hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (17 kpl)

Clarins Energy Booster tehotiiviste kasvoille 15 ml

Clarins Energy Booster tehotiiviste k...

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kun elämäntavat ja ympäristö heikentävät ihon kuntoa tilapäisesti, tarvitsee iho erityishoitoa. Kun iho näyttää väsyneeltä ja samealta, Energy Booster -tehotiiviste vahvistaa ja energisoi ihoa, vähentää väsymyksen merkkejä ja palauttaa ihon säteilyn. Tiivistettä ei voi käyttää yksinään, vaan 3–5 tippaa tuotetta sekoitetaan päivittäisen hoitovoiteen tai naamion joukkoon. Tuotetta voi käyttää 1 päivän, 1 viikon, 1 kuukauden kuurina tai pidemmänkin aikaa, jos tarve vaatii.

Clarins Repair Booster tehotiiviste kasvoille 15 ml

Clarins Repair Booster tehotiiviste k...

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kun elämäntavat ja ympäristö heikentävät ihon kuntoa tilapäisesti, tarvitsee iho erityishoitoa. Kun iho on tilapäisesti herkistynyt, Repair Booster -tehotiiviste vahvistaa ihoa, vähentää ihon punoitusta ja kiristävää ja karheaa tunnetta iholla. Tiivistettä ei voi käyttää yksinään, vaan 3–5 tippaa tuotetta sekoitetaan päivittäisen hoitovoiteen tai naamion joukkoon. Tuotetta voi käyttää 1 päivän, 1 viikon, 1 kuukauden kuurina tai pidemmänkin aikaa, jos tarve vaatii.

Clarins Detox Booster tehotiiviste kasvoille 15 ml

Clarins Detox Booster tehotiiviste ka...

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kun elämäntavat ja ympäristö heikentävät ihon kuntoa tilapäisesti, tarvitsee iho erityishoitoa. Kun iho näyttää tukkoiselta ja ihonsävy epätasaiselta, Detox Booster -tehotiiviste palauttaa ihon hehkun ja säteilyn, kirkastaa ja virkistää ihoa ja antaa iholle täyteläisyyttä. Tiivistettä ei voi käyttää yksinään, vaan 3–5 tippaa tuotetta sekoitetaan päivittäisen hoitovoiteen tai naamion joukkoon. Tuotetta voi käyttää 1 päivän, 1 viikon, 1 kuukauden kuurina tai pidemmänkin aikaa, jos tarve vaatii.

Clarins Double Serum seerumi 30 ml

Clarins Double Serum seerumi 30 ml

91,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kokonaisvaltainen anti-ageing seerumi, joka vahvistaa ihon viittä perustoimintoa ja näin ylläpitää ja palauttaa ihon nuorekkuuden. Sen sisältämät kasviuutteet pehmittävät, kirkastavat, silottavat ja kiinteyttävät ihoa sekä tuovat kasvoille raikkautta ja hehkua.

Tuoteinfo:

Ota tuotetta kaksi tai kolme pumpun painallusta. Sekoita ja lämmitä se kämmenissä. Levitä tuote asettamalla kämmenet koko kasvoille ja kaulalle. Imeytä tuote painamalla hellästi mutta voimakkaasti kämmeniä kasvojen keskikohdasta kohti reunoja. Aloita poskista siirtyen otsalle ja lopuksi kaulalle. Tämä levitystekniikka ehkäisee ihon veltostumista, aktivoi aineenvaihduntaa ja ylläpitää ihon nuorekkaita piirteitä.

4,7143 / 5
Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase kosteuttava seerumi 30 ml

Clarins HydraQuench Intensive Serum B...

62,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa vahvistava korjaava seerumi joka tuo kosteusköyhälle iholle välittömän helpotuksen ja nuorekkaan hehkun. Seerumi kosteuttaa ihoa sen kaikissa kerroksissa tehden ihosta täyteläisen ja pehmeän ja häivyttäen hienot juonteet.

Tuoteinfo:

Käytetään aamuin ja/ tai illoin joko kuurina tai päivittäisenä hoitona ennen päivä- tai yövoidetta. Ravista pulloa ennen käyttöä. Lämmitä tuotetta kämmenissä ja levitä seerumi painamalla kämmenet kasvoille ja kaulalle. Imeytä seerumi paineluliikkein keskeltä kasvoja kohti korvia. Käytettäessä yhdessä HydraQuench -voiteen kanssa vaikutus tehostuu.

5,0 / 5
Clarins Lotus Face Treatment Oil -hoitoöljy kasvoille 30 ml

Clarins Lotus Face Treatment Oil -hoi...

48,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tasapainottavat, aromaattiset Clarins Face Treatment Oil -kasvoöljyt sisältävät 100% puhtaita kasviuutteita. Aromaattisten kasviuutteiden ansiosta hoitotuotteet hoitavat sekä ihoa että mieltä. Clarins Lotus Face Treatment Oil sisältää lootuksen kukan luonnonöljyä ja salviaa, jotka normalisoivat ihon talineritystä, rosmariinia ja kurjenpolvea, jotka supistavat ja puhdistavat ihon toimintaa sekä kamomillaa, joka rauhoittaa ja lisää ihon pehmeyttä. Hasselpähkinäöljy ehkäisee liiallisen nesteen haihtumista ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Sopii rasvaisuuteen taipuvalle sekaiholle.

Tuoteinfo:

Kasvoöljy. Levitä iltaisin puhdistuksen jälkeen pieni määrä öljyä kasvoille ja kaulalle. Keskity erityisesti T-alueelle, välttäen silmänympäryksiä. Taputtele ylimääräinen öljy kevyesti kasvopaperiin.

2,5 / 5
Clarins Santal Face Treatment Oil -hoitoöljy kasvoille 30 ml

Clarins Santal Face Treatment Oil -ho...

Tasapainottavat, aromaattiset Clarins Face Treatment Oil -kasvoöljyt sisältävät 100% puhtaita kasviuutteita. Aromaattisten kasviuutteiden ansiosta hoitotuotteet hoitavat sekä ihoa että mieltä. Clarins Santal Face Treatment Oil sisältää santelipuun, kardemumman ja laventelin öljyjä, jotka avaavat ihohuokoset ja tasoittavat ihon punoitusta sekä ravitsevat ja kiinteyttävät ihon epidermistä. Hasselpähkinäöljy ehkäisee liiallisen nesteen haihtumista ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Tuoteinfo:

Kasvoöljy. Levitä iltaisin puhdistuksen jälkeen pieni määrä öljyä kasvovedellä kosteutetuille kasvoille ja kaulalle, välttäen silmänympäryksiä. Taputtele ylimääräinen öljy kevyesti kasvopaperiin.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil -hoitoöljy kasvoille 30 ml

Clarins Blue Orchid Face Treatment Oi...

48,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tasapainottavat, aromaattiset Clarins Face Treatment Oil -kasvoöljyt sisältävät 100% puhtaita kasviuutteita. Aromaattisten kasviuutteiden ansiosta hoitotuotteet hoitavat sekä ihoa että mieltä. Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil sisältää ruusupuun, patsulin ja sinisen orkidean uutteita, jotka elävöittävät ja kiinteyttävät ihon epidermistä sekä hasselpähkinäöljyä, joka ehkäisee liiallisen nesteen haihtumista ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Sopii pintakuivalle iholle.

Tuoteinfo:

Kasvoöljy. Levitä iltaisin puhdistuksen jälkeen pieni määrä öljyä kasvovedellä kostutetuille kasvoille ja kaulalle. Keskity etenkin poskipäiden alueelle, välttäen silmänympäryksiä. Taputtele ylimääräinen öljy kevyesti kasvopaperiin.

Clarins Mission Perfection seerumi 30 ml

Clarins Mission Perfection seerumi 30 ml

70,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins Mission Perfection Serum häivyttää ihon kaikkia värivirheitä; pigmenttiläiskiä, hyperpigmentaatiota, epätasaista ihon sävyä, väsymyksen merkkejä, muuttamatta ihon luonnollista sävyä. Se lisää ihon kauneutta ja heleyttä. Käytä tätä emulsiota kasvoille aamuin illoin. Sopii kaikille ihonsävyille. Tuloksia ja suojaa pigmenttiläiskiä vastaan voidaan parantaa käyttämällä emulsiota yhdessä UV Plus anti-pollution SPF 50 -tuotteen kanssa.

Clarins Super Restorative Anti-Age Spot Decollete and Neck Concentrate hoitovoide 75 ml

Clarins Super Restorative Anti-Age Sp...

89,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Super Restorative Anti-Age Spot Decollete and Neck Concentrate on kaulan ja dekolteen ihoa välittömästi kiinteyttävä, vahvistava, juonteita silottava ja pigmentaatiota vaalentava hoitovoide. Sen kevyt ja miellyttävä koostumus vähentää tehokkaaasti ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen ja pigmenttimuutosten näkymistä iholla. Tuote silottaa ja kaunistaa ja kirkastaa ihoa.

Clarins Super Restorative Remodelling seerumi 30 ml

Clarins Super Restorative Remodelling...

Clarins Super Resculpting Serum on todellinen tehohoito yli 50-vuotiaille naisille. Se kohottaa kasvonpiirteitä tehokkaasti sekä häivyttää näkyvästi ihon uurteita. Se muotoilee ja parantaa kasvojen muotoja joka suunnasta ja korjaa ihovaurioita sekä ihon ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia. Levitä seerumia puhdistetulle iholle aamuisin ja/tai iltaisin ennen päivä- tai yövoidetta.

3,6667 / 5
Vain myymälässä
Clarins Super Restorative Serum kiinteyttävä hoitoseerumi 30 ml

Clarins Super Restorative Serum kiint...

64,25 (128,50)
Verkkokaupassa

Tämä seerumi on ehdoton hoitotuote herkälle ja elinvoimattomalle iholle. Se elävöittää ja uudistaa ihoa antamalla sille samalla suojaa. Iho on pehmeämpi ja tasaisempi sekä hehkuu päivä päivältä kauniimmin. Vaikuttavia aineita ovat isoflavonoideja sisältävä pelvetia, joka elävöittää ihoa ja Pueraria Lobata, joka ehkäisee hormonitoiminnan heikkenemisestä aiheutuvia muutoksia iholla. Tuotteeseen on myös lisätty tomaattiuutteesta löytyvää seleeniä, joka on solujen uudistumiselle elintärkeä, luonnollinen antioksidantti ja Clarinsin omaa kasviuutetta, johon on lisätty E-vitamiinia parantamaan antioksidanttisuojaa. Kaki Calyx -uute suojaa ja aktivoi ihon kollageenisynteesiä. Persilja kirkastaa ihon tummia alueita ja puhdistaa ihoa. Pellavansiemen vahvistaa ihon omaa puolustusmekanismia. Pakkauksen mukana tulee Manual Auto-Lifting Method® -kasvohieronnan ohjeet.

Tuoteinfo:

Uudistava seerumi. Käytä aamuisin ja/tai iltaisin ennen Super Restorative Day Cream-päivävoidetta tai NightWear -yövoidetta. Levitä seerumia Clarins Manual Auto-Lifting –menetelmää hyödyntäen.

Clarins Multi-Active Skin Renewal Serum hoitoseerumi 30 ml

Clarins Multi-Active Skin Renewal Ser...

75,00
Verkkokaupassa

Hoitoseerumi, joka palauttaa raikkauden ja nuorekkuuden väsyneelle, elottoman näköiselle iholle ja häivyttää ennenaikaisia juonteita. Seerumi tasoittaa ihon väriä ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Iho näyttää aiempaa raikkaammalta ja levänneemmältä ja ihon väri on kirkastunut ja hehkuva. Vaikuttavia aineita on opuntiakaktuksen uute ja papaija, jotka poistavat kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta ja kirkastavat ja virkistävät väsyneen näköistä ihoa. Phytosphingosiini lisää kollageenin tuotantoa ihossa ja ylläpitää ihon nuorekasta ulkonäköä.

Tuoteinfo:

Hoitoseerumi ensimmäisten ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Levitä aamuisin tai iltaisin kasvoille ja kaulalle ennen päivä- tai yövoidetta. Aloita kasvojen keskeltä ja siirry kohti reunoja. Käytä kuuriluonteisesti.

Clarins Extra Firming Botanical Tightening Lift Serum kiinteyttävä kasvoseerumi 30 ml

Clarins Extra Firming Botanical Tight...

78,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vain muutama tippa riittää. Iho tuntuu sileämmältä ja kiinteämmältä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Ihosta tulee päivä päivältä kimmoisampi ja kiinteämpi. Ainutlaatuinen ihonhoitotuote, joka häivyttää ihon virheellisyyksiä, kiinteyttää välittömästi kasvonpiirteitä ja luo pohjan sädehtivän raikkaalle meikille. Vaikuttavia aineita ovat miedot ihoa kiinteyttävät kaurasokerit, jotka kohottavat hellävaraisesti kasvonpiirteitä, kiinanruusu-uute, joka kosteuttaa ja häivyttää optisesti juonteita sekä Inca Peanut -uute, joka vahvistaa ja tasoittaa ihon pintarakennetta.

Tuoteinfo:

Liftaava kasvoseerumi. Käytä seerumia aamuisin puhdistetuille kasvojen ja kaulan iholle kevyesti painellen. Levitä sen jälkeen päivävoide.

5,0 / 5
Clarins Pore Minimizing Serum kasvoseerumi 30 ml

Clarins Pore Minimizing Serum kasvose...

35,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ainutlaatuinen koostumus, joka hidastaa ihon talineritystä, supistaa laajentuneita ihohuokosia ja saa ihon näyttämään virheettömältä. Ihosta tulee päivä päivältä sileämpi, säteilevämpi ja mattapintaisempi. Clarins Pore Minimizing Serum -hoitotiivisteen vaikuttavia aineita ovat alppihorsma, valkopeippi ja vehnäproteiinit, jotka syväpuhdistavat ja jättävät ihon mattapintaiseksi, chrysin, joka tasapainottaa talirauhasen toimintaa sekä Madagaskarissa kasvava tulikruunu, joka jättää ihon mattapintaiseksi. Kiinanruusu ja glistin kiinteyttävät ihoa. Lehmus rauhoittaa ihoa.

Tuoteinfo:

Huokosia supistava seerumi. Levitä seerumia ennen päivä- tai yövoidetta alueille joissa ihohuokoset ovat laajentuneet. Seerumi täydentää kaikkienTrulyMatte –linjan tuotteidenvaikutuksia.

2,0 / 5
Sivun alkuun