Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (7 kpl)

Clarins HydraQuench Cream-Mask -kosteuttava naamio 75 ml

Clarins HydraQuench Cream-Mask -koste...

40,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Clarins HydraQuench Cream-Mask -kasvonaamio palauttaa luonnollisen kosteustasapainon, kaikilla ihotyypeillä, vahvistamalla ihon omia kosteustekijöitä. Tuote häivyttää ihon kuivuudesta johtuvia juonteita jättäen ihon pehmeäksi, raikkaaksi ja säteileväksi. Naamion täyteläinen koostumus ei kuivu iholle ja se on miellyttävä levittää. Vaikuttavina aineina on hyaluronihappo, joka ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja E-vitamiinia, joka suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta. Katafray-puun kuori ylläpitää ihon sarveiskerroksen kosteuspitoisuutta ehkäisten kosteuden haihtumista. Pihlajan silmu-uute parantaa mikroverenkiertoa. Sopii kosteusköyhälle iholle

Tuoteinfo:

Voidemainen kasvonaamio. Levitä kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Ylimääräinen naamio pyyhitään pois kasvoveteen kostutetulla vanulla.

4,0 / 5
Clarins Gentle Peeling Smooth Away Cream -voidemainen kuorintavoide 50 ml

Clarins Gentle Peeling Smooth Away Cr...

37,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voidemainen kuorinta, joka ei sisällä rakeita. Se irrottaa tehokkaasti ihon pinnasta kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia. Tuote sisältää ihoa rauhoittavaa esikkouutetta. Iho tuntuu kuorinnan jälkeen pehmeältä, tasaiselta ja heleältä. Yksinkertaisen helppo tapa kirkastaa ihoa hetkessä. Sopii kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmille.

Tuoteinfo:

Hellävarainen rakeeton kuorintavoide. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Levitä voidetta perusteellisesti puhdistetulle ja kuivalle kasvojen ja kaulan iholle välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa minuutin ajan ja poista sitten kevyin sivelevin liikkein kasvojen keskiosasta reunoille päin. Huuhtele lämpimällä vedellä ja pyyhi iho sen jälkeen kasvoveteen kostutetulla vanulla.

Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser -Kuoriva puhdistusaine 125 ml

Clarins One-Step Gentle Exfoliating C...

36,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Iho ei ainoastaan puhdistu vaan se on kuin uusi! Tämä hellästi kuoriva Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser -puhdistusaine poistaa meikin, puhdistaa ihon hellävaraisesti, kuorii ja poistaa vaikeat epäpuhtaudet hellästi. Moringansiemenuute neutralisoi saasteiden vaikutusta ja puhdistaa ihon palauttaen sen luonnollisen säteilyn. Appelsiiniuute virkistää, elvyttää ja antaa iholle raikkaan sävyn. Piioksidin mikrohelmet ja selluloosamikrokiteet kuorivat ja uudistavat ihoa.

Tuoteinfo:

Kuoriva puhdistusaine. Ota pieni määrä tuotetta sormenpäihin. Levitä hellävaraisesti vaahdottaen kosteille kasvoille kauttaaltaan välttäen silmänympärysihoa. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Clarins Beauty Flash Balm - pikakaunistaja 50 ml

Clarins Beauty Flash Balm - pikakauni...

Clarins BeautyFlash Balm on todellinen pikakaunistaja, joka häivyttää hetkessä iholta kaikki väsymyksen merkit. Kasvot näyttävät levänneiltä ja sileiltä. Tuotteen avulla saat heleän ihovärin ja pitkäkestoisen, erittäin valovoimaisen meikin. Beauty Flash Balmia käytetään valmistauduttaessa raskaaseen päivään tai iltamenoihin. Vaikuttavia aineita ovat hamamelis- ja oliiviuute, joilla on ihoon supistava ja heleyttävä vaikutus sekä leväuute, joka elävöittää ihoa. Bisabolol rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Riisitärkkelys puhdistaa ihon epidermistä.

Tuoteinfo:

Pikakaunistaja kasvoille. Levitä ohut kerros puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja silmien alueelle aamulla tai illalla kasvoveden jälkeen. Käytä heleyttävänä kasvonaamiona 2–3 kertaa viikossa.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Clarins Super Restorative Replenishing Comfort Mask -naamio 75 ml

Clarins Super Restorative Replenishin...

75,90
Verkkokaupassa

Selkeyttää kasvojen piirteitä, kiinteyttää ihoa ja kirkastaa ja raikastaa kasvojen väriä.

Tuoteinfo:

Kasvojen ja kaulan iholle tarkoitettu naamio, joka palauttaa kasvojen iholle sen nuorekkaan täyteläisyyden. Levitetään kauttaaltaan kasvoille sekä kaulan iholle joko aamulla herättämään iho, tai illalla rauhoittamaan ihoa. Annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Loput naamiosta poistetaan kasvovedellä kostutetulla vanulapulla.

{}
Sivun alkuun