{}

Braun (5 kpl)

Braun 3-series 3050CC parranajokone

Braun 3-series 3050CC parranajokone

109,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Braun Series 3 parranajokone 3050CC tarjoaa nopean ja kivuttoman parranajon. Triple Action FreeFloat -toiminto ja partakarvat erotteleva MicroComb mahdollistaa jopa kolmen päivän sängen ajon nopeasti ja kivuttomasti. Kolme itsenäisesti liikkuvaa leikkausosaa mukautuu kasvojen muotoihin ja leikkaa tehokkaasti sekä pitkät että lyhyet partakarvat jokaisella vedolla. Parranajokone on täysin vedenkestävä ja vesipestävä. Voit käyttää sitä myös suihkussa. Täyteen ladattu akku mahdollistaa 45 minuutin käytön.

Braun 3-Series 3000s parranajokone

Braun 3-Series 3000s parranajokone

69,95
Verkkokaupassa

Kolminkertainen ajotoiminto - Kolme erikseen jousitettua terää myötäilevät kasvojen muotoja ja leikkaavat sekä pitkät että lyhyet partakarvat jokaisella vedolla. MicroComb-teknologia – Nappaa ja syöttää enemmän partakarvoja teriin ja ajaa kolmen päivän sängen uskomattoman tehokkaasti minimoiden samalla parranajon aiheuttaman ihoärsytyksen. SensoFoil – Tehokkaaseen ja tarkkaan ajoon. Optimoitu teräverkko leikkaa partakarvat helpommin. Uskomattoman sileä ihoa vasten.

Braun 3-Series 3010S Wet&Dry parranajokone

Braun 3-Series 3010S Wet&Dry parranaj...

89,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Braun 3010 Wet & Dry -parranajokonetta voi käyttää suihkussa vaahdon tai geelin kanssa. MicroComb-tekniikan avulla Series 3 saavuttaa ja ohjaa enemmän karvoja leikkuuosiin, minkä ansiosta parranajo on nopeampaa kuin koskaan aiemmin*. SensoFoil-kolmoisajomenetelmä tarjoaa entistäkin paremman parranajokokemuksen jopa 3 päivän parralle. Kolme erikseen jousitettua terää mukautuu kasvojen muotoihin. Tarkka ajo, täydellinen ihomukavuus. 1 tunnin latauksella 45 min käyttöaikaa. 100 % vesitiivis parranajokone on helppo puhdistaa. Automaattinen jännitteenvaihto 100-240V. *Testattu vrt. aiempaan 3-Series sukupolveen

Braun SE5511 Wet&Dry epilaattori

Braun SE5511 Wet&Dry epilaattori

Johdotonta Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattoria voi käyttää kylvyssä ja suihkussa käyttömukavuuden ja kätevyyden lisäämiseksi, joten se on ihanteellinen valinta naisille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet epilaattoria. 28 MicroGrip -pinsettiä poistaa neljä kertaa lyhyemmät ihokarvat kuin vaha ja iho on sileä jopa neljä viikkoa. Lämmin vesi auttaa rauhoittamaan ja rentouttamaan ihon sekä tekee epiloinnista miellyttävämpää. Liukumaton kahva tekee epilaattorista helposti hallittavan. Laitteen kahden nopeusasetuksen ansiosta voit valita hitaamman nopeuden, jos et vielä ole tottunut epilointiin tai epiloit herkkiä alueita kuten bikinirajaa tai kainaloita. Nopeampi asetus sopii tehokkaampaan epilointiin. 30 minuutin käyttöaika vain yhden tunnin latauksella.

Braun CoolTec 2S parranajokone

Braun CoolTec 2S parranajokone

159,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Braun °CoolTec – maailman ensimmäinen parranajokone aktiivisella viilennysteknologialla. Integroitu elektrokeraaminen viilennyspalkki viilentää automaattisesti ihoa ajon aikana minimoiden ihoärsytystä. Se toimii ilman geeliä tai voidetta. Mukautuva kolmoisajomenetelmä takaa tehokkaan ja tarkan ajon. Tehokas pitkien ihokarvojen viimeistelijä. LED-näyttö osoittaa akun tilan + puhdistus- ja matkalukkoindikaattori. Vedenkestävä 5 metriin saakka ja täysin vesipestävä. Dermatologisesti testattu ja Skin Health Alliance -liiton hyväksymä. 2 vuoden takuu.(

3 / 5
{}
Sivun alkuun