hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (7 kpl)

Clarins Eye Revive Beauty Flash Balm -Silmänympärysbalsami 20 ml

Clarins Eye Revive Beauty Flash Balm...

44,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Virkistävän ja hellävaraisen Clarins Eye Revive Beauty Flash -mikrogeelin koostumus vaikuttaa välittömästi tasoittaen ja rauhoittaen silmänympärysihoa. Tämä pikakaunistaja silmänympärysalueelle toimii kuin näkymätön sädehtivä kalvo, joka kaunistaa ilmeen hetkessä häivyttäen tummat silmänaluset, turvotuksen ja ohuet juonteet. Beauty Flash kosteuttaa ja suojaa silmänympärysalueen ohutta ja herkkää ihoa. Vaikuttavia aineosia ovat valkoinen tee, joka virkistää ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vehnäproteiinit, jotka hellävaraisesti kiinteyttävät ihoa ja E-vitamiini sekä korjaavat pigmentit, jotka yhdessä antavat välitöntä kauneutta. Ruusun terälehti-, oliivinlehti- ja vesililjauutteet sekä Clarins-saastesuoja suojaavat herkkää silmänympärysihoa.

Tuoteinfo:

Pikakaunistaja silmänympärysalueelle. Levitä aamuin illoin taputellen kevyesti koko silmänympärysalueelle. Voidaan lisätä myös meikin päälle raikastamaan silmänympärysiholle.

2,0 / 5
Clarins Eye Contour Gel  -silmänympärysgeeli 20 ml

Clarins Eye Contour Gel -silmänympär...

44,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin kevyt, virkistävä ja öljytön silmänympärysgeeli, joka auttaa vähentämään turvotusta ja silmänalusten tummuutta. Silmistä tulee kirkkaamman ja levänneemmän näköiset. Geeli sisältää paljon kasviuutteita yhdistettynä kofeiinin tehokkuuteen. Sopii kaikille, myös herkkäsilmäisille.

Tuoteinfo:

Silmänympärysgeeli turvotukseen ja tummille silmänalusille. Levitä geeliä pieni määrä silmänympärysiholle aamuisin kevyesti taputellen. Tuotetta voi lisätä päivän aikana, myös meikin päälle.

4,5 / 5
Clarins Eye Contour Balm Special -silmänympärysbalsami kuivalle iholle 20 ml

Clarins Eye Contour Balm Special -sil...

44,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellavarainen silmänympärysbalsami ravitsee ja korjaa herkkää silmänympärysihoa ensimmäisten ikääntymisen merkkien ilmaantuessa. Voide silottaa juonteita palauttaen ihon elastisuuden sekä pienentäen juonteita ja naururyppyjä. Tuotteeseen on lisätty viljauutetta ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa, sikuriuutetta silottamaan ja antamaan iholle elinvoimaa sekä valoa korjaavia pigmenttejä optisesti vähentämään ryppyjä ja juonteita. Neidonhiuspuu-uute silottaa ja kosteuttaa. Kamomilla ja aloe pehmittävät ihoa.

Tuoteinfo:

Silmänympärysbalsami. Levitä puhdistetulle silmänympärysiholle aamuisin ja/tai iltaisin.

4,3333 / 5
Clarins Eye Contour Balm -Silmänympärysbalsami 20 ml

Clarins Eye Contour Balm -Silmänympär...

44,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Eye Contour Balm -silmänympärysbalsami ravitsee ja korjaa herkkää silmänympärysihoa ensimmäisten ikääntymisen merkkien ilmaantuessa. Silmänympärysbalsamit silottavat juonteita palauttaen ihon elastisuuden sekä pienentäen juonteita ja naururyppyjä. Tuotteeseen on lisätty viljauutetta ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa, sikuriuutetta silottamaan ja antamaan iholle elinvoimaa sekä valoa korjaavia pigmenttejä optisesti vähentämään ryppyjä ja juonteita. Voipuu-uute silottaa ja korjaa. Ruusuvesitiiviste pehmittää ihoa.

Tuoteinfo:

Silmänympärysbalsami. Levitä puhdistetulle iholle aamuisin ja/tai iltaisin.

5,0 / 5
Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate tehohoito silmänympärysiholle 15 ml

Clarins Super Restorative Total Eye C...

68,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate on tehohoito silmänympärysalueelle. Se vähentää turvotusta ja tummien silmänalusien näkymistä, silottaa naururyppyjä ja silmien välin ryppyjä. Sitä käytetään koko silmänympärysalueelle. Käytä aamuisin ja / tai iltaisin koko silmänympärysihon alueelle. Levitä voidetta hellävaraisesti taputellen koko silmänrympärysalueelle ja silmäluomille sekä kevyin sivelevin liikkein kulmakarvojen väliin ja kohti ohimoita.

4,0 / 5
Clarins Extra-Firming Eye Wrinkle Smoothing Cream -kiinteyttävä silmänympärysvoide 15 ml

Clarins Extra-Firming Eye Wrinkle Smo...

58,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarinsin silmänympärysvoide on ehdoton ihonhoitotuote sinulle, joka olet täyttänyt 40-vuotta ja haluat säilyttää silmänympärysihon nuorekkaan näköisenä. Tuote virkistää ihoa ja vähentää juonteita, naururyppyjä ja turvotusta. Silmänympärysiho näyttää kiinteältä ja nuorekkaalta.

Tuoteinfo:

Silmänympärysvoide häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja kosteuttamaan silmänympärysihoa. Käyttö: Levitä iltaisin kevyesti painellen puhtaalle silmänympärysiholle.

Clarins Extra-Firming Eye Lift Perfecting Serum -kiinteyttävä silmänympärysgeeli 15 ml

Clarins Extra-Firming Eye Lift Perfec...

Silmänympärysgeelin kiinteyttävä koostumus vähentää välittömästi juonteita ja saa silmät loistamaan. Vähentää silmien turvotusta ja tummia silmänympäryksiä sekä auttaa säilyttämään herkän silmänympärysalueen kiinteänä ja säteilevänä.

Tuoteinfo:

Liftaava silmänympärysgeeli joka poistaa turvotusta ja tummuutta. Käytä mieluiten aamuisin tai iltaisin ennen iltamenoja. Painele hellävaraisesti silmänympärysiholle ennen meikkiä.

4,6 / 5
Vain myymälässä
Sivun alkuun