hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Bvlgari (7 kpl)

Bvlgari Omnia Coral EdT tuoksu 25 ml

Bvlgari Omnia Coral EdT tuoksu 25 ml

56,00 44,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten tuoksu, nuorekas nainen. Hempeään, roosaisen -korallin väriseen pulloon on yhdistetty bergamottia, goji marjaa, liljaa, trooppisia kukkia, granaattiomenaa ja setripuuta. Haaveesi hehkeästä luonnosta, kaukaisista meristä ja kesästä voi hyväillä ihoasi ja innoittaa mieltäsi.

Tuoteinfo:

Eau de toilette spray hajuvesi naisille. Suihkauta kehon pulssipisteisiin

Bvlgari Mon Jasmin Noir L´Eau Exquise EdT tuoksu 50 ml

Bvlgari Mon Jasmin Noir L´Eau Exquise...

80,00
Verkkokaupassa

Naisten tuoksu, tunteellinen nainen. Inspiraation lähteenä tälle tuoksulle on ollut Firenzen Bobolin puutarhan tuoksuvat kukat ja raikkaat setripuut virkistävien suihkulähteiden ääreltä. Tunne kuinka voima ja raikkaus valloittavat ympäröivän maailmasi… Eau de Toilette on yhdistelmä jasmiinia, greippiä, pomeloa, mantelia sekä nimensä mukaisesti jasmiinia, valkoista teetä ja setripuuta.

Tuoteinfo:

EdT tuoksu naiselle.Suihkuta tuoksua kehon pulssipisteisiin.

Bvlgari Omnia Indian Garnet Edt tuoksu 25 ml

Bvlgari Omnia Indian Garnet Edt tuoks...

51,00
Verkkokaupassa

Bvlgarin rakastettu Omnia-sarja täydentyy itämaisella Omnia Indian Garnet Eau de Toilette –tuoksulla. Muiden Omnia-tuoksujen tavoin Indian Garnet on saanut inspiraationsa jalokivistä, tällä kertaa intialaisesta mandariinigranaatista. Omnia Indian Garnet on Intian mystiikkaa henkivä, hedelmäisen raikas ja elegantti uutuus merkkitietoiselle naiselle.

Sivun alkuun