CÎME (11 kpl)

38,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aromaterapeuttiset Himalajan ruususuolarakeet viikottaiseen vartalon kuorintaan tai kehoa puhdistavaan kylpyyn. Suolakuorinta vartalolle: Hiero suolarakeita kostealle kehon iholle hellävaraisin ja ylöspäin suuntautuvin liikkein. Huuhtele iho lämpimimällä vedellä kuorinnan jälkeen. Kosteuttavan vartalokuorinnan saat kun sekoitat suolan joukkoon (kerta-annoksena) CÎME l'Huile by CÎME -kuivaöljyä. Kylpysuolana: Kämmenellinen suolaa kylpyammeelliseen vettä. Suhteuta ammeen / astian koko, veden määrä sekä suolan määrä toisiinsa.

49,90
Verkkokaupassa

Lahjapakkaus sisältää: l'Huile by CîME -kuivaöljyn 100ml sekä Magnificient Mandarine -kylpy-ja kuorintasuolan 40g .

Kuuden kaunistavan ja ravitsevan öljyn vaikutus iholle, hiuksille ja kynsille. Suihkuta suoraan iholle ja hiero. Voidaan käyttää vartaloöljynä, käsi-ja kynsiöljynä, kylpyöljynä, hiusnaamiona, hiusöljynä ja kasvoöljynä. Himalajan mineraalipitoisen ruususuolan sekä kahdeksan aromaattisen luonnonöljyn kaunistava yhteisvaikutus iholle. Käytetään joko kylpysuolana tai vartalokuorintana.

28,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ensiapuvoide ihoärsytyksiin, lihas-ja nivelvaivoihin, hyönteisten pistoihin, arpiin, tukkoisen nenän hoitoon ja väsyneisiin jalkoihin / lihaksiin. Vain aikuisille, ei lapsille. Vältettävä käyttämästä tulehtuneelle iholle, limakalvoille tai syviin haavoihin. Ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana.