hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Braun (5 kpl)

Braun KF520.1 CaféHouse Pure Aroma kahvinkeitin

Braun KF520.1 CaféHouse Pure Aroma ka...

Braunin kahvinkeitin on ehdoton valinta, kun haluat ensiluokkaisen kupillisen kahvia. Helppo käyttö, upea tulos. Juuri kuten haluat. Selkeä ja kaunis muotoilu, joka antaa parasta kahvia. CaféHouse kahvinkeittimellä nautit aidon kahvin mausta. Automaattinen suodattimen vapautuspainike ja käytännöllinen sivulle kääntyvä irotettava suodatin. Ergonominen avoin kädensija. 10 kupin kannu. Automaattinen virrankatkaisu 40 min. Valkoiseksi lakattu pinta.

4 / 5
Vain myymälässä
Braun Multiquick 3 WK300 vedenkeitin

Braun Multiquick 3 WK300 vedenkeitin

44,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tyylikäs muotoilu sekä huippunopea lämmityselementti, vesi kiehuu jo 45 sekunnissa. Vedenkeittimen tilavuus on 1.7 litraa ja teho 2200 W. Keittimessä on irroitettava ja pestävä kalkinsuodatin. Automaattinen virrankatkaisu veden kiehuessa tai jos tyhjä keitin laitetaan päälle. Laitteessa on turvallisuutta lisäävä ja puhdistamista helpottava peitetty lämpövastus.

5 / 5
Braun MQ500 Soup sauvasekoitin

Braun MQ500 Soup sauvasekoitin

59,95
Verkkokaupassa

Patentoitu sekoituspää tuottaa hienon ja tasaisen lopputuloksen. Anti-Splash-muotoilu varmistaa puhtaan keittiön. 2 eri nopeutta, joita voi helposti säätää yhdellä kädellä. Käyttömukavuutta lisää erittäin kevyt paino sekä pehmeällä pinnoitteella oleva kädensija. Patentoitu EasyClick takaa kaikkien lisälaitteiden irrottamisen yhdellä napin painalluksella. Sauvasekoittimen lisäksi pakettiin kuuluu 600 ml:n kulho mitta-asteikolla.

4 / 5
Braun JB5050WH tehosekoitin

Braun JB5050WH tehosekoitin

99,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Braun Identity Collection JB5050WH Tehosekoitin - älykäs, tehokas ja tyylikäs! Tehokas 900 W moottori, kaksi eri nopeutta + pulssitoiminto. Sekoittimella teet isommankin määrän kerralla, sillä kannun kapasiteetti on 1,6 litraa. Kannu on thermo resist -lasia, joten se kestää kuumat ja jäiset ainekset sekä niiden aiheuttaman nopean lämpötilan vaihtelun. Kannun muoto ja korkeammalle asetetut terät hoitelevat kovatkin ainekset tasaisen pehmeäksi hetkessä. Kannussa helposti irrotettavat terät. Osat konepesun kestäviä.

Braun HM3000WH MultiMix 3 sähkövatkain

Braun HM3000WH MultiMix 3 sähkövatkain

49,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ergonomisesti muotoiltu Braun HM3000WH MultiMix 3 sähkövatkain tekee leivonnasta ja ruoanlaitosta helppoa, nopeaa ja tehokasta. SmartMix-teknologian mukaisesti laitteen moottori on sijoitettu pystysuorassa asennossa suoraan vatkaimien yläpuolelle, minkä ansiosta laitteen paino ohjautuu eteen ja suoraan sekoituskulhoon. Vatkaimet on helppo irrottaa ja asettaa paikoilleen käyttämällä EasyClick -painiketta. Joustava johdon kiinnitys puolestaan huolehtii siitä, että johto pysyy poissa laitetta käyttävän käden tieltä.
Tehoa vatkaimessa on 450 W ja nopeutta on helppo säädellä. 5 eri nopeutta ja turbotoiminto. Mukana ruostumattomasta teräksestä valmistetut konepesun kestävät vispilät ja taikinakoukut.

Sivun alkuun