hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Clarins on luonnollisen kauneuden edelläkävijä ja sen tuotteissa suositaan luonnosta saatavia raaka-aineita. Lääkärit, kosmetologit ja biologit testaavat jatkuvasti tuhansia raaka-aineita ja pyrkivät löytämään luonnon tehokkaimmat yhdisteet parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Clarins-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet.

Clarins tarjoaa kauneudenhoitoa kaikenikäisille

Clarins valmistaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita eri-ikäisille naisille ja miehille. Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä ja niiden tarkoitus on samanaikaisesti sekä hoitaa että kaunistaa ihoa. Clarinsin tuotteet saavat ihosi hehkumaan hyvää oloa!

Clarins (17 kpl)

Clarins Sun Wrinkle Control Cream For Face Moderate Protection UVB 15 UVA -aurinkosuojavoide kasvoille 75 ml

Clarins Sun Wrinkle Control Cream For...

Aurinkosuoja kasvoille joka suojaa ihoa kuivumiselta sekä ennenaikaiselta vanhenemiselta. Kevyen voiteen sisältämä kasviyhdiste Phyto-Sunactyl 2 takaa tasaisen, kauniin luonnollisen ja kestävän rusketuksen. UVA-UVB -suodattimet suojaavat ihoa auringon säteilyn aiheuttamilta ihomuutoksilta. Suojakerroin 15.

Tuoteinfo:

Aurinkosuoja kasvoilla SK 15. Levitä voide huolellisesti kuivalle iholle ennen auringolle altistumista. Toista levitys vähintään joka toinen tunti ja aina uimisen jälkeen.

Vain myymälässä
Clarins Sun Care Milk-Lotion Spray UVB 20 UVA  -aurinkosuojasuihke 150 ml

Clarins Sun Care Milk-Lotion Spray UV...

33,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt, helposti ja nopeasti levittyvä aurinkosuojasuihke vartalolle. Suojaa ihoa ja edistää samalla upean ja tasaisen rusketuksen kehittymistä. Sisältää aurinkosuojakertoimen 20.

Tuoteinfo:

Aurinkosuojasuihke vartalolle. Suihkuta ja levitä tuote huolellisesti kuivalle iholle ennen auringolle altistumista ja lisää voidetta säännöllisesti, erityisesti uinnin jälkeen. Vältä keskipäivän voimakasta aurinkoa.

Clarins Sun Care Cream High Protection UVB 30 UVA -korkea aurinkosuojavoide vartalolle 125 ml

Clarins Sun Care Cream High Protectio...

Suojaa ihoa tehokkaasti palamiselta ja herkistymiseltä. Sisältää aurinkosuojakertoimen 30.

Tuoteinfo:

Aurinkosuojavoide herkästi auringonvaloon reagoivalle tai vaalealle iholle. Levitä voide huolellisesti kuivalle iholle ennen auringolle altistumista ja lisää voidetta säännöllisesti varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen. Vältä keskipäivän voimakasta aurinkoa. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella.

Vain myymälässä
Clarins Delicious Self Tanning Cream -itseruskettava voide kasvoille ja vartalolle 125 ml

Clarins Delicious Self Tanning Cream...

43,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Herkullinen vaahtomainen itseruskettava voide, joka antaa kasvoille ja vartalolle kauniin, luonnollisen näköisen rusketuksen. Herkullinen karamellin sävy helpottaa tuotteen levittämistä tasaisesti ja hienostunut koostumus, sekä aito kaakao-uute tuovat iholle kauniin sävyn.

Tuoteinfo:

Tuotteen teho paranee ja rusketuksesta tulee tasaisempi kuorimalla iho edellisenä päivänä. Levitä tasaisesti pieni määrä tuotetta iholle, välttäen kulmakarvoja ja hiusrajaa. Levitä tasaisesti pieni määrä tuotetta iholle. Levitä kyynärpäihin, polviin ja kantapäihin ainoastaan hyvin pieni määrä tuotetta, jonka jälkeen poista liika voide kasvopaperilla. Pese kädet ja kynnenaluset huolellisesti käytön jälkeen. Odota muutama minuutti ennen pukeutumista.

Clarins Liquid Bronze Self Tanning -itseruskettava neste kasvoille ja dekolteelle 125 ml

Clarins Liquid Bronze Self Tanning -i...

32,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hienostuneen tuoksuinen nestemäinen itseruskettava voide takaa luonnollisen lopputuloksen jopa vaaleaihoisille. Jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Kaunis, luonnollinen hehku ympäri vuoden.

Tuoteinfo:

Tuotteen teho paranee ja rusketuksesta tulee tasaisempi kuorimalla iho edellisenä päivänä. Levitä iholle vanulapun avulla, nopein, kevyin ja kevyin liikkein välttäen kulmakarvoja ja hiusrajaa. Nesteen voi myös haluttaessa levittää iholle käsin. Sävyä voidaan tehostaa tai rusketuksen kestoa pidentää toistamalla levitys. Pese kädet ja kynnenaluset huolellisesti käytön jälkeen. Odota muutama minuutti ennen pukeutumista.

4,6667 / 5
Clarins Self Tanning Instant Gel -itseruskettava geeli vartalolle 125 ml

Clarins Self Tanning Instant Gel -its...

Öljyttömällä ja virkistävällä geelillä saat itsellesi luonnollisen näköisen rusketuksen. Sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön rusketuksen säilyttämiseksi.

Tuoteinfo:

Tuotteen teho paranee ja rusketuksesta tulee tasaisempi kuorimalla iho edellisenä päivänä. Levitä tasaisesti pieni määrä tuotetta iholle. Levitä kyynärpäihin, polviin ja kantapäihin ainoastaan hyvin pieni määrä tuotetta, jonka jälkeen poista liika voide kasvopaperilla. Pese kädet ja kynnenaluset huolellisesti käytön jälkeen. Odota muutama minuutti ennen pukeutumista.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster itseruskettava tiiviste 15 ml

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Boo...

Kevyt miellyttävän tuntuinen, helppokäyttöinen itseruskettava tiiviste, jota sekoitetaan päivävoiteen sekaan.

Tuoteinfo:

Lisää 3 tippaa tiivistettä käyttämäsi hoitovoiteen sekaan.

4,625 / 5
Vain myymälässä
Clarins Sun Wrinkle Control Cream For Face High Protection UVB 30 UVA -korkea aurinkosuojavoide kasvoille 75 ml

Clarins Sun Wrinkle Control Cream For...

31,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Miellyttävä, hienostunut voide suojaa kaikkein herkintä ihoa voimakkaassa auringonpaisteessa. Takaa tasaisen rusketuksen ja suojaa ihoa. Kasviyhdiste Phyto-Sunactyl 2 takaa tasaisen, kauniin luonnollisen ja kestävän rusketuksen. Aloe ja E-vitamiini yhdessä kosteuttavat ja suojaavat ihoa. UVA-UVB -suodattimet suojaavat ihoa auringon säteilyn aiheuttamilta ihomuutoksilta. Suojakerroin 30.

Tuoteinfo:

Korkea aurinkosuoja aurinkoherkälle iholle. Levitä voide huolellisesti kuivalle iholle ennen auringolle altistumista. Toista levitys vähintään joka toinen tunti ja aina uimisen jälkeen.

Clarins Radiant Oil Spray High Protection UVB30 UVA aurinkosuojaspray 150 ml

Clarins Radiant Oil Spray High Protec...

Miellyttävä, kevyt, helposti levittyvä aurinkosuojasuihke vartalolle. Suojaa ihoa ja edistää rusketuksen kehittymistä. Samalla kosteuttaa ja suojaa ihoa. Voidaan käyttää myös suojaamaan hiuksia auringossa.Valitse aurinkovoide ihotyyppisi mukaan. Käytä korkeampaa suojakerrointa ensimmäisinä päivinä ja muista lisätä aurinkosuojatuotetta säännöllisesti. Suihkuta kevyesti iholle ja hiero huolellisesti. Voidaan käyttää myös suojaamaan hiuksia auringossa.

Tuoteinfo:

Valitse aurinkovoide ihotyyppisi mukaan. Käytä korkeampaa suojakerrointa ensimmäisinä päivinä ja muista lisätä aurinkosuojatuotetta säännöllisesti. Suihkuta kevyesti iholle ja hiero huolellisesti. Voidaan käyttää myös suojaamaan hiuksia auringossa.

Vain myymälässä
Clarins Sun Control Stick For Sun-Sensitive Areas High Protection UVB 30 UVA -aurinkosuojapuikko herkille ihoalueille 8 g

Clarins Sun Control Stick For Sun-Sen...

37,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aurinkosuojapuikko joka antaa tehokkaan suojan kasvojen herkimmille alueille. 100% mineraalisuoja takaa hyvän siedettävyyden ja soveltuu myös lasten iholle.

Tuoteinfo:

Erittäin käytännöllinen aurinkosuojapuikko. Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikkeen vesiurheiluun, hiihtoon sekä voimakkaaseen auringonvaloon. Levitä puikkoa ennen aurinkoon menoa aurinkoherkille ihoalueille kuten nenä, huulet ja korvat. Toista käsittely säännöllisin väliajoin ja erityisesti uinnin jälkeen.

Clarins Sun Care Milk-Lotion Spray Very High Protection UVB 50+ UVA -erittäin korkea aurinkosuojasuihke vartalolle 150 ml

Clarins Sun Care Milk-Lotion Spray Ve...

36,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin korkea aurinkosuojasuihke aurinkoherkälle vartalon iholle tai hyvin voimakkaaseen auringonpaistoon. Suojaa tehokkaasti ihoa kuivumiselta sekä ennenaikaiselta vanhenemiselta. Koostumukseltaan maitomainen emulsio, joka tuntuu miellyttävältä eikä jätä iholle tahmeaa tunnetta eikä valkoisia jälkiä.

Tuoteinfo:

Helppokäyttöinen aurinkosuojasuihke vartalolle, erittäin korkea suojakerroin. Suihkuta tuote huolellisesti kuivalle iholle ennen auringolle altistumista. Toista levitys vähintään joka toinen tunti ja aina uimisen jälkeen.

Clarins Sun Care Cream Moderate Protection UVB 20 UVA -aurinkosuojavoide vartalolle 200 ml

Clarins Sun Care Cream Moderate Prote...

33,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihanteellinen suoja voimakkaaseen auringonpaisteeseen. Kevyen koostumuksen ansiosta tuote on miellyttävän tuntuinen iholla. Takaa pitkäkestoisen ja tasaisen rusketuksen suojaten ja kosteuttaen ihoa. Sisältää aurinkosuojakertoimen 20.

Tuoteinfo:

Aurinkosuojavoide. Levitä voide huolellisesti kuivalle iholle ennen auringolle altistumista ja lisää voidetta säännöllisesti varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen. Vältä keskipäivän voimakasta aurinkoa. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella.

Clarins Sun Care Oil-Free Lotion Spray Moderate Protection 'For Outdoor Sports' UVB 15 UVA -aurinkosuojasuihke vartalolle 150 ml

Clarins Sun Care Oil-Free Lotion Spra...

Kevyt helposti levittyvä öljytön aurinkosuojasuihke vartalolle. Kehitetty erityisesti ulkourheiluun. Suojaa ihoa ja edistää samalla upean rusketuksen kehittymistä. Sisältää aurinkosuojakertoimen 15.

Tuoteinfo:

Aurinkosuojasuihke vartalolle. Suihkuta ja levitä tuote huolellisesti kuivalle iholle ennen auringolle altistumista ja lisää voidetta säännöllisesti varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen. Vältä keskipäivän voimakasta aurinkoa. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella.

Vain myymälässä
Clarins After Sun Replenishing Moisture Care for Face and Décolleté voide auringonoton jälkeen 50 ml

Clarins After Sun Replenishing Moistu...

44,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Virkistävä ja kosteuttava voide kasvoille ja dekolteelle auringonoton jälkeen. Voide rauhoittaa ihoa välittömästi ja korjaa UV-säteiden aiheuttamia ihovaurioita. Samalla se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, jotka pysyvät aktiivisina vielä auringolle altistumisen jälkeenkin. Voiteen avulla iho pysyy kauniin näköisenä ja rusketus hehkeänä.

Tuoteinfo:

Hoitava kosteusvoide kasvoille ja dekolteelle auringonoton jälkeen. Levitä voidetta kasvoille, dekolteelle ja kaulalle auringonoton jälkeen rauhoittamaan ihoa. Käytä milloin tahansa tarvittaessa, kun olet viettänyt aikaa auringossa.

Clarins Sun Wrinkle Control Cream For Face Very High Protection UVB 50+ UVA -erittäin korkea aurinkosuojavoide kasvoille 75 ml

Clarins Sun Wrinkle Control Cream For...

31,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Miellyttävä, hienostunut voide suojaa kaikkein herkintä ihoa voimakkaassa auringonpaisteessa. Takaa tasaisen rusketuksen ja suojaa ihoa. Kasviyhdiste Phyto-Sunactyl 2 takaa tasaisen, kauniin luonnollisen ja kestävän rusketuksen. Aloe ja E-vitamiini yhdessä kosteuttavat ja suojaavat ihoa. UVA-UVB -suodattimet suojaavat ihoa auringon säteilyn aiheuttamilta ihomuutoksilta. Suojakerroin 50.

Tuoteinfo:

Erittäin korkea aurinkosuoja kasvoille. Levitä voide huolellisesti kuivalle iholle ennen auringolle altistumista. Toista levitys vähintään joka toinen tunti ja aina uimisen jälkeen.

5,0 / 5
Sivun alkuun