{}

BM Cosmeceuticals (2 kpl)

BM Cosmeceuticals Riemann P20 spf 50+ aurinkosuoja 100 ml

BM Cosmeceuticals Riemann P20 spf 50+...

Kerran päivässä levitettävä suoja, joka antaa 10 h suojan. Erittäin korkea suoja ja se kestää myös erittäin hyvin vettä enintään 80 minuutin ajan. P20 on nopeasti kuivuva, kirkas suihke joka levittyy helposti. Sopii koko perheelle. Ei sisällä lisättyjä hajusteita, väri- eikä säilöntäaineita.

Tuoteinfo:

Kerran päivässä levitettävä aurinkosuoja joka antaa 10 h suojan. Korkea suoja, spf 50+. Helposti levittyvä aurinkosuoja tulee levittää puhtaalle iholle runsaasti ja tasaisesti. Aktiivinen 15 min kuluttua. Älä suihkuta suoraan kasvoihin, suihkuta käsiin ja levitä tuotetta. Älä ole auringossa liian kauan, vaikka käytätkin tuotetta. Noudata huolella P20 tuotteen käyttöohjeita, jotta saisit P20:stä parhaan mahdollisen hyödyn.

4,5 / 5
Vain myymälässä
BM Cosmeceuticals Riemann P20 aurinkosuoja 100 ml

BM Cosmeceuticals Riemann P20 aurinko...

23,80 (28,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kerran päivässä käytettävä aurinkosuoja. Riemann P20 on nopeasti kuivuva, kirkas ja nestemäinen aurinkosuojatuote, jonka ainutlaatuinen koostumus sisältää valonkestävät UVA- ja UVB-suodattimet. SPF-kerroin on 20 antaen 10 tunnin suojan sekä mahdollistaen hitaan ja asteittaisen ruskettumisen.

Tuoteinfo:

P20 on koko perheen aurinkosuoja. P20 kestää uimisen sekä hikoilun. Voide on ihanteellinen valinta sekä rannalle että ulkoiluun. Levitä tuotetta iholle ja anna sen vaikuttaa 15 minuutin ajan ennen aurinkoon menoa. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita.

4,6667 / 5
{}
Sivun alkuun