sekä kiinnittää huulipunan. Voide tekee huulille 'muurin', joka estää huulipunan leviämisen ja tekee lopputuloksesta kestävän. Tuotetta voidaan käyttää myös huulivoiteena.

Vain myymälässä
Clarins Gloss Prodige huulikiilto 6 ml

Clarins Gloss Prodige huulikiilto 6 ml

Alk. 19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Geelipohjainen huulikiilto, joka yhdistää ylivertaisen kiilloin, intensiivisen värin ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Huulikiilto tasoittaa huulten pintaa, parantaa huulten muotoa ja saa ne näyttämään aiempaa täyteläisemmiltä. Koostumuksen sisältämä ravitseva vadelmaöljy kosteuttaa huulia ja palauttaa niiden pehmeyden.Levitä huulille muotoillun, litteän levittimen avulla.

Tuoteinfo:

Huulikiilto. Levitä huulille muotoillun, litteän levittimen avulla.

4,5714 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Joli Rouge Brilliant kiiltohuulipuna 3,5 g

Clarins Joli Rouge Brilliant kiiltohu...

25,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Joli Rouge Brilliant on kosteuttava, pitkäkestoinen kiiltohuulipuna. Uusi kosteuttava luomu-suolayrtistä valmistettu yhdiste lisää huulien kosteutta ja miellyttävää tunnetta. Huulilla pitkäkestoinen, läpikuultava, kiillon sekä värin pitävä huulipuna.

Useita vaihtoehtoja
Clarins Instant Light Lip Balm Perfector huulikiilto 2 g

Clarins Instant Light Lip Balm Perfec...

20,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector on huulivoiteen ja huulikiillon yhdistelmä. Se korostaa huulten luonnollista kauneutta samalla kun se hoitaa ja suojaa huulia. Täyteläinen voidemainen koostumus levittyy pehmeästi huulille antaen niille kevyen sävyn ja saaden huulet näyttämään täyteläisiltä. Levitä tuote huulille suoraan tai siveltimen avulla.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins Instant LiP Comfort Oil huuliöljy 7 ml

Clarins Instant LiP Comfort Oil huuli...

20,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Instant Light Comfort Lip Oil on innovatiivinen huuliöljy, jossa yhdistyvät öljyn ravitsevuus ja huulikiillon miellyttävä kiilto. Geelinomainen öljy liukuu vaivattomasti huulilla, lopptuloksena kevyesti sävytetty, läpikuultava luonnollisen näköinen kiilto. Levitä tuote huulille samettisen aplikaattorin avulla.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
{}
Sivun alkuun