Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (12 kpl)

Clarins Body Lift Cellulite Control -selluliittigeeli 200 ml

Clarins Body Lift Cellulite Control -...

55,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Keskeinen tuote missä tahansa painonhallintaohjelmassa. Tuote jättää käytön jälkeen tunteen keveydestä ja hyvinvoinnista. Geeli kiinteyttää lanteita ja reisiä sekä vähentää selluliitin näkymistä ja muodostumista, tehden ihosta pehmeän ja tasaisen. Vaikuttavia aineita ovat törmäkukka ja kofeiini, jotka aktivoivat ylimääräisen, varastoituneen rasvan poistumista. Vesiminttu ja kukonharja auttavat ehkäisemään uuden selluliitin muodostumista ja hevoskastanja sekä minttu-uute aktivoivat nestekiertoa ja kiinteyttävät ihoa.

Tuoteinfo:

Vartaloa muokkaava selluliittigeeli. Levitä aamuisin ja/tai iltaisin nilkoista vyötärölle keskittyen ongelma-alueisiin. Tulosten tehostamiseksi noudata Clarins Self-Massage Body Contouring Method ™ -hierontamenetelmää.

5,0 / 5
Clarins Moisture Replenishing Lip Balm -huulihoide 15 ml

Clarins Moisture Replenishing Lip Bal...

19,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Välitöntä kosteutta antava Clarins Moisture Replenishing Lip Balm -hoitotuote huulille. Suojaa huulia kuivumiselta ja korjaa rohtuneita huulia. Maxi Lip -yhdiste ylläpitää ja suojaa huulten kosteutta ja kauneutta. Vaikuttavia aineita on eteerinen ruusuvahaöljy, joka rauhoittaa ja suojaa, ceramide 3-yhdiste, joka kosteuttaa ja korjaa sekä riisiöljyuute, joka rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Voipuulla on rauhoittava ja antioksidanttinen vaikutus. Maxi Lip -yhdiste edistää kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä. Sisältää eteeristä ruusuvahaöljyä.

Tuoteinfo:

Kosteuttava huulihoide. Käytä aamuisin ja/tai iltaisin ja lisää tuotetta aina tarvittaessa päivän mittaan.

5,0 / 5
Clarins Stretch Mark Complete Care -Raskausarpia ehkäisevä voide 200 ml

Clarins Stretch Mark Complete Care -R...

53,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Käytetään päivittäin kohdealueille. Täyteläinen voide parantaa ihon elastisuutta, ehkäisee raskausarpien muodostumista ja vähentää uusien raskausarpien syntymistä. Ihanteellinen tuote raskauden aikana, murrosiässä sekä painon vaihdellessa. Vaikuttavat ainesosat siegesbeckia sekä oliiviuute rauhoittavat ihoa ja tiikeriruoho suojaa sekä elvyttää kollageeni-elastiinisäikeitä. Variksenmarjauute korjaa ihoa. Pakkauksen mukana tulee levitysohjeet.

Tuoteinfo:

Voide ehkäisemään ja hoitamaan raskausarpia. Levitä kevyin, pyörivin liikkein reisille, lantiolle, alavatsaan ja rintoihin mieluiten Clarins-levitysmetodin mukaisesti.

Clarins Extra-Firming Body Cream -kiinteyttävä vartalovoide 200 ml

Clarins Extra-Firming Body Cream -kii...

Ikääntyvän ihon kiinteyttävä hoitovoide, joka ylläpitää ja palauttaa vartalon ihon kimmoisuuden, kiinteyden ja nuorekkuuden.

Tuoteinfo:

Kiinteyttävä vartalovoide ikääntyvälle iholle. Käytä aamuin ja/tai illoin koko vartalolle. Levitä alhaalta ylöspäin suuntautuvin liikkein alkaen nilkoista.

Vain myymälässä
Clarins Extra-Firming Body Lotion -kiinteyttävä vartaloemulsio 200 ml

Clarins Extra-Firming Body Lotion -ki...

Ikääntyvän ihon kiinteyttävä hoitoemulsio, joka ylläpitää ja palauttaa vartalon ihon kimmoisuuden, kiinteyden ja nuorekkuuden.

Tuoteinfo:

Kiinteyttävä vartaloemulsio ikääntyvälle iholle. Käytä aamuin ja/tai illoin koko vartalolle. Levitä alhaalta ylöspäin suuntautuvin liikkein alkaen nilkoista.

Vain myymälässä
Clarins Eau Des Jardins -tuoksu 100 ml

Clarins Eau Des Jardins -tuoksu 100 ml

Clarins Eau des Jardins vie sinut tuoksumatkalle unelmiesi puutarhaan. Tuoksuhoito, joka yhdistää eteeriset öljyt ja kasvisuutteet greipin ja appelsiininkuoren säkenöivään tuoksuun. Anna ruusun ja puun tuoksujen syleillä sinua mieltä ylentävällä viehätyksellä. Sisältää 10 eteerisen öljyn rykelmän, joka kosteuttaa, pehmittää ja hoitaa ihoasi.

Tuoteinfo:

Virkistävä ja raikastava tuoksu koko vartalolle. Suihkuta hoitavaa tuoksua vartalolle aamuisin vartalonhoitorutiinien yhteydessä. Lisää halutessasi tuoksua päivän mittaan.

Vain myymälässä
Clarins Bust Beauty Extra-Lift Gel -rintageeli 50 ml

Clarins Bust Beauty Extra-Lift Gel -r...

Parantaa rintojen ulkonäköä minimoiden ikääntymisen merkkejä.

Tuoteinfo:

Kiinteyttävä ja jäntevöittävä rintageeli. Suositellaan käytettäväksi erityisesti raskauden tai painonpudotuksen jälkeen. Hiero geeliä puhtaalle rintojen ja dekolteen iholle.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun