hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Cailap (33 kpl)

Cailap sivellinsetti

Cailap sivellinsetti

Sivellinsetti, 5kpl.

Tuoteinfo:

5-osainen sivellinsetti sisältää poskipunasiveltimen, 2 erilaista luomivärisivellintä, huulipunasiveltimen sekä ripsikamman / kulmakarvaharjan.

Vain myymälässä
Cailap ripsentaivutin metallinen

Cailap ripsentaivutin metallinen

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Metallinen ripsentaivutin. Pakkaus sisältää ripsentaivuttimen ja kaksi varakumia.

Tuoteinfo:

Parhaan lopputuloksen saat taivuttamalla ripset kolmessa osassa, ensin ripsien tyvestä, sitten keskeltä ja lopuksi latvaosasta. Näin ripset kaartuvat kauniina ja näyttävät pidemmiltä. Taivuttimien kumiosat kannattaa vaihtaa tarpeeksi usein ennen kuin niihin tulee syvä painauma, jotta ripset taipuisivat helläväraisesti ja turvallisesti.

4,0 / 5
Cailap kasvoharja

Cailap kasvoharja

Kasvoharja kasvojen ihon hellävaraiseen pesuun ja kuorintaan. Voidaan käyttää esimerkiksi puhdistusemulsion kanssa. Syväpuhdistaa ihohuokoset ja poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet iholta. Poistaa myös kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta kirkastaen ihoa. Parantaa pintaverenkiertoa.

Vain myymälässä
Cailap vaihtokumi The Curler -ripsentaivuttimeen

Cailap vaihtokumi The Curler -ripsent...

3,90
Verkkokaupassa

Vaihtokumi 'The Curler' ripsentaivuttimeen, musta. Pakkauksessa 2kpl. Tämä vaihtokumi on tarkoitettu Cailap by Mariela Sarkima 'The Curler' ripsentaivuttimeen. Ripsentaivuttimen kumiosien vaihtaminen on tärkeää hellävaraisen ripsientaivuttamisen vuoksi. Kumi kannattaa vaihtaa heti, kun keskelle sen pintaa alkaa muodostua painauma taivuttimen metalliosasta.

Sivun alkuun