Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (3 kpl)

Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF 25 voide 45 ml

Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF...

37,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BB Skin Perfecting Cream on 3-in-1 tuote joka takaa virheettömän ja luonnollisen meikkipohjan samalla kun kasviuutteet pehmittävät ihoa tekevät siitä kauniin elinvoimaisen. Tuote suojaa myös ihoa saasteiden ja auringon haittavaikutuksilta.Ota pieni määrä tuotetta ja lämmitä se sormenpäissä. Levitä kevein sivelevin vedoin keskeltä kasvoja kohti reunoja. Aloita leuasta, sen jälkeen nenältä poskipäille ja lopeta otsalle. Häivytä kevyesti kaulalle ja korviin. Aseta Lopuksi kummatkin kädet kokonaan kasvoille ja painele kevyesti keskeltä ulos. Tämä tekee meikkipohjasta tasaisen ja asettelee se paikoilleen.

Tuoteinfo:

Ota pieni määrä tuotetta ja lämmitä se sormenpäissä. Levitä kevein sivelevin vedoin keskeltä kasvoja kohti reunoja. Aloita leuasta, sen jälkeen nenältä poskipäille ja lopeta otsalle. Häivytä kevyesti kaulalle ja korviin. Aseta Lopuksi kummatkin kädet kokonaan kasvoille ja painele kevyesti keskeltä ulos. Tämä tekee meikkipohjasta tasaisen ja asettelee se paikoilleen.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins HydraQuench Tinted Moisturizer SPF 6 sävyttävä päivävoide 50 ml

Clarins HydraQuench Tinted Moisturize...

38,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava, sävyttävä päivävoide antaa iholle kauniin, tasaisen ja luonnollisen sävyn. Voide suojaa ihoa ilman epäpuhtauksilta ja vapailta happiradikaaleilta.Levitä kasvojen iholle taputellen ensin otsalle ja leuan alueelle, ja sen jälkeen tasoita kevyesti kasvojen keskiosasta ulospäin.

Tuoteinfo:

Levitä kasvojen iholle taputellen ensin otsalle ja leuan alueelle, ja sen jälkeen tasoita kevyesti kasvojen keskiosasta ulospäin.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Clarins HydraQuench Tinted Moisturizer -sävyttävä päivävoide 50 ml

Clarins HydraQuench Tinted Moisturize...

Alk. 19,00 (38,00)
Verkkokaupassa

Ihon kosteudesta huolehtiminen ja sen upea sävy sekä säteily voivat olla yksi ja sama asia. Clarins HydraQuench Tinted Moisturizer on kosteuttava päivävoide, joka antaa kauniin tasaisen ja luonnollisen ihonvärin. Voide suojaa ihoa ilmansaasteilta ja vapailta happiradikaaleilta. Laajasta sävyvalikoimasta löytyy sopiva jokaiselle ihon sävylle. Sisältää suojakertoimen 6. Katafray auttaa ihoa säilyttämään ihanteellisen kosteustasapainon. Korjaavat ja heleyttävät pigmentit häivyttävät optisesti ihon juonteita, epätasaisuuksia sekä uupumuksen merkkejä.

Tuoteinfo:

Sävyttävä päivävoide. Levitetään huolellisesti puhdistetulle iholle taputellen ensin otsalle ja leuanalueelle. Voide tasoitetaan kevyesti kasvojen keskiosasta ulospäin.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
{}
Sivun alkuun