hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Bvlgari (15 kpl)

Bvlgari Aqva Amara EdT tuoksu 50 ml

Bvlgari Aqva Amara EdT tuoksu 50 ml

Tuoksu yhdistää välimeren raikkauden sitruksen elinvoimaan. Upea uutuus Aqua Amara henkii välimeren lämpöä, aurinkoa ja raikkautta. Muiden Bulgari-tuoksujen tapaan Aqua Amara on luotu yhdistäen puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet hienostuneeseen tyyliin.

Vain myymälässä
Bvlgari Omnia Coral EdT tuoksu 25 ml

Bvlgari Omnia Coral EdT tuoksu 25 ml

56,00 44,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten tuoksu, nuorekas nainen. Hempeään, roosaisen -korallin väriseen pulloon on yhdistetty bergamottia, goji marjaa, liljaa, trooppisia kukkia, granaattiomenaa ja setripuuta. Haaveesi hehkeästä luonnosta, kaukaisista meristä ja kesästä voi hyväillä ihoasi ja innoittaa mieltäsi.

Tuoteinfo:

Eau de toilette spray hajuvesi naisille. Suihkauta kehon pulssipisteisiin

Bvlgari Mon Jasmin Noir L´Eau Exquise EdT tuoksu 50 ml

Bvlgari Mon Jasmin Noir L´Eau Exquise...

80,00
Verkkokaupassa

Naisten tuoksu, tunteellinen nainen. Inspiraation lähteenä tälle tuoksulle on ollut Firenzen Bobolin puutarhan tuoksuvat kukat ja raikkaat setripuut virkistävien suihkulähteiden ääreltä. Tunne kuinka voima ja raikkaus valloittavat ympäröivän maailmasi… Eau de Toilette on yhdistelmä jasmiinia, greippiä, pomeloa, mantelia sekä nimensä mukaisesti jasmiinia, valkoista teetä ja setripuuta.

Tuoteinfo:

EdT tuoksu naiselle.Suihkuta tuoksua kehon pulssipisteisiin.

Bvlgari Omnia Indian Garnet Edt tuoksu 25 ml

Bvlgari Omnia Indian Garnet Edt tuoks...

51,00
Verkkokaupassa

Bvlgarin rakastettu Omnia-sarja täydentyy itämaisella Omnia Indian Garnet Eau de Toilette –tuoksulla. Muiden Omnia-tuoksujen tavoin Indian Garnet on saanut inspiraationsa jalokivistä, tällä kertaa intialaisesta mandariinigranaatista. Omnia Indian Garnet on Intian mystiikkaa henkivä, hedelmäisen raikas ja elegantti uutuus merkkitietoiselle naiselle.

Bvlgari Man In Black EdP tuoksu 30 ml

Bvlgari Man In Black EdP tuoksu 30 ml

Tuoksu miehelle. Man In Black EdP on saanut inspiraationsa roomalaisen mytologian, tulen ja tulivuorten jumalasta, Vulkanuksesta. Man In Black EdP on rohkea, vahva ja persoonallinen tuoksu joka on luotu modernin herrasmiehen tarpeisiin. Tuoksun vahva rakenne ja huumaavat esanssit luovat hienostuneen, sensuaalisen sekä maskuliinisen yhdistelmän. Tuoksu avautuu rommin ja mausteiden yhdistelmästä. Sydäntuoksussa tuoksuvat tuberoosa, iris absolut sekä nahka. Pohjatuoksu koostuu benzoinista, tonka pavuista sekä puun vivahteista.

Vain myymälässä
Bvlgari MAN Extreme Edt tuoksu 60ml

Bvlgari MAN Extreme Edt tuoksu 60ml

Ihastuttava Bvlgarin uutuustuoksu Bvlgari MAN Extreme. Tuoksu on erittäin miehekäs ja tuo mieleen tulisen, intohimoisen miehen. Tuoksu on raikkaan metsäinen, siinä on italiaista vaaleanpunaista greippiä, kaktus mahlaa, valkoista puuta.

Vain myymälässä
Sivun alkuun